Курс "Китайський з нуля: правильний старт"
一步走错步步错
Китайська мудрість говорить: 一 一. Перший крок-найважливіший. Якщо помилився на початку, то потім всі кроки будуть помилковими. Мені здається, це прислів'я підходить під початок будь-якого нового справи. Наприклад, вирішив вчити китайську мову, що потрібно зробити в першу чергу? Знайти хорошого викладача, який допоможе закласти базу, основу мови. Я знаю не з чуток, що краще відразу вчитися правильно. Переучуватися набагато складніше. Тому і пропоную новачкам в китайському (а також тим, хто переучується і збирається викладати китайську мову), пройти мій курс з комплексного вивчення мови "китайський з нуля: правильний старт"
Над чим ми будемо працювати?
Ієрогліфіка: порядок рис, асоціативне запам'ятовування, 214 ключів, етимологія
Лексика: ми вивчимо більше 150 нових слів
Граматика: детально розберемо граматику першого рівня
Вимова: фонетична практика в кожному уроці (зі зворотним зв'язком)
Культура та історія: поговоримо про китайську кухню, нумерології, Інь і Ян, китайської філософії, вивчимо кілька віршів династії Тан і ще багато - багато все
50 уроків. 50 уроків, Карл!.
Тариф Базовий
Включено:
Доступ до курсу на 2,5 місяці
50 відео-уроків по 25-40 хвилин
Заняття за розкладом (5 уроків на тиждень)
не включено:
Перевірка ДЗ
Консультації з автором курсу
Не можна заморозити курс
Чат підтримки
Сертифікат про проходження курсу
一步走错步步错
Китайська мудрість говорить: 一 一. Перший крок-найважливіший. Якщо помилився на початку, то потім всі кроки будуть помилковими. Мені здається, це прислів'я підходить під початок будь-якого нового справи. Наприклад, вирішив вчити китайську мову, що потрібно зробити в першу чергу? Знайти хорошого викладача, який допоможе закласти базу, основу мови. Я знаю не з чуток, що краще відразу вчитися правильно. Переучуватися набагато складніше. Тому і пропоную новачкам в китайському (а також тим, хто переучується і збирається викладати китайську мову), пройти мій курс з комплексного вивчення мови "китайський з нуля: правильний старт"
Над чим ми будемо працювати?
Ієрогліфіка: порядок рис, асоціативне запам'ятовування, 214 ключів, етимологія
Лексика: ми вивчимо більше 150 нових слів
Граматика: детально розберемо граматику першого рівня
Вимова: фонетична практика в кожному уроці (зі зворотним зв'язком)
Культура та історія: поговоримо про китайську кухню, нумерології, Інь і Ян, китайської філософії, вивчимо кілька віршів династії Тан і ще багато - багато все
50 уроків. 50 уроків, Карл!.
Тариф Базовий
Включено:
Доступ до курсу на 2,5 місяці
50 відео-уроків по 25-40 хвилин
Заняття за розкладом (5 уроків на тиждень)
не включено:
Перевірка ДЗ
Консультації з автором курсу
Не можна заморозити курс
Чат підтримки
Сертифікат про проходження курсу
https://privatelink.de/?https://www.shanshanlaoshi-hsk1.ru/course/