Кожна четверта людина в світі страждає захворюваннями шлунково-кишкового тракту, кожна третя-має зайву вагу. Щоб бути здоровим, недостатньо просто" добре " харчуватися. Необхідно ще, щоб був оптимально налаштований процес травлення. Значить, потрібні знання про те, що найбільш корисно їсти для здоров'я (це – система харчування), а також потрібні знання про власні процеси травлення (це – система роботи шлунково-кишкового тракту). Неперетравлена їжа" з'їдає " нас.
що будемо вивчати на курсі:
- роботу системи органів травлення на всіх етапах цього складного і важливого процесу.
- мікробіом людини, від якого залежить наше здоров'я.
- "живу" їжу, найбільш корисний варіант харчування, що підвищує ККД енергії харчування (це не сироїдіння і вегетаріанство, це зовсім інший спосіб приготування їжі).
- протоколи харчування для" дірявого кишечника " і ефективної роботи шлунково-кишкового тракту.
- Ви отримаєте рецепти приготування "живої" їжі за версією ресторанів категорії "Мішлен", а також рецепти приготування і зберігання найпростіших продуктів харчування з вашої"дачі".
для кого призначений курс:
- Для всіх, хто хоче бути здоровим і жити довго.
- Для всіх, хто хоче смачно і корисно харчуватися.
- Для всіх, хто страждає захворюваннями шлунково-кишкового тракту.
- Для всіх, хто вирощує на своїй ділянці урожай і не може нічого придумати, крім варення і маринованих овочів (все це умовно "мертва" їжа, яка руйнує наше здоров'я).
- для консультантів з охорони здоров'я та професіоналів з оздоровлення людей.
- тим, кому важливо більш високу якість життя.
- Доктор педагогічних наук.
- лікар з 35-річним стажем практичної діяльності.
- фахівець-експерт з розвантажувально-дієтичної терапії, рефлексології, реабілітології, вертебро-мануальної терапії, нутриціології.
- системний методолог в області технологій здорового способу життя.
- засновник і ректор "Міжнародної Академії здоров'я".
- Розробник оздоровчих методик, що ґрунтуються на системі натурального харчування.
- Автор понад 50 навчально-методичних посібників і популярних книг.
- в якості експерта брала участь в численних ТВ-проектах на центральних каналах російського телебачення.
https://privatelink.de/?https://butakova.info/course/kpd-pitaniya