Що нового?

Придбаний Клієнти психологу ВКонтакте за 5 днів (Олександр Ампір)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2170 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 98.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Прокачай свої соцмережі за 5 днів, щоб отримати клієнтів з ВК, без технічних проблем, без вкладень в рекламу.
я навчаю психологів отримувати багато клієнтів з соцмереж. Дуже багато клієнтів!

особливості мого підходу:

В силу того, що я глибоко вникаю в тему психології, добре в ній орієнтуюся, я добре розумію особливості цієї теми. Тому навчаю психологів тільки екологічним, етичним методам. Коли не треба, припустимо, перетворювати себе в інстаграмную Діву з голим торсом, аби привернути до себе увагу. Психолог повинен бути психологом, і повинен виглядати і справляти враження саме психолога, а не когось ще.

Або, наприклад, не треба змушувати себе працювати в темі заміжжя, просто тому, що це хайповая тема. У психології є море інших прекрасних напрямків для просування. Любов до себе. Внутрішня свобода. Панічні атаки. Травми минулого. Криза. Фобія. Невроз. Стреси. Це лише мала частина тих напрямків, в яких працюють мої учні.

У мене навчаються фахівці з нейрографіки, казкотерапії, арт-терапії, гештальтисти, тетта-хілери, розстановники, фахівці психоаназизу, психотерапевти, гіпнотерапевти і цей список можна продовжувати і продовжувати.

В основі мого підходу лежить технологія, яка дозволяє донести до аудиторії всі цінності психології в правильному ключі. Завдяки цьому психологи на моїх курсах отримують результати, які ви можете побачити за посиланнями вище.

День 1: позиціонування

Тут ми розберемо як адаптувати ті чи інші теми психології під соцмережі. Це буде онлайн воркшоп, де ви самі мені накидаєте, хто ви і чим займаєтеся, а я розповім, як вам оформити ваші соцмережі. Як себе там позиціонувати.

Перший день присвячений буде тому, як люди вас бачать. І як необхідно оформити свої сторінки в соцмережах.

День 2: лінійка продуктів

Тут буде трохи математики. Порахуємо, скільки ви хочете заробляти, і що для цього потрібно. Тут ми піднімемо питання ціноутворення. Або, якщо по-простому, які у вас можуть бути продукти, послуги, і як визначити, скільки вони повинні коштувати. Що продавати, крім консультацій, і в яку вартість.

День 3: Консультації

Люди бачать вас, і вони бачать для себе цінність у роботі з вами (день 1). У вас є, що їм запропонувати (день 2). Вони записуються на консультацію (в дні 4 розберемо, як їх пиглашать на консультацію). Але ось як провести першу консультацію таким чином, щоб вони захотіли працювати з вами далі і купувати різні ваші продукти і послуги?

У цей день ми розберемо схеми перших продають консультацій для психологів. Саме схеми! Не одна схема. Їх декілька. Також приділимо багато часу на те, щоб зрозуміти, від чого продажі залежать, а від чого ні. На що слід звернути увагу в першу чергу. Розберемо типові помилки, щоб ви їх не повторювали.

День 4: Копірайтинг соцмереж

Тепер ми готові зустрічати гостей. Тут я дам технології написання постів для соцмереж, щоб люди записувалися до вас на консультації. Контент план для соцмереж. Шаблон закріпленого поста для ВК, який з ходу буде виробляти на вашу аудиторію потрібне враження, щоб вони записувалися на консультації.

День 5: просування без бюджету

Ваші соцмережі готові. Але поки що вашу сторінку ніхто не бачить, крім вас і ваших друзів. Як зробити так, щоб вашу сторінку відвідало багато ваших потенційних клієнтів? Про це і поговоримо. Я видам технології, які не потребують бюджету. Впровадьте, і отримаєте перших клієнтів.

Крім цього, я розповім, що ще необхідно зробити, щоб прискорити і масштабувати ваш результат. Дам покрокову схему.

Зворотний зв'язок.
Також в цей день виділимо деякий час на те, щоб я дав вам зворотний зв'язок на все, що ви виконали за ці 5 днів
https://privatelink.de/?https://ampirclass.ru/ps_coch

Угорі