Що нового?

Набір учасників [Ketogenic.ru] Сон і жиросжигание (humberto.2.0)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У спробах поліпшити здоров'я ми, як правило, звертаємо увагу на якість харчування, але не на якість сну. Це серйозний недолік і я хочу звернути вашу увагу на цю тему. Кондиціонер на 17°-19°С, маска для сну на очі, беруші у вуха-ось деякі з ефективних складових гігієни сну, які відносно просто почати практикувати. У спробах нормалізувати сон ми найчастіше йдемо на компроміси, напівзаходи. Кардинально змінити спосіб життя-змінити роботу з метою зниження рівня стресу або відмовитися від телевізора (комп'ютера, смартфона) щоб не заважати вечірньої виробленні мелатоніну готові далеко на все.

Часто ми чуємо: не потребую оптимізації сну-тому що падаю "замертво", добираючись до ліжка. Тут проблема в тому, що і прокидаєтеся ви, швидше за все, "напівмертвим", а це явна ознака того, що пора задуматися про якість вашого сну.

Я тривалий час збирав і систематизував інформацію про сон і підготував вебінар з чотирьох частин"Сон і жиросжигание":

1. Структура сну.
  2. Фактори стимулюють якість сну.
  3. Особливості регулювання сну на низьковуглеводному харчуванні.
  4. Питання-відповіді.
Проведіть простий досвід: відсуньте свою ранкову каву (чай) на годину від звичайного часу. Відчуваєте себе млявим? Приходьте на вебінар, нам є про що поговорити.

Автор: Валерій humberto.2.0

Нутриціолог-закінчив курси доктора Еріка Берга (США). Експерт з низьковуглеводного харчування та силового тренінгу.

Продажник:
https://onlineketogenic.ru/son

Угорі