1. Червоний оксамит
Той самий торт, про який всі говорять. Легкі, повітряні коржі, білосніжний крем... цей торт виходить у всіх і запам'ятовується назавжди.
2. Шоколадний НАПОЛЕОН
Один з найпопулярніших тортів у світі!
Томлена вишня, два види крему і шоколад... Торт неймовірно красивий в розрізі, незвичайний і смачний.
3. ЙОГУРТОВО-полуничний ТОРТ
Ідеальний варіант для дітей!
Йогурт і полуниця - дуже ніжне, приємне поєднання смаків сподобається всім.
4. Сметанний з чорною смородиною
Ніжність і яскравість!
Аромат смородини підкреслює легкість і ніжність торта, це по-справжньому літній десерт.
5. Тірамісу
Звичний всім десерт перетворила в торт!
До речі, зазвичай він робиться з сирими збитими жовтками. Але я вирішила їх прибрати.
6. Морквяний з чізкейком всередині
Один з найбільш незвичайних тортів зі списку. Робимо за унікальним рецептом.
Смакота! Вам сподобається
7. Горіхово-лимонний МЕДОВИК
Класичний і всім звичний медовик я перетворила в більш цікавий, свіжий і незвичайний торт!
8. ТРИ шоколаду
Він подобається навіть тим, хто не любить шоколад!
Вся справа в правильному бісквіті, мусовий десерт ми перетворимо в шикарний торт.
9. ПРАГА ПО-НОВОМУ!
Більш шоколадний, більш сучасний, легший!
"Для любителів всього шоколадного у всьому шоколадному", - так кажуть мої учениці.
10. Ягідно-маковий
Цей торт забирає в дитинство!
Вишнева начинка, мус, повітряні вологі коржі - ці сучасні нотки тільки додають емоціям яскравості. Цей ефектний торт подобається всім.
11. КАПКЕЙКИ
Ви приготуєте 3 види капкейків на кожен день. Ви зможете балувати ними свою сім'ю хоч щоранку. Коли зовсім немає часу на підготовку торта, досить буде взяти і зробити смачні і маленькі Капкейкі
на курсі будуть наступні капкейки:
- Червоний оксамит з малиною і крем-чізом.
- Шоколадні капкейки з вишнею і шоколадним крем-чізом.
- Ванільні капкейки з чорничним конфі і чорничним кремом.
Неможливо буде встояти! Повірте, Снікерс з магазину з ним не зрівняється
13. ТОРТ Рафаелло
Ніжний шикарний смак замовники будуть в захваті, а домашні будуть постійно просити повторити цей торт!
https://privatelink.de/?https://vk.com/@konditkurs-klassik