ви отримаєте:матеріали марафону, в якому 8 домашніх завдань + 4 відеолекції на теми:
- З чого складається кейс (структура), критерії успішного кейса, нагороди та рівень норми
- Страхи: Я не зможу заробити, мої роботи нікому не сподобаються, я облажаюсь. Якраз і назавжди їх побороти. Спікер: Тетяна Філліпова, квантовий психолог
- Публікація, просування кейса і перепакування його для інших соцмереж. Нюанси і лайфхаки.
- продажі для дизайнера: як оцінити свої послуги і підвищувати вартість на них, як відстежувати свої канали продажів, як залучити клієнтів, з якими хочеться працювати
- випускники онлайн-курсів, які не знають, як вибудувати потік клієнтів
- дизайнери з досвідом, що застрягли в низьких чеках (10-15 тис. за дизайн сайту)
- дизайнери, які хочуть з офісу на фріланс, але бояться, що не буде клієнтів
- вічно "зайняті" дизайнери, яким не вистачає часу на кейси (а портфоліо втрачає актуальність)
- дизайнери з досвідом, які хочуть вибудувати стабільний потік бажаних клієнтів і заробляти від 100 тис/міс.
- дизайнери, які хочуть заявити про себе в дизайн-співтоваристві, отримати нагороду і стати зіркою серед колег
- новачок. Тільки закінчив онлайн-курси і не розумієш, як упакувати свої роботи і почати заробляти
- досвідчений. Працюєш вже 1-2 роки, але застряг в низьких чеках і складних клієнтах, не знаєш, як вибратися
- професіонал. Працюєш давно, стабільний дохід, але на кейси немає часу, портфоліо застаріває, і новачки наступають на п'яти
- засвоїте алгоритм створення успішних кейсів, які будуть приносити клієнтів
- Перестанете боятися кейсів, розвієте страх чистого аркуша і ефективно упакуєте потім кожну роботу
- зрозумієте, як просувати свої кейси в соціальних мережах, перестанете просто сидіти і чекати, поки помітять
- навчитеся відразу перепаковувати кейси під будь-які соцмережі, тим самим збільшуючи ваші охоплення
- попрацюєте зі страхами:" у мене не буде грошей"," я облажаюсь"," мої роботи нікому не сподобаються " і т. д.
- сформулюєте вартість своїх послуг і перестанете запинатися, озвучуючи їх. Зрозумієте, як грамотно підвищувати чеки
- отримайте докладний чек-лист з усіма нюансами, які потрібно врахувати при постингу кейса на Behance
- будете працювати в доброзичливому і творчому ком'юніті, отримаєте підтримку з будь-якого питання
Старт 7-го потоку: 01.07.2020
https://privatelink.de/?http://holodnaya.tilda.ws/