чому будемо вчитися?
Чому одні ілюстратори успішно працюють для глянцю, а інші залишаються на рівні хобі? Як стати затребуваним ілюстратором?
У чому особливості саме fashion-ілюстрацій і роботи в цій сфері? Що подобається редакторам журналів і арт директорам fashion-брендів?
Як поліпшити своє портфоліо? Як "подавати" себе? Де черпати натхнення для розвитку-покращувати свій авторський стиль, не втрачаючи його унікальності?
Онлайн-курс дасть вам практичні відповіді на ці та багато інших питань.
Почнемо з надихаючої теорії:
Чому одні ілюстратори успішно працюють для глянцю, а інші залишаються на рівні хобі? Як стати затребуваним ілюстратором?
У чому особливості саме fashion-ілюстрацій і роботи в цій сфері? Що подобається редакторам журналів і арт директорам fashion-брендів?
Як поліпшити своє портфоліо? Як "подавати" себе? Де черпати натхнення для розвитку-покращувати свій авторський стиль, не втрачаючи його унікальності?
Онлайн-курс дасть вам практичні відповіді на ці та багато інших питань.
Почнемо з надихаючої теорії:
- ви побачите класичні ілюстративні кампанії модних журналів 20 століття. Я покажу архівні фото майстрів ілюстрації: від Грюо до Антонію і Лейендекера.
- вивчіть класичні прийоми і техніки ручної ілюстрації на основі кращих зразків.
- я розберу свої ілюстративні проекти для різних замовників, відкрию свою творчу "кухню". Поговоримо про кампанії для Harpers Bazaar, Vogue, Elle, Lancome.
- розглянемо сучасні проекти на прикладах світових брендів: Lancome, Jimmy Choo, Prada, Valentino, Mac, Bvlgari, ЦУМ, Nordstrom, Selfriges.
- ми поговоримо про професію fashion-ілюстратора, про практичні аспекти цього роду діяльності.
- почнемо з основ анатомії і базових навичок малювання фігури людини. Дуже багато будемо малювати по фото-референсам. У домашніх завданнях вам доведеться малювати з натури — своїх друзів і близьких.
- Ви отримаєте різноманітний набір різних технік, прийомів, які на мій погляд найбільш актуальні зараз в fashion-ілюстрації. Ви розкриєте свої індивідуальний стиль, зрозумієте як можна розвиватися далі.
- я попрошу кожного учня показати мені свої роботи, щоб я могла бачити рівень робіт і вказати, на що саме варто звернути увагу. Як зберегти авторський стиль, але зробити картинку більш модною і "гострою".
https://privatelink.de/?http://kalachevaschool.ru/courses/commercial-fashion