Що нового?

Набір учасників Кит з островом (Юлія Маленкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 644 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 83.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 78978

прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...

Дуже хочу побачити в новому році Багато прекрасних китів. Тому поспішаю виправити свою помилку.

Виявляється, я не повідомила всьому світу, що майстер-клас з в'язання Чудо Юдо риби Кита вже давно готовий і доступний до покупки .

Непроста видалася осінь, що там говорити: похолодання, затемнення, школа, І взагалі. Але в усі часи від будь-яких негараздів ми рятуємося творчістю. Ось і тепер я пропоную всім, хто ще не встиг, зробити диво. Коли, якщо не напередодні Нового року?

Давайте в'язати казкових китів! Яскравих, теплих, неймовірно добрих і неодмінно виконуючий бажання. З мої майстер-класом це простіше простого.

Майстер-клас являє собою два файли pdf по 23 сторінки. Перший файл містить попетельное опис в'язання кита з посиланнями на докладні відео-уроки (можна пов'язати практично під диктовку). У другому файлі-опис будиночків, маяка, дерев і кущів зі схемами, фотографіями і посиланнями на відео-уроки.
Оригінальна пряжа-прибалтійська дундага 6/2; спиці 3,5 мм.
Розміри кита з оригінальної пряжі
приблизно 83х23 см. Висота кита з будиночками 30 см.
Залежно від вашої щільності в'язання, товщини пряжі і спиць розміри вашого кита можуть відрізнятися.

До речі, будиночки, маяк і дерева можна пов'язати не тільки для заселення кита, але і як новорічний декор.
Тому пропоную наступні варіанти придбання МК:
  1. Повний МК (кит з островом) 1750 ₽
  2. Просто кит (без острова) 1 000 ₽
  3. Тільки острів (будиночки, маяк, дерева і кущі) 850 ₽
Відразу попереджаю, це тимчасова пропозиція. Через тиждень можна буде придбати тільки повний МК.

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/reel/Clgk8QTodTR/

Угорі