Здоров.
Знаєш, чому ти тут? У сенсі читаєш це повідомлення від мене))
Тому що тобі довелося колись щось у мене купити. Навіщо або коли-цього я точно не знаю, але зате я знаю чому це було тобою зроблено.
І зараз тобі ж про це розповім.
Дивитися. Люди купують у мене (та й взагалі У інших людей — у тебе теж можуть) тому, що а) вони мене знають,
б) я їм подобаюся, і
в) Вони мені довіряють.
г) їм потрібно або вони хочуть те, що я (або хтось) їм пропоную
При тому, що з 99% своїх клієнтів я ніколи не бачився Наживо!))
Давай за фактами.
Мої соцмережі-територія слова. Ну і справи, в звичайно. Але зі справою складніше: поки не купиш — не зрозумієш. Тому повернемося до слова.
Чим я удостоївся твоєї підписки?
Дай-но я вгадаю.
Мої пости))
Вони ж-змушували тебе повертатися знову і знову. Віддавати свою увагу новому матеріалу.
Навіть якщо тебе підкорили мої сторіз (у чому я сильно сумніваюся), то це теж або про текст, або про гумор, або харизму. Про смисли, передані через мовні засоби.
Уміння збирати слова в цілісні пропозиції, а пропозиції — в текст. Ось та причина, по якій ти зі мною. І досі читаєш те, що я написав.
Неважливо де я застосовую цю навичку. Це-моя секретна зброя.
Що продає веб без суфлера? Легко!
Прямий ефір на 4 години на найчистішому російською мовою? Ще легше.
Пости-ну, тут і коментувати немає сенсу...))
З того, як я говорю (неважливо — в тексті або на зустрічі, на созвоне або на Інтернеті) складається мій успіх (а може скластися і твій).
Ось чому люди йдуть за мною.
Спочатку вони незграбним рухом підписуються на лід-магніт, потім читають мої пости... далі все як в тумані... а потім ті, хто залишилися — йдуть зі мною у вогонь, воду, пекло і навіть в ВК
Клієнти довіряють мені. Учні довіряють. Ти ось довіряєш (практикою доведено).
І все це завдяки всього одному навику.
І я готовий поділитися цією навичкою з тобою.
Те, про що я зараз говорю — доступно поки тільки тим, хто вже мені довірився і купив будь-який з продуктів. Закрита пропозиція, яку ти оціниш-тому що і я ціную твою довіру.
Отже, друга версія скандального, гучного і ЛЕГЕНДАРНОГО курсу...
"Як Ебашіть по красі 2.0")
Закритий продаж тільки для моїх студентів.
Ми не будемо вчитися продавати. Ні. Поки що ні.
Ми будемо вчитися КРАСИВО писати (і говорити).
Але знаєш, коли всі змушені переїхати в ВК і починати там мало не з нуля, продавати в лоб буде херовой витівкою. А ось писати красиво і формувати пул вірної аудиторії — це розумне рішення.
Більш того, в ВК — "читаюча" аудиторія. Всі ці 15-секундні ролики з обривками думок — не туди. Пости по типу" 10 рад, 3 способи, 5 механік " — теж мимо.
І ось тут я дещо для тебе підготував.
Що буде?
2 ефіру — теорія + практика
+ ефір з відповідями на питання.
І там я відкрию свої секрети:
Стилістика, лінгвістика, теоретична фонетика, практична фонетика, практика усного та писемного мовлення — цих дисциплін не буде. Я їх вивчав 6 років не для того, щоб видати тобі їх переказ в повному обсязі.
...Не.
Тільки робочі інструменти. Вичавка всього мого лігвістіческого освіти, приправлена моїм 8-ми річним досвідом в продаючому маркетингу.
Цей інтенсив-це те, що допоможе тобі підірвати в новій соцмережі. Та й в будь-якому новому каналі.
Я розповім:
"КЕПК 2.0" - це інтенсив.
___
2 дні - і ти отримаєш зброю масового ураження.
2 дні-і ти перестанеш боятися писати пости.
2 дні-і ти навіть в сторіз почнеш виходити. Не знаю, чи потрібно воно тобі зараз, але чим чорт не жартує))
Я довго одночасно і хотів, і не хотів повторювати цей курс.
З одного боку, це-моя сильна сторона. Те, що відрізняє мене від багатьох інших.
З іншого...
А хоча похер. Знаєш, поки наявне не віддаси-нове не приходить.
Тому я готовий тобі це все віддати.
Нагадую, що це — закритий продаж Для тих, хто довірився мені. Для своїх людей. А своїх я ні за яких умов не підводжу, ти знаєш це.
Перш, ніж цей продукт отримає широка аудиторія, і перш, ніж я посилю твоїх конкурентів, я хочу посилити тебе — людину з моєї гвардії.
Чек-підйомний.
2 формату роботи: загальна група і особистий тариф.
Особистий тариф тобі, по суті, нахер не потрібен, але минулого разу надходили прохання такий зробити. Окей, я роблю — тому якщо ти хочеш, щоб я давав тобі особисто зворотний зв'язок і допоміг з 5-ма текстами особисто, то ОК.
На цілий місяць-я твій редактор.
Таке задоволення коштує 50 000 рублів.
Місць буде небагато-2-3, не більше.
А ось другий тариф-це сильно цікавіше, і коштує він всього 5 000 рублів.
Редактурою я займатися не буду.
Але на питання в чаті відповім.
Ну і ясна річ, що весь матеріал тобі буде доступний, від і до.
Що робити прямо зараз?
Бронюй місце за посиланням.
Передоплата 5000₽ для особистого тарифу і всього 1000-для основи.
Стартуємо вже 2.04, так що часу на роздуми у тебе мало.
З іншого боку - а че тягнути? Движняк в ВК він був, є і буде. І зараз саме час зайняти в ньому своє впевнене місце. Поки це не зробив хтось інший.
Так що залітай.
Ти знаєш, як я вмію, і я тобі відповідаю — це буде прям красиво))
Посилання-дублюю, і чекаю в своїх рядах))
продажник:
Знаєш, чому ти тут? У сенсі читаєш це повідомлення від мене))
Тому що тобі довелося колись щось у мене купити. Навіщо або коли-цього я точно не знаю, але зате я знаю чому це було тобою зроблено.
І зараз тобі ж про це розповім.
Дивитися. Люди купують у мене (та й взагалі У інших людей — у тебе теж можуть) тому, що а) вони мене знають,
б) я їм подобаюся, і
в) Вони мені довіряють.
г) їм потрібно або вони хочуть те, що я (або хтось) їм пропоную
При тому, що з 99% своїх клієнтів я ніколи не бачився Наживо!))
Давай за фактами.
Мої соцмережі-територія слова. Ну і справи, в звичайно. Але зі справою складніше: поки не купиш — не зрозумієш. Тому повернемося до слова.
Чим я удостоївся твоєї підписки?
Дай-но я вгадаю.
Мої пости))
Вони ж-змушували тебе повертатися знову і знову. Віддавати свою увагу новому матеріалу.
Навіть якщо тебе підкорили мої сторіз (у чому я сильно сумніваюся), то це теж або про текст, або про гумор, або харизму. Про смисли, передані через мовні засоби.
Уміння збирати слова в цілісні пропозиції, а пропозиції — в текст. Ось та причина, по якій ти зі мною. І досі читаєш те, що я написав.
Неважливо де я застосовую цю навичку. Це-моя секретна зброя.
Що продає веб без суфлера? Легко!
Прямий ефір на 4 години на найчистішому російською мовою? Ще легше.
Пости-ну, тут і коментувати немає сенсу...))
З того, як я говорю (неважливо — в тексті або на зустрічі, на созвоне або на Інтернеті) складається мій успіх (а може скластися і твій).
Ось чому люди йдуть за мною.
Спочатку вони незграбним рухом підписуються на лід-магніт, потім читають мої пости... далі все як в тумані... а потім ті, хто залишилися — йдуть зі мною у вогонь, воду, пекло і навіть в ВК
Клієнти довіряють мені. Учні довіряють. Ти ось довіряєш (практикою доведено).
І все це завдяки всього одному навику.
І я готовий поділитися цією навичкою з тобою.
Те, про що я зараз говорю — доступно поки тільки тим, хто вже мені довірився і купив будь-який з продуктів. Закрита пропозиція, яку ти оціниш-тому що і я ціную твою довіру.
Отже, друга версія скандального, гучного і ЛЕГЕНДАРНОГО курсу...
"Як Ебашіть по красі 2.0")
Закритий продаж тільки для моїх студентів.
Ми не будемо вчитися продавати. Ні. Поки що ні.
Ми будемо вчитися КРАСИВО писати (і говорити).
Але знаєш, коли всі змушені переїхати в ВК і починати там мало не з нуля, продавати в лоб буде херовой витівкою. А ось писати красиво і формувати пул вірної аудиторії — це розумне рішення.
Більш того, в ВК — "читаюча" аудиторія. Всі ці 15-секундні ролики з обривками думок — не туди. Пости по типу" 10 рад, 3 способи, 5 механік " — теж мимо.
І ось тут я дещо для тебе підготував.
Що буде?
2 ефіру — теорія + практика
+ ефір з відповідями на питання.
І там я відкрию свої секрети:
- З кого я беру приклад?
- Де я беру вирази для свайп-файлу (і що це взагалі таке);
- Як я збираю свайп-файл і як його збирати;
- Як правильно писати пости так, щоб люди залучалися їх коментувати.
Стилістика, лінгвістика, теоретична фонетика, практична фонетика, практика усного та писемного мовлення — цих дисциплін не буде. Я їх вивчав 6 років не для того, щоб видати тобі їх переказ в повному обсязі.
...Не.
Тільки робочі інструменти. Вичавка всього мого лігвістіческого освіти, приправлена моїм 8-ми річним досвідом в продаючому маркетингу.
Цей інтенсив-це те, що допоможе тобі підірвати в новій соцмережі. Та й в будь-якому новому каналі.
Я розповім:
- Як набирав першу аудиторію чисто за рахунок постів (не продають навіть...);
- Як писав тексти з особистою історією для холодної аудиторії для перших запусків в ВК);
- Як переходив з ВК в заборонену нині і екстремістську інсту, а потім назад;
- Розкрию інструмент як отримувати трафік з чужих сайтів;
- Як змінив свій статус з "екс-батька рекламного відділу" одного крутого агентства в самостійну одиницю, яка пече як дугове зварювання.
"КЕПК 2.0" - це інтенсив.
___
2 дні - і ти отримаєш зброю масового ураження.
2 дні-і ти перестанеш боятися писати пости.
2 дні-і ти навіть в сторіз почнеш виходити. Не знаю, чи потрібно воно тобі зараз, але чим чорт не жартує))
Я довго одночасно і хотів, і не хотів повторювати цей курс.
З одного боку, це-моя сильна сторона. Те, що відрізняє мене від багатьох інших.
З іншого...
А хоча похер. Знаєш, поки наявне не віддаси-нове не приходить.
Тому я готовий тобі це все віддати.
Нагадую, що це — закритий продаж Для тих, хто довірився мені. Для своїх людей. А своїх я ні за яких умов не підводжу, ти знаєш це.
Перш, ніж цей продукт отримає широка аудиторія, і перш, ніж я посилю твоїх конкурентів, я хочу посилити тебе — людину з моєї гвардії.
Чек-підйомний.
2 формату роботи: загальна група і особистий тариф.
Особистий тариф тобі, по суті, нахер не потрібен, але минулого разу надходили прохання такий зробити. Окей, я роблю — тому якщо ти хочеш, щоб я давав тобі особисто зворотний зв'язок і допоміг з 5-ма текстами особисто, то ОК.
На цілий місяць-я твій редактор.
Таке задоволення коштує 50 000 рублів.
Місць буде небагато-2-3, не більше.
А ось другий тариф-це сильно цікавіше, і коштує він всього 5 000 рублів.
Редактурою я займатися не буду.
Але на питання в чаті відповім.
Ну і ясна річ, що весь матеріал тобі буде доступний, від і до.
Що робити прямо зараз?
Бронюй місце за посиланням.
Передоплата 5000₽ для особистого тарифу і всього 1000-для основи.
Стартуємо вже 2.04, так що часу на роздуми у тебе мало.
З іншого боку - а че тягнути? Движняк в ВК він був, є і буде. І зараз саме час зайняти в ньому своє впевнене місце. Поки це не зробив хтось інший.
Так що залітай.
Ти знаєш, як я вмію, і я тобі відповідаю — це буде прям красиво))
Посилання-дублюю, і чекаю в своїх рядах))
продажник:
https://privatelink.de/?https://academy.ivanlebedenko.ru/kepk2?gcmes=23155210543&gcmlg=7324822