Що нового?

Набір учасників Керівництво по комплексному відновленню запасів заліза і білка (Аня Шаповалова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 18
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 63.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Детальніше про залізо
:
Що таке феритин-це білковий комплекс, який служить сховищем заліза для ваших органів і тканин. Феритин є одним з важливих показників здоров'я.

Мати хороший феритин важливо ще й тому, що залізо входить до складу гемоглобіну і виконує ключову функцію - забезпечує тканини киснем. 1 молекула феритину містить до 4500 молекул заліза.

Важливий МОМЕНТ:
Залізо в нашому організмі не синтезується. Ми отримуємо його з продуктів харчування

Детальніше про білок:
У переважній більшості випадків проблема з поганим засвоєнням білка полягає в низькій якості соляної кислоти і стані перевантаженої печінки.

Соляна кислота бере участь в поділі білків і жирів в шлунку. Якщо не відбувається поділ щільних білків від жирів, в кишечнику розвиваються процеси, які сприяють посиленню патогенної активності.

ЯК ВИЗНАЧИТИ, ЯКОЇ ЯКОСТІ У МЕНЕ СОЛЯНА КИСЛОТА?
Коли соляна кислота слабшає, виникають різні проблеми з кишечником, і це може виражатися в таких симптомах як

• здуття
  • запори
  • проблеми з переварюванням
  • спазми, болі в животі
  • захворювання шлунка і кишкового тракту
  • неприємний запах з рота
  • печія
Аня Шаповалова-провідний фахівець з методики Ентоні Вільяма з досвідом роботи більше трьох з половиною років.

Творець навчальних програм "експерт свого здоров'я", "турбота про печінку", керівництва "антивірусний і антибактеріальний мм протокол", майстер-класу "програма очищення печінки 3:6:9 - комфортно і ефективно", завдяки яким вже більше 2000 чоловік стали здоровішими, щасливішими і впевненіше в собі.

"найголовніша цінність для мене-щоб ви, навчившись користуватися цією інформацією, в результаті одужували і відновлювали своє здоров'я. Розуміючи при цьому, що все, що ви зробили - ви зробили самі."

https://privatelink.de/?https://anishapo.com/ferritinbelok

Угорі