- тривалість: більше 12 годин безперервного відео
- уроків: 20
Урок 1
Розповідаю які матеріали потрібні для створення картини.
8 хв
Урок 2
Окрема, тренувальна демонстрація техніки виконання пелюсток. Перед початком роботи над основною картиною я показую як і навіщо потренуватися на "чернетці". Зрозумівши принцип створення пелюсток, ви зможете писати будь-які півонії.
15 хв
Урок 3
Я пояснюю як найбільш швидко і гармонійно розташувати квіти на полотні. Ви завдасте композицію, продуману мною так, що картину можна буде вішати як вертикально, так і горизонтально.
Зробите перший шар фону картини.
23 хв
Урок 4
Демонстрація підсумку першого етапу роботи, з моїми поясненнями і вказівкою на що треба звертати увагу. Ви зрозумієте до чого треба прагнути, на що звернути увагу на першому етапі роботи.
4хв
Урок 5
Я пояснюю як зробити перший шар маленької квітки. я докладно пояснюю і демонструю як і навіщо робити підкладку у маленького квітки, які кольори змішувати, як накладати фарбу.
Частина 1. 9 хв
Урок 6
Продовжуємо робити перший шар маленького квітки. я докладно пояснюю і демонструю як і навіщо робити підкладку у маленького квітки, які кольори змішувати, як накладати фарбу.
Частина 2, 50 хв
Урок 7
Детально пояснюю і демонструю як і навіщо робити підкладку у середнього квітки, які кольори змішувати, як накладати фарбу.
1ч 27 хв
Урок 8
Так само робимо підкладку у великого квітки
1ч 12 хв
Урок 9
Додаємо до композиції бутони і зелень.
Частина 1-56 хв
Урок 10
Опрацьовуємо далі зелень і бутони.
Частина 2-28 хв
Урок 11
Приступаємо до заключної частини великого квітки. Я показую і розповідаю як допрацьовувати квітка. Так, щоб він залишився легким і ніжним, але при цьому створити об'єм і матеріальність. Саме тому я працюю в два етапи.
Частина 1
Урок 12
Продовжуємо допрацьовувати велику квітку. 1ч 01мин
Урок 13
Трохи допрацьовуємо великий бутон
17 хв
Урок 14
За аналогією з великим квіткою робимо другий шар середнього квітки.
Частина 1-43 хв
Урок 15
Далі опрацьовуємо середній квітка.
Частина 2 - 56 хв
Урок 16
Заключні штрихи в середньому квітці
Урок 17
Робимо другий шар маленького квітки
Урок 18
Завершальні мазки 27хвилин.
Урок 19
Наносимо клей для поталі 7 хвилин.
Урок 20
Наносимо поталь
9 хвилин.
Розповідаю які матеріали потрібні для створення картини.
8 хв
Урок 2
Окрема, тренувальна демонстрація техніки виконання пелюсток. Перед початком роботи над основною картиною я показую як і навіщо потренуватися на "чернетці". Зрозумівши принцип створення пелюсток, ви зможете писати будь-які півонії.
15 хв
Урок 3
Я пояснюю як найбільш швидко і гармонійно розташувати квіти на полотні. Ви завдасте композицію, продуману мною так, що картину можна буде вішати як вертикально, так і горизонтально.
Зробите перший шар фону картини.
23 хв
Урок 4
Демонстрація підсумку першого етапу роботи, з моїми поясненнями і вказівкою на що треба звертати увагу. Ви зрозумієте до чого треба прагнути, на що звернути увагу на першому етапі роботи.
4хв
Урок 5
Я пояснюю як зробити перший шар маленької квітки. я докладно пояснюю і демонструю як і навіщо робити підкладку у маленького квітки, які кольори змішувати, як накладати фарбу.
Частина 1. 9 хв
Урок 6
Продовжуємо робити перший шар маленького квітки. я докладно пояснюю і демонструю як і навіщо робити підкладку у маленького квітки, які кольори змішувати, як накладати фарбу.
Частина 2, 50 хв
Урок 7
Детально пояснюю і демонструю як і навіщо робити підкладку у середнього квітки, які кольори змішувати, як накладати фарбу.
1ч 27 хв
Урок 8
Так само робимо підкладку у великого квітки
1ч 12 хв
Урок 9
Додаємо до композиції бутони і зелень.
Частина 1-56 хв
Урок 10
Опрацьовуємо далі зелень і бутони.
Частина 2-28 хв
Урок 11
Приступаємо до заключної частини великого квітки. Я показую і розповідаю як допрацьовувати квітка. Так, щоб він залишився легким і ніжним, але при цьому створити об'єм і матеріальність. Саме тому я працюю в два етапи.
Частина 1
Урок 12
Продовжуємо допрацьовувати велику квітку. 1ч 01мин
Урок 13
Трохи допрацьовуємо великий бутон
17 хв
Урок 14
За аналогією з великим квіткою робимо другий шар середнього квітки.
Частина 1-43 хв
Урок 15
Далі опрацьовуємо середній квітка.
Частина 2 - 56 хв
Урок 16
Заключні штрихи в середньому квітці
Урок 17
Робимо другий шар маленького квітки
Урок 18
Завершальні мазки 27хвилин.
Урок 19
Наносимо клей для поталі 7 хвилин.