розбираємо все: від портфоліо і ціни до гнівних замовників і вигорання.
"Ще зі школи я ненавиділа п'ятиденку і розуміла, що офіс — не для мене"
Мене звуть Катя Ло і я вже 5 років як перейшла на фріланс. Різношерсті замовники з божевільними проханнями, прокрастинація, вигорання, НЕНАВИСТЬ — що тільки не вчило мене відповідальності і зібраності на удаленке. Я б не зібрала майже всі косяки, будь під рукою керівництво, подібне до цього. Не будьте мною-вчіться на чужих помилках! У керівництві я розклала по поличках кожну і вказала, що з цим робити. Заодно вас чекають мої лайфхаки в роботі, авторська схема" щоб не кинули на гроші " і посилання на великих замовників. Вся інформація універсальна і підходить для будь-якої віддаленої професії. Приєднуйтесь!
про що пишу
Кому підійде
Керівництво зачіпає технічну сторону фрілансу: як, куди, навіщо, чому. Неважливо, пишете ви найкрасивіший код або краще за всіх викладаєте Латинь-рекомендації універсальні і працюють скрізь.
У посібнику 84 сторінки з покроковим описом віддаленої роботи. Бонусом йде 19 посилань на спільноти з вакансіями і платоспроможними замовниками, Добірка статей по темі і список корисної літератури. Всі посилання клікабельні, дизайн спокійний, шрифт приємний оку. Скрізь Жіночий рід, тому що 91% моєї аудиторії-жінки. Сприйняттю це не заважає.
"Ще зі школи я ненавиділа п'ятиденку і розуміла, що офіс — не для мене"
Мене звуть Катя Ло і я вже 5 років як перейшла на фріланс. Різношерсті замовники з божевільними проханнями, прокрастинація, вигорання, НЕНАВИСТЬ — що тільки не вчило мене відповідальності і зібраності на удаленке. Я б не зібрала майже всі косяки, будь під рукою керівництво, подібне до цього. Не будьте мною-вчіться на чужих помилках! У керівництві я розклала по поличках кожну і вказала, що з цим робити. Заодно вас чекають мої лайфхаки в роботі, авторська схема" щоб не кинули на гроші " і посилання на великих замовників. Вся інформація універсальна і підходить для будь-якої віддаленої професії. Приєднуйтесь!
про що пишу
- про портфоліо. Що робити, якщо робіт зовсім немає, де оформити все по красі, як відправити лист з роботами, щоб їх подивилися, і чому адреса пошти — це важливо
- про ціну. Скільки просити грошей, чому просити — не соромно, і як уникнути кидалова від недобросовісних замовників
- про процес. Як підготувати робоче місце і не перетворитися в домашню цвіль, що робити з прокрастинацією, як спланувати час і все встигнути і куди дівати вигорання
- про замовників. Як виставити межі і не працювати 24/7, які питання ставити перед співпрацею і що робити, якщо начальник — мудак
Кому підійде
- новачкам. Хто тільки хоче перейти на фріланс і боїться невідомості. Покрокова інструкція допоможе впоратися зі страхами і не помилитися в стресовій ситуації.
- Прошаренным. Хто вже пару років на фрілансі, але хоче зрозуміти, як заробляти більше, а працювати менше, і як зберегти здорові відносини з самими злісними замовниками.
- цікавим. У кого виникає шалена думка піти на фріланс, але кому незрозуміло, як все взагалі працює.
Керівництво зачіпає технічну сторону фрілансу: як, куди, навіщо, чому. Неважливо, пишете ви найкрасивіший код або краще за всіх викладаєте Латинь-рекомендації універсальні і працюють скрізь.
У посібнику 84 сторінки з покроковим описом віддаленої роботи. Бонусом йде 19 посилань на спільноти з вакансіями і платоспроможними замовниками, Добірка статей по темі і список корисної літератури. Всі посилання клікабельні, дизайн спокійний, шрифт приємний оку. Скрізь Жіночий рід, тому що 91% моєї аудиторії-жінки. Сприйняттю це не заважає.
https://privatelink.de/?https://katerinalowebinars.ru/