Що нового?

Набір учасників Керівництво по кінцевим заставкам. Тариф Преміум (Паша Рулер)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Напевно ви зустрічали канали, яким немає і тижня, але перегляди на них перевалюють за мільйони. постійно виникають питання: "а як вони це роблять?", "чому вони, а не я?"

А тому що ви не знаєте як працюють кінцеві заставки.
Алгоритми YouTube-це простий механізм, для роботи якого потрібно підібрати правильний ключик.
Кінцеві заставки-той самий ключик, який заведе цей механізм і проведе вас у світ рекомендацій...

3 глави, 15 відео
100 слайдів матеріалу
+ бонус (20 слайдів з 15 + актуальними нішами)
Важко уявити, що такий незначний інструмент у творчій студії може нести стільки інформації і користі.

Як розвинути свій канал?
У 1-му розділі я детально розповів про роботу кінцевих заставок, показав як розвинути свій канал з 0 і вийти на великі перегляди, а також дав відповіді на всі популярні питання.

Як розвинути мережу каналів?
У 2-му розділі я розкрив головний потенціал, який несуть кінцеві заставки. На конкретному прикладі показав як з 1.000 переглядів зробити велику сітку каналів і вийти на перший 1.000.000 переглядів.

Заробіток на конечках
У 3-му розділі я розкрив найцінніший матеріал даного керівництва: монетизація. Я розповів яким чином можна заробляти, маючи навіть самий невеликий трафік на каналі. Дохід з цього способу може перевищувати доходи великих каналів, головне: вміти користуватися отриманою інформацією.

Тариф преміум
Доступ до першого розділу, в якому детально описується як розвинути свій канал з 0 і вийти на хороші перегляди
Доступ до другого розділу, в якій розповідається як розвинути свою сітку каналів на YouTube, маючи хоча б 10.000 переглядів на основному каналі
Доступ до третьої глави, в якій ви познайомитеся з новим способом заробітку на YouTube "монетизація кінцевих Заставок"
Доступ до 13 відеоуроків з докладним поясненням матеріалу всіх 3-х глав
Додатковий відеоурок з відповідями на 20+ питань з Instagram
Можливість задати своє питання, заповнивши Google Форму
Доступ до першого розділу, в якому детально описується як розвинути свій канал з 0 і вийти на хороші перегляди
Доступ до 6 відеоуроків з з докладним поясненням матеріалу 1-ї глави
Бонусний матеріал на 20 слайдів, з 15+ актуальними нішами, які можна почати знімати на зарубіжний Ютуб вже зараз
Бонусний відеоурок з докладним розбором всіх актуальних Ніш
Моя історія розвитку своєї сітки каналів на YouTube
https://privatelink.de/?https://rulerpasha.ru/manual

Угорі