Що нового?

Придбаний Карма. Робота над помилками, виправлення майбутнього (Костянтин Мєшков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1655 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 61.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
зараз існує величезна кількість трактувань слова"КАРМА". Під нею мають на увазі і долю і злий рок, оцінку всіх ваших дій і думок. Спекуляцій на цьому слові з'явилося дуже багато. Навіть обіцяють за вас справити негативну карму і навчити її більше не напрацьовувати.
Завдяки цьому стало дуже зручно складати з себе відповідальність за те, що відбувається навколо. Мовляв я не винен, це моя бабка "накосячила" і я тепер тому так живу.
Все, що ви робили в цьому житті, про що думали і як чинили має своє продовження. З роками напрацьовується життєвий досвід і стереотипи мислення.
Людина починає будувати своє майбутнє виходячи з уроків минулого. Оскільки користується в сьогоденні тим, що йому відомо.
Складається система авторитетів виходячи з минулого досвіду. Але не завжди, людина керуючись своїм попереднім досвідом, звичним світоглядом і своїми судженнями про закони будови життя, живе в сьогоденні тим життям, про яку він мріяв.
Для отримання нового, бажаного результату в житті, значить потрібні інші, вихідні дані. А куди подіти старі і що з ними робити?
Робота в психологічному напрямку не дає результатів, оскільки робота йде тільки з мозком, а він в цій ситуації безсилий.
Звичайно можна зробити вигляд, що "я в будиночку" і відмовитися від творчого просування і розвитку вперед.
А для тих, хто вирішив взяти відповідальність за своє життя в свої руки.
Хто хоче звільнитися від впливу минулих подій на сьогодення і формування майбутнього.
Розблокувати енергію минулих невиконаних бажань і направити її для збільшення своєї творчої сили в сьогоденні.
Гармонізувати відносини з батьками, дітьми та оточуючими людьми.
Стерти заважають стереотипи мислення.
Знайти розуміння свого життєвого шляху.
Розірвати кайдани стримуючих факторів для подальшого розвитку.

продажник:
https://privatelink.de/?http://meshkov.justclick.ru/Karma

Угорі