Що нового?

Придбаний КІА 2022: як отримувати клієнтів на автоматі з інтернету. Пакет: Преміум (Олександр Ампір)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 31
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 122.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Мабуть найкраща МОДЕЛЬ для психологів КІА 2022

отримуй клієнтів на автоматі з Інтернету, щоб вийти на дохід 100к +

• без особистого бренду і популярності на ринку
  • без складних воронок і вебінарів
  • без технічних навичок
за цією моделлю навіть шкільні психологи можуть отримувати клієнтів з онлайну та соціальних мереж

• без особистого бренду і популярності на ринку
  • без складних воронок і вебінарів
  • без технічних навичок
  • без сторіс і численного контенту
  • без дизайнерів і технічних фахівців
  • без сарафана
  • без теплої аудиторії
Як працює модель КИА2022

Я вам розповім на чому заснована модель, і буду підтверджувати прикладами.

Дана модель виконує відразу кілька завдань:

1. Продаж основного продукту, коучингу, наставництва, пакетів сесій.
  2. Збір лояльної бази, яка буде надалі купувати.
  3. Фільтр на адекватність, щоб до вас приходили тільки адекватні клієнти.
  4. Самоокупність грошей витрачених на рекламу
перше що Ви отримаєте Бліц (швидкий) курс "клієнти з інтернету на автоматі по моделі КИА2022"

Завдяки цьому курсу ви:
Дізнаєтеся, як детально працює модель КИА2022.
Зрозумієте як правильно "відкривати гештальт" у клієнтів, щоб вони захотіли оплатити Вам особисту роботу.
Навчіться правильно вибудовувати автоматичну комунікацію з вашими клієнтами.
Отримайте повне розуміння, як викликати довіру у своєї аудиторії.
Побачите, що особистий бренд і популярність НЕ потрібні для залучення клієнтів.
Дізнаєтеся, як створити Кіаворонку і зрозумієте, що технічні навички не обов'язкові. Ви самостійно впораєтеся і побачите як це легко.

У вас скластися повна картина роботи даної моделі:
  • як Кіамодель буде збирати Вам базу клієнтів-і це по суті безкоштовно,
  • як гроші вкладені в рекламу будуть Вам повертатися, щоб знову залучати нових клієнтів знову-таки безпалтно,
  • як будуть приходити тільки адекватні клієнти,
  • як розпалюється інтерес і бажання купити вашу особисту роботу.
Ви побачите, як повинні бути упаковані особиста сторінка і співтовариство в ВК, щоб клієнти переймалися довірою і бачили цінність вашого методу роботи.

Ви дізнаєтеся, що потрібно писати в посиланнях, месенджах, листах вашим клієнтам, щоб вони із задоволенням йшли до вас на діагностичну Кіасессію.

Ви дізнаєтеся які додатки необхідно підключити психолога в ВК для більш зручної роботи.

І головне, ви зрозумієте, як це все працює на автоматі, щоб ви робили тільки те, що любите.

Крім цього ви дізнаєтеся багато різних фішок і технік, для залучення клієнтів з особистої сторінки, при роботі з базою, при прямому спілкуванні та ін.

Ви отримаєте КАРТУ по роботі моделі КИА2022, для самостійної роботи.

друге, що Ви отримаєте:

запис сесії "питань і відповідей"

Я вирішив зробити таку сесію запитань і відповідей, тому що у людей часто виникають питання і сумніви...
Буває і таке, що хтось поставив питання, яке було у вас. Я відповідаю на нього, і ваше запитання зникає.
Тому більшість ваших запитань відпадуть, коли інші зададуть свої.
Я не хочу Вас залишати з інформацією один на один, і в записі ви знайдете відповіді на найчастіші питання.

третє що Ви отримаєте:

запис майстер-класу "секрети копірайтингу, що продає"
Ви зрозумієте, як правильно психологу себе позиціонувати в текстах.
Ви розберетеся, як психологу правильно писати заголовки, як писати пости на особисту сторінку і в співтовариство.
Ви дізнаєтеся які теми працюють, а які ні
Головне, ви отримаєте круту інформацію - як взагалі упакувати свої психологічні послуги так, щоб до вас вишикувалася черга з клієнтів. Це 2 години потужного корисного контенту для психологів.
Тепер, коли ви сядете писати текст ,в голові не буде питання " а що писати?", "А як це написати" - Ви точно знатиме що і як писати.
Написання текстів стане для вас цікавим заняттям, потомучто ви будете знати, що вас читають.
А якщо вас читають, значить довіряють вам, поважають ваші цінності, а значить і записуються на консультацію.

четверте що Ви отримаєте: запис майстер-класу - як психологу визначитися з темою і нішею, і при цьому не втратити себе
Ви теж сумніваєтеся в обраній темі? Переживаєте про те, що ваша тема може незатребувана? Боїтеся, що люди не купуватимуть у вас консультації та групові програми?
А може бути ви взагалі не вибрали ще тему? І тому прямо зараз думаєте, що б таке вибрати, щоб це було до душі і ще грошей приносило?
А може у вас вже є тема, яку ви розвиваєте, але чомусь немає тих результатів, які ви чекали? Клієнтів мало або зовсім немає і ви вже думаєте, а може я тему не ту вибрав(а)?
Якщо щось з перерахованого зараз у вас сильно відгукнулося всередині, і ви хочете змінити цю ситуацію - то цей майстер клас для вас!

За 2 години майстер-класу ми розібрали питання:

• Чи Актуальна та тема, яку я вибрав (а)?
  • Скільки можна заробити на моїй темі?
  • Наскільки легко/важко в моїй темі знайти клієнтів, які реально хочуть працювати над собою і вирішувати свою проблему?

А головне, з учасниками майстер класу ми виконали вправу "відгук", яке дозволило кожному учаснику сформулювати свою тему так, щоб вона була приваблива для потенційних клієнтів.

Більш того, в ефірі було багато учасників, які ділилися своєю ситуацією і питали як конкретно їм вчинити. Я відповів на понад 60 запитань. Вийшов дуже насичений як теорією, так і практикою майстер клас!

П'яте що Ви отримаєте:

реальна воронка"як знайти безкоштовного таргетолога"

Приклад воронки, як знайти фахівця, якщо у вас немає зайвих 20 000 рублів на таргетолога.

Воронка включає в себе:
  • Майданчики для розміщення,
  • Правильне оголошення,
  • Анкета,
  • Спілкування та домовленості про роботу.
Ця воронка дозволить вам залучати тільки тих таргетологів, з якими вам буде комфортно працювати.
З іншого боку — ця воронка відштовхує тих, хто не буде виконувати зобов'язання, буде примхливим і т. д.
Такий процес убезпечить вас від втрати часу і грошей. А також дозволить уникнути людей, які можуть кинути.
Воронка унікально вас спозиционирует в очах фахівця. Так ви будете яскравим і помітним, а не сірою масою, з вами будуть хотіти працювати.
Ви не втратите час і швидко почнете роботу.

шосте що Ви отримаєте:

Секрет високих доходів у психологів

• без популярності
  • без особистого бренду
  • без віри в свої сили
Багатьох моїх учнів стримує той факт, що у них не розгойданий особистий бренд, немає мільйона передплатників, немає тисячі постійних клієнтів і т. д.
Я хочу вам показати зворотне, чим менше у вас популярності, тим у вас більше шансів вийти на високі доходи.
Як не крути система розвитку має величезне значення - навіть якщо взяти двох відомих психологів, один буде працювати через сарафан, а інший налагодить систему залучення клієнтів-ви розумієте у кого буде результат краще.
Також і з невідомими психологами, без особистого бренду - якщо немає системи, то шлях до високих доходів буде дуже довгим.
Тому із задоволенням поділюся з вами цим секретом.

сьоме що Ви отримаєте:

розбір воронки психолога"вихід на 1 мільйон рублів за кілька місяців".
Я покрокам покажу з яких елементів складається воронка.
Розповім яка тема лежала в основі і які оффер ми придумали.
Ви побачите які пости ми використовували і якими текстами залучали клієнтів.
Ви дізнаєтеся, що конкретно принесло нам мільйон в даній воронці.

продажник:

https://privatelink.de/?https://ampirclass.ru/pagekiaoffer

Угорі