Мабуть найкраща МОДЕЛЬ для психологів КІА 2022
отримуй клієнтів на автоматі з Інтернету, щоб вийти на дохід 100к +
Я вам розповім на чому заснована модель, і буду підтверджувати прикладами.
Дана модель виконує відразу кілька завдань:
Завдяки цьому курсу ви:
Дізнаєтеся, як детально працює модель КИА2022.
Зрозумієте як правильно "відкривати гештальт" у клієнтів, щоб вони захотіли оплатити Вам особисту роботу.
Навчіться правильно вибудовувати автоматичну комунікацію з вашими клієнтами.
Отримайте повне розуміння, як викликати довіру у своєї аудиторії.
Побачите, що особистий бренд і популярність НЕ потрібні для залучення клієнтів.
Дізнаєтеся, як створити Кіаворонку і зрозумієте, що технічні навички не обов'язкові. Ви самостійно впораєтеся і побачите як це легко.
У вас скластися повна картина роботи даної моделі:
Ви дізнаєтеся, що потрібно писати в посиланнях, месенджах, листах вашим клієнтам, щоб вони із задоволенням йшли до вас на діагностичну Кіасессію.
Ви дізнаєтеся які додатки необхідно підключити психолога в ВК для більш зручної роботи.
І головне, ви зрозумієте, як це все працює на автоматі, щоб ви робили тільки те, що любите.
Крім цього ви дізнаєтеся багато різних фішок і технік, для залучення клієнтів з особистої сторінки, при роботі з базою, при прямому спілкуванні та ін.
Ви отримаєте КАРТУ по роботі моделі КИА2022, для самостійної роботи.
друге, що Ви отримаєте:
запис сесії "питань і відповідей"
Я вирішив зробити таку сесію запитань і відповідей, тому що у людей часто виникають питання і сумніви...
Буває і таке, що хтось поставив питання, яке було у вас. Я відповідаю на нього, і ваше запитання зникає.
Тому більшість ваших запитань відпадуть, коли інші зададуть свої.
Я не хочу Вас залишати з інформацією один на один, і в записі ви знайдете відповіді на найчастіші питання.
третє що Ви отримаєте:
запис майстер-класу "секрети копірайтингу, що продає"
Ви зрозумієте, як правильно психологу себе позиціонувати в текстах.
Ви розберетеся, як психологу правильно писати заголовки, як писати пости на особисту сторінку і в співтовариство.
Ви дізнаєтеся які теми працюють, а які ні
Головне, ви отримаєте круту інформацію - як взагалі упакувати свої психологічні послуги так, щоб до вас вишикувалася черга з клієнтів. Це 2 години потужного корисного контенту для психологів.
Тепер, коли ви сядете писати текст ,в голові не буде питання " а що писати?", "А як це написати" - Ви точно знатиме що і як писати.
Написання текстів стане для вас цікавим заняттям, потомучто ви будете знати, що вас читають.
А якщо вас читають, значить довіряють вам, поважають ваші цінності, а значить і записуються на консультацію.
четверте що Ви отримаєте: запис майстер-класу - як психологу визначитися з темою і нішею, і при цьому не втратити себе
Ви теж сумніваєтеся в обраній темі? Переживаєте про те, що ваша тема може незатребувана? Боїтеся, що люди не купуватимуть у вас консультації та групові програми?
А може бути ви взагалі не вибрали ще тему? І тому прямо зараз думаєте, що б таке вибрати, щоб це було до душі і ще грошей приносило?
А може у вас вже є тема, яку ви розвиваєте, але чомусь немає тих результатів, які ви чекали? Клієнтів мало або зовсім немає і ви вже думаєте, а може я тему не ту вибрав(а)?
Якщо щось з перерахованого зараз у вас сильно відгукнулося всередині, і ви хочете змінити цю ситуацію - то цей майстер клас для вас!
За 2 години майстер-класу ми розібрали питання:
А головне, з учасниками майстер класу ми виконали вправу "відгук", яке дозволило кожному учаснику сформулювати свою тему так, щоб вона була приваблива для потенційних клієнтів.
Більш того, в ефірі було багато учасників, які ділилися своєю ситуацією і питали як конкретно їм вчинити. Я відповів на понад 60 запитань. Вийшов дуже насичений як теорією, так і практикою майстер клас!
П'яте що Ви отримаєте:
реальна воронка"як знайти безкоштовного таргетолога"
Приклад воронки, як знайти фахівця, якщо у вас немає зайвих 20 000 рублів на таргетолога.
Воронка включає в себе:
З іншого боку — ця воронка відштовхує тих, хто не буде виконувати зобов'язання, буде примхливим і т. д.
Такий процес убезпечить вас від втрати часу і грошей. А також дозволить уникнути людей, які можуть кинути.
Воронка унікально вас спозиционирует в очах фахівця. Так ви будете яскравим і помітним, а не сірою масою, з вами будуть хотіти працювати.
Ви не втратите час і швидко почнете роботу.
шосте що Ви отримаєте:
Секрет високих доходів у психологів
Я хочу вам показати зворотне, чим менше у вас популярності, тим у вас більше шансів вийти на високі доходи.
Як не крути система розвитку має величезне значення - навіть якщо взяти двох відомих психологів, один буде працювати через сарафан, а інший налагодить систему залучення клієнтів-ви розумієте у кого буде результат краще.
Також і з невідомими психологами, без особистого бренду - якщо немає системи, то шлях до високих доходів буде дуже довгим.
Тому із задоволенням поділюся з вами цим секретом.
сьоме що Ви отримаєте:
розбір воронки психолога"вихід на 1 мільйон рублів за кілька місяців".
Я покрокам покажу з яких елементів складається воронка.
Розповім яка тема лежала в основі і які оффер ми придумали.
Ви побачите які пости ми використовували і якими текстами залучали клієнтів.
Ви дізнаєтеся, що конкретно принесло нам мільйон в даній воронці.
продажник:
отримуй клієнтів на автоматі з Інтернету, щоб вийти на дохід 100к +
- без особистого бренду і популярності на ринку
- без складних воронок і вебінарів
- без технічних навичок
- без особистого бренду і популярності на ринку
- без складних воронок і вебінарів
- без технічних навичок
- без сторіс і численного контенту
- без дизайнерів і технічних фахівців
- без сарафана
- без теплої аудиторії
Я вам розповім на чому заснована модель, і буду підтверджувати прикладами.
Дана модель виконує відразу кілька завдань:
- Продаж основного продукту, коучингу, наставництва, пакетів сесій.
- Збір лояльної бази, яка буде надалі купувати.
- Фільтр на адекватність, щоб до вас приходили тільки адекватні клієнти.
- Самоокупність грошей витрачених на рекламу
Завдяки цьому курсу ви:
Дізнаєтеся, як детально працює модель КИА2022.
Зрозумієте як правильно "відкривати гештальт" у клієнтів, щоб вони захотіли оплатити Вам особисту роботу.
Навчіться правильно вибудовувати автоматичну комунікацію з вашими клієнтами.
Отримайте повне розуміння, як викликати довіру у своєї аудиторії.
Побачите, що особистий бренд і популярність НЕ потрібні для залучення клієнтів.
Дізнаєтеся, як створити Кіаворонку і зрозумієте, що технічні навички не обов'язкові. Ви самостійно впораєтеся і побачите як це легко.
У вас скластися повна картина роботи даної моделі:
- як Кіамодель буде збирати Вам базу клієнтів-і це по суті безкоштовно,
- як гроші вкладені в рекламу будуть Вам повертатися, щоб знову залучати нових клієнтів знову-таки безпалтно,
- як будуть приходити тільки адекватні клієнти,
- як розпалюється інтерес і бажання купити вашу особисту роботу.
Ви дізнаєтеся, що потрібно писати в посиланнях, месенджах, листах вашим клієнтам, щоб вони із задоволенням йшли до вас на діагностичну Кіасессію.
Ви дізнаєтеся які додатки необхідно підключити психолога в ВК для більш зручної роботи.
І головне, ви зрозумієте, як це все працює на автоматі, щоб ви робили тільки те, що любите.
Крім цього ви дізнаєтеся багато різних фішок і технік, для залучення клієнтів з особистої сторінки, при роботі з базою, при прямому спілкуванні та ін.
Ви отримаєте КАРТУ по роботі моделі КИА2022, для самостійної роботи.
друге, що Ви отримаєте:
запис сесії "питань і відповідей"
Я вирішив зробити таку сесію запитань і відповідей, тому що у людей часто виникають питання і сумніви...
Буває і таке, що хтось поставив питання, яке було у вас. Я відповідаю на нього, і ваше запитання зникає.
Тому більшість ваших запитань відпадуть, коли інші зададуть свої.
Я не хочу Вас залишати з інформацією один на один, і в записі ви знайдете відповіді на найчастіші питання.
третє що Ви отримаєте:
запис майстер-класу "секрети копірайтингу, що продає"
Ви зрозумієте, як правильно психологу себе позиціонувати в текстах.
Ви розберетеся, як психологу правильно писати заголовки, як писати пости на особисту сторінку і в співтовариство.
Ви дізнаєтеся які теми працюють, а які ні
Головне, ви отримаєте круту інформацію - як взагалі упакувати свої психологічні послуги так, щоб до вас вишикувалася черга з клієнтів. Це 2 години потужного корисного контенту для психологів.
Тепер, коли ви сядете писати текст ,в голові не буде питання " а що писати?", "А як це написати" - Ви точно знатиме що і як писати.
Написання текстів стане для вас цікавим заняттям, потомучто ви будете знати, що вас читають.
А якщо вас читають, значить довіряють вам, поважають ваші цінності, а значить і записуються на консультацію.
четверте що Ви отримаєте: запис майстер-класу - як психологу визначитися з темою і нішею, і при цьому не втратити себе
Ви теж сумніваєтеся в обраній темі? Переживаєте про те, що ваша тема може незатребувана? Боїтеся, що люди не купуватимуть у вас консультації та групові програми?
А може бути ви взагалі не вибрали ще тему? І тому прямо зараз думаєте, що б таке вибрати, щоб це було до душі і ще грошей приносило?
А може у вас вже є тема, яку ви розвиваєте, але чомусь немає тих результатів, які ви чекали? Клієнтів мало або зовсім немає і ви вже думаєте, а може я тему не ту вибрав(а)?
Якщо щось з перерахованого зараз у вас сильно відгукнулося всередині, і ви хочете змінити цю ситуацію - то цей майстер клас для вас!
За 2 години майстер-класу ми розібрали питання:
- Чи Актуальна та тема, яку я вибрав (а)?
- Скільки можна заробити на моїй темі?
- Наскільки легко/важко в моїй темі знайти клієнтів, які реально хочуть працювати над собою і вирішувати свою проблему?
А головне, з учасниками майстер класу ми виконали вправу "відгук", яке дозволило кожному учаснику сформулювати свою тему так, щоб вона була приваблива для потенційних клієнтів.
Більш того, в ефірі було багато учасників, які ділилися своєю ситуацією і питали як конкретно їм вчинити. Я відповів на понад 60 запитань. Вийшов дуже насичений як теорією, так і практикою майстер клас!
П'яте що Ви отримаєте:
реальна воронка"як знайти безкоштовного таргетолога"
Приклад воронки, як знайти фахівця, якщо у вас немає зайвих 20 000 рублів на таргетолога.
Воронка включає в себе:
- Майданчики для розміщення,
- Правильне оголошення,
- Анкета,
- Спілкування та домовленості про роботу.
З іншого боку — ця воронка відштовхує тих, хто не буде виконувати зобов'язання, буде примхливим і т. д.
Такий процес убезпечить вас від втрати часу і грошей. А також дозволить уникнути людей, які можуть кинути.
Воронка унікально вас спозиционирует в очах фахівця. Так ви будете яскравим і помітним, а не сірою масою, з вами будуть хотіти працювати.
Ви не втратите час і швидко почнете роботу.
шосте що Ви отримаєте:
Секрет високих доходів у психологів
- без популярності
- без особистого бренду
- без віри в свої сили
Я хочу вам показати зворотне, чим менше у вас популярності, тим у вас більше шансів вийти на високі доходи.
Як не крути система розвитку має величезне значення - навіть якщо взяти двох відомих психологів, один буде працювати через сарафан, а інший налагодить систему залучення клієнтів-ви розумієте у кого буде результат краще.
Також і з невідомими психологами, без особистого бренду - якщо немає системи, то шлях до високих доходів буде дуже довгим.
Тому із задоволенням поділюся з вами цим секретом.
сьоме що Ви отримаєте:
розбір воронки психолога"вихід на 1 мільйон рублів за кілька місяців".
Я покрокам покажу з яких елементів складається воронка.
Розповім яка тема лежала в основі і які оффер ми придумали.
Ви побачите які пости ми використовували і якими текстами залучали клієнтів.
Ви дізнаєтеся, що конкретно принесло нам мільйон в даній воронці.
продажник:
https://privatelink.de/?https://ampirclass.ru/pagekiaoffer