Що нового?

Придбаний [kamiolga] відносини з чоловіками (Ольга Камінська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Чоловік приділяє мало уваги"," не можу зустріти того, хто зробить мене щасливою"," всі чоловіки егоїсти"," мій партнер мене не чує " - часті жіночі скарги. Але чи завжди їх причина-чоловіча черствість?

Навіть жінкам з дуже люблячими і об'єктивно багато роблять чоловіками, часто виявляється мало уваги, турботи, любові. Ми нескінченно вписуємо пункти в список " мій чоловік повинен...". Які психологічні механізми стоять за цим?

Коли ми чекаємо, що наш партнер цілком вгамує нашу спрагу в любові і прийнятті, ми завжди не задоволені відносинами, тому що хочемо ми цього не від партнера, а від тата.

Всередині багатьох з нас живе маленька дівчинка, яка недоотримала від тата захоплення і абсолютної любові і тепер чекає її від інших чоловіків - її партнерів.

Зазвичай чоловіки не хочуть платити по чужих рахунках і не прагнуть залатати наші емоційні рани, вони дають, що можуть. А ми того, що вони дають, не помічаємо і не беремо. Ми хочемо того, що тато не дав. Вимагаємо або страждаємо мовчки.

що робити?
Вчитися розрізняти тата і партнера, бачити різницю між цим ролями, зрозуміти, що ми можемо очікувати від чоловіків, а що можемо отримати тільки від батьків. Тоді ми зможемо відрізнити реальні претензії до партнера від викликаних проекцією на нього фігури батька і стати щасливішими у відносинах.

Будемо розбиратися з усім цим на вебінарі!

- зробимо техніки роботи з образом батька, що дозволяють на харчуватися його любов'ю, навіть якщо він не був присутній в житті.
  • поговоримо, як розбудити кращі якості в чоловіках
  • обговоримо, як не перетворити чоловіка на безпорадну дитину.
  • навчимося бачити реальних чоловіків без ідеалізації і демонізації.
  • почнемо помічати і брати те, що дає нам партнер і не чекати того, що дати нам може тільки тато
  • розберемо конкретні ситуації з чоловічо-жіночих ситуацій, варіанти дій і їх можливі наслідки.

https://privatelink.de/?http://kamiolga.ru/spring

Угорі