всі ми знаємо, що крокувати необхідно - це не тільки стрункість, допомога в схудненні, але і здоров'я, розвиток серцево-судинної системи, бадьорість і гарний настрій. Мінімальною дозою прийнято вважати 10 000 кроків в день, а оптимальною близько 15 000 і якщо у вас малорухливий спосіб життя, то швидше за все ви ставите питанням: як доходити кроки?
чи Обов'язково крокувати більше 10 000 кроків? Можна менше?
Може і нічого страшного, якщо буду ходити 6000-7000, буду їсти поменше, щоб не поправитися - дуже часте міркування на тему побутової активності.
При сидячій роботі середня кількість кроків в день становить 3000-7000, що вже відноситься до гіподинамії (малорухливого способу життя) і зменшення їжі не зможе поправити негативні наслідки відсутності руху:
Щоб це створити, я звернулася до моєї колеги, професіонала і подруги за допомогою.
Я попросила створити крокові аеробні тренування, де за 40 хвилин чистого задоволення можна закрити 5000 кроків.
чи Обов'язково крокувати більше 10 000 кроків? Можна менше?
Може і нічого страшного, якщо буду ходити 6000-7000, буду їсти поменше, щоб не поправитися - дуже часте міркування на тему побутової активності.
При сидячій роботі середня кількість кроків в день становить 3000-7000, що вже відноситься до гіподинамії (малорухливого способу життя) і зменшення їжі не зможе поправити негативні наслідки відсутності руху:
- підвищується стомлюваність, тому що знижується ефективність роботи серцево-судинної системи
- знижується живлення тканин, так як зменшується кількість капілярів/активних капілярів
- знижується витривалість, зменшується дихальний обсяг вдиху і видиху
- у тілі може з'являтися скутість, скутість, так як відсутність руху не стимулює клітини фібробласти в сполучної тканини
- набирається надмірна вага
- всі ці фактори призводять до підвищення тривоги і стресу
- бадьорість, почуття енергії, витривалості за рахунок розвитку і підтримки серцево-судинної системи
- свіжий зовнішній вигляд, гарне живлення шкіри за рахунок збільшення кількості капілярів
- гарний настрій, позитив, зниження стресу
- зменшення болю, скутості за рахунок стимулювання клітин в сполучної тканини
- схуднення, так як зростуть щоденні витрати ккал
Щоб це створити, я звернулася до моєї колеги, професіонала і подруги за допомогою.
Я попросила створити крокові аеробні тренування, де за 40 хвилин чистого задоволення можна закрити 5000 кроків.
- і отримати задоволення від процесу, де музика і тренер дарують настрій
- зрозумілі пояснення кроків і комбінацій
- радість за себе, коли виходить
- разом з кроками задіюються руки, грудний відділ, поліпшується рух
- проходить скутість, тіло розігрівається і в кінці нас чекає невелика розтяжка, щоб відчувати свободу!
- під музику, з голосовим супроводом, де в кожне тренування включена розминка, основна частина і розтяжка
- на кожному уроці в процесі ви вчите красиві комбінації кроків, які ускладнюються в процесі курсу
- на тренуваннях задіюються руки і повороти тулуба, поліпшується постава і координація рухів
- тренування дарують насолоду, ви відчуваєте як у вас виходить і змінюється тіло
- і тим часом закриваються кроки
- 10 цікавих тренувань на 5 тижнів
https://privatelink.de/?https://kilinaoxana.ru/step5