Що нового?

Набір учасників Кардиган "Розрізний Жаккард" (Галина Дударєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 515 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 48.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Оголошую набір дистанційного відео курсу-Кардиган "розрізний Жаккард".
Безшовне кругове в'язання зверху вниз з гібридом рукава: по грудях-базовий погон, по спині-класичний реглан.
Рапорт жаккарда-на ваш розсуд. Ви можете використовувати будь-який інший відповідний малюнок у вашому проекті. Я даю базу моделі, а як її прикрасити-рішення за вами.
___
Група стартує 30 січня
Вартість навчання
1400руб або 8000 тенге.
___
Формат навчання:
докладні відео уроки, з фото і шпаргалками для розрахунків на платформі Telegram+Чат підтримки в WhatsApp.
___
Прив'язки до мого розміру, моєї пряжі, моєї щільності в'язання і до часу - не буде. Відеокурс безстроковий, залишиться у вас назавжди в телеграм.

Пройдемо на курсі:
Безшовне кругове в'язання зверху вниз.Конструювання моделі на свою фігуру і свій розмір з симбіозом плечового пояса двох видів рукава: погон+реглан.Зняття мірок.Паросток частковим в'язанням.Кругла горловина.Детальний розбір і в'язання вертикальної розсіяною виточки.Детальний розбір і вбудовування горизонтальної виточки в Стрічковий жаккард. Жаккард з протяжками.Розсічення готового кругового полотна.Тамбурний шов.Обробка зрізаного краю кеттлевочним кишенею і поперечної декоративною планкою.Прорізи для гудзиків.Акуратні убавкі/надбавки.Підрізи без дірочок.А-силует.Плавне звуження рукава до манжети.Закриття гумки голкою.

Для даної моделі підійде будь-яка 100% шерсть (меринос, каш., верблюд, альпака, як і т.п). Для розрізного жаккарда необхідна пряжа, яка схильна до підвалювання.
Бажано смесовки пряжі без додавання рослинних і штучних волокн.
Основна пряжа-однотонний, меланжевий, твідовий забарвлення.
Пряжа на малюнок-однотонна або секційного фарбування.
Метраж приблизно 350-550м./100гр. Залежить від того, яку товщину полотна плануєте на виріб.
Моя пряжа 100% овеча вовна:
Дундага 6/1, 550м./100гр.
Основний колір Солід-С11.1.
Доп.колір секціонка-Артистик.
Спиці 3.
Витрата на розмір M/L, зріст 175см.-390гр., разом 2145 метрів.
З них приблизний витрата Солід-240гр., секционка-150гр.

https://privatelink.de/?https://m.vk.com/wall-214640192_739

Угорі