"Керувати" часом насправді неможливо. Ми не можемо "перемотати" його вперед, а потім — "відмотати" назад. Ми не можемо його поставити"на паузу". Ми не можемо стрибати через часові періоди в майбутнє або минуле... таким чином термін "тайм-менеджмент" - це, по суті, оксюморон. Тобто, фраза, що складається з слів, протилежних за змістом. І той, хто намагається "керувати" часом — даремно витрачає цей самий час. З часом потрібно дружити. Як це робити - ми і будемо вчитися на цьому тренінгу.
програма тренінгу
Перш за все, ви перестанете намагатися "керувати часом" - це все одно не спрацює (втім, за своє життя ви вже неодноразово в цьому переконувалися). І, звичайно, ви зможете:
- перестати бути "загнаним конем". Для початку слід розірвати порочне коло вічної гонитви за часом і вічного відставання від нього, що веде до того, що життя в підсумку витрачається марно...
- різко знизити рівень стресу в своєму житті. Коли час стає другом і перестає бути ворогом, зникає маса занепокоєнь, що отруюють життя і гроблять фізичне і душевне здоров'я!
- відчути смак справжнього життя. Хронічна нестача часу викликає відчуття, що ви живете не своїм життям (і взагалі незрозуміло для чого і чому). Дружба з часом поверне вам смак до життя і наповнить її довгоочікуваним змістом!
- перетворитися в одного з тих, хто... Чи знаєте Ви людей, про яких кажуть, що "він ніфіга не робить, але все встигає і все у нього є?"Така людина насправді робить побільше деяких, просто інакше. Ви станете одним з таких!
Я знаю, що не можна писати цього в продає тексті. Я знаю, що треба спокушати вас обіцянками і запевненнями в тому, що Ви отримаєте "чарівну таблетку", що досить оплатити тренінг - і всі ваші проблеми вирішуватися, що зусиль прикладати не доведеться, що все буде гладко, як по маслу, легко і з посмішкою... Нехай цими солодкими промовами щебечуть"гуру управління часом". Я-за тверезість думок, витоптування "рожевих окулярів" і отримання реальних результатів в реальному житті. А реальність така, що потрудитися доведеться. Потрібно буде включати силу волі і самодисципліну. Де-то знадобиться зціпити зуби. Гладко, швидше за все, не буде... Але! По-перше, кінцевий результат того вартий. По-друге, ніякими іншими засобами і шляхами цього кінцевого результату не добитися (я думаю, ви вже пробували і тепер можете зі мною погодиться). По-третє, я дам вам готову систему, яка заощадить вам масу сил і часу і забезпечить отримання максимуму результату при необхідних і достатніх зусиллях (але прикладати їх все одно доведеться). Така реальність. І мати справу доведеться саме з нею, якщо вам потрібні реальні і справжні результати, а не переходи з одного тренінгу по "тайм-менеджменту" на інший з гіркими "проміжними роздумами" про те, що роки йдуть, а просвіту все немає і немає... Тому ось вам моя порада-почніть дружити з часом вже сьогодні!