Новий онлайн-курс" секрети олійного живопису " Тетяни Абрамової-працюємо мастихіном і маслом, створюємо атмосферні картини.
"Головний герой цього курсу-мастихін. Дивовижний інструмент в умілих руках! Я хочу навчити вас тонкощам роботи з ним, розкрити всі його секрети, — розповідає автор уроків Тетяна Абрамова, — на курсі працюємо олійними фарбами: вчимося створювати стильні, стримані роботи. Приділяємо увагу авторському осмисленню референсів. Я б сказала, творимо в дусі сучасного мистецтва!"
На курсі виконуємо чотири живописні роботи: два пейзажі, натюрморт і анімалістику. Вивчаємо різні ефекти і уважно Працюємо з колористикою.
Детальніше про курс
"Головний герой цього курсу-мастихін. Дивовижний інструмент в умілих руках! Я хочу навчити вас тонкощам роботи з ним, розкрити всі його секрети, — розповідає автор уроків Тетяна Абрамова, — на курсі працюємо олійними фарбами: вчимося створювати стильні, стримані роботи. Приділяємо увагу авторському осмисленню референсів. Я б сказала, творимо в дусі сучасного мистецтва!"
На курсі виконуємо чотири живописні роботи: два пейзажі, натюрморт і анімалістику. Вивчаємо різні ефекти і уважно Працюємо з колористикою.
Детальніше про курс
- розбираємо тонкощі роботи з олійними фарбами і особливостями мастихіну;
- вчимося готувати полотно до роботи;
- творчо переосмислюємо референси;
- виробляємо авторське бачення композиції;
- підбираємо кольори, вивчаємо гармонію яскравих відтінків, комбінуємо відкриті кольори;
- Вчимося працювати з мастихіном;
- відпрацьовуємо візуальні ефекти: накладення шарів, процарапиванія, патьоки фарби;
- робимо чотири роботи: два пейзажі, натюрморт і анімалістика.
Тетяна Абрамова
Художник
Закінчила Казанський державний архітектурно-будівельний університет за спеціальністю архітектор-дизайнер.
Займалася архітектурою, графічним дизайном і візуалізацією. Зараз весь свій час присвячує живопису: пише картини, викладає.
У школі малювання Вероніки Калачової веде живі заняття з акварельного живопису з 2017 року.
Тетяна Абрамова:"Максимум — з мінімуму".
Читайте надихаюче інтерв'ю з викладачем
Художник
Закінчила Казанський державний архітектурно-будівельний університет за спеціальністю архітектор-дизайнер.
Займалася архітектурою, графічним дизайном і візуалізацією. Зараз весь свій час присвячує живопису: пише картини, викладає.
У школі малювання Вероніки Калачової веде живі заняття з акварельного живопису з 2017 року.
Тетяна Абрамова:"Максимум — з мінімуму".
Читайте надихаюче інтерв'ю з викладачем
https://privatelink.de/?https://kalachevaschool.ru/courses/oilsecrets