Що нового?

Придбаний Клієнти Telegram (Владислав Хватов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 357 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я навчу тебе системі отримання 10-50 ЗАЯВОК в ДЕНЬ з TELEGRAM на ПОКУПКУ твоїх послуг і конвертування їх в клієнтів
Використовуючи покроковий процес, який в автоматичному режимі дозволяє достукатися до тисяч потенційних покупців всередині телеграм, зібрати заявки і перетворити їх в високооплачуваних клієнтів.

що таке " клієнти TELEGRAM?"
Це система, яка навчить тебе створювати унікальну пропозицію для твого бізнесу всередині Телеграм, відразу ж тестувати на тисячах користувачів, щоб знайти в чому зацікавлені твої потенційні клієнти і продавати тільки тим, хто потребує твого продукті або послузі, а після масштабувати до необхідних тобі обсягів.

ми будемо акцентувати увагу на трьох речах:
Крок №1 ОФФЕР (унікальна пропозиція)
Це саме те, що дозволить тобі взяти повністю холодного, нічого не знає про тебе людини і перетворити його в потенційного клієнта з щирому бажанням і потребою купити у тебе все що завгодно за будь-яку ціну.

Крок № 2 трафік
Поки все намагаються добувати трафік з Вконтакте, Яндекс Директа, однокласників, Авито і інших майданчиках.
Ти використовуєш мою систему щоб з легкістю достукатися до 10,000 людей в день, після перетворити від 10-50 з них в потенційних клієнтів, і з легкістю продати свої товари або послуги.

Крок № 3 ВОРОНКА продажів
Нехай конкуренти борються за виживання і намагаються нав'язувати свою пропозицію людям, щоб отримати хоч щось.
Ти будеш затребуваним в очах людини, що будь-хто захоче купити у тебе товар або послугу, навіть якщо ти продаєш дорогі продукти і сервіс.
Тому я можу з упевненістю сказати. Звикай жити по іншому, тому що тепер буде ось так...
Ти ніколи не будеш думати про вартість заявки. ROI моєї системи становить понад 800%, тобто на кожну витрачену 1,000 рублів ти отримуєш більше 8,000 назад.
З легкістю знаходиш потрібну тобі кількість клієнтів. Абсолютно неконкурентне середовище і навик, отриманий завдяки мені, дозволяють це робити.
У тебе тепер є вибір, з ким працювати, а з ким ні. Обсяг вхідних заявок дозволяє тобі вибирати і більше ніколи не думати про те, що тебе не влаштовує з ким ти працюєш.
Ти можеш продавати на будь-який чек і абсолютно будь-який продукт. Це просто факт. Не важливо це сервіс, послуга, фізичний товар або інфокурс.
Працюєш всередині майданчика, де люди готові і хочуть платити. Я вже кілька разів згадував про те, що аудиторія телеграма найбільш залучена і платоспроможна.
Отримуєш можливість масштабувати в будь-якому напрямку. Вникнувши в інформацію що я тобі дав, для Тебе відкриється нове вікно можливостей про які ти і не мав на увазі.
Ну і найголовніше. Ти можеш рости в доході кратно. Головне завдання моєї системи дати тобі можливість заробляти і вийти на абсолютно інший рівень доходу.

ЄДИНА СИСТЕМА, ЯКА ТОБІ КОЛИ-НЕБУДЬ ЗНАДОБИТЬСЯ, ЩОБ ОТРИМУВАТИ ЗАЯВКИ І КЛІЄНТІВ, ЛЕГКО І ШВИДКО.

Я помістив сюди все чому навчився. Те, чим користуюся сам, щоб ти зміг навчатися на моїх помилках, перемогах і поразках.
Заробляй більше 1МЛН в місяць
Так, з цією системою це дійсно можливо
ЗАБУДЬ про заявки на все життя
Просто так, як воно є
Можеш сміливо продавати на високий ЧЕК
Моя гордість, така аудиторія і обсяг дозволяє це робити без проблем
Отримуй нових клієнтів на автоматі
На цьому побудований весь мій підхід
Працюй з найбільш платоспроможною аудиторією
Телеграм без сумнівів має кращу аудиторію на сьогодні
Масштабуйте
Обсяг заявок дозволяє тобі вийти на будь-який рівень заробітку

Модуль №1: створюємо унікальну пропозицію (Оффер)
Вивчивши як створюється оффер, ти назавжди забезпечиш себе заявками, шляхом створення такої пропозиції, яка натисне на біль твого потенційного клієнта і змусить його піти до тебе.
  • Що ти отримаєш
  • РЕЗУЛЬТАТ
  • структура МОДУЛЯ
  1. Оффер
  2. Цільова аудиторія
  3. Біль і проблеми потенційного клієнта
  4. Формування пропозиції
  5. Збираємо все в купу
Модуль № 2: тестування та перші клієнти
Зрозумівши як створюються тести всередині телеграм, ти завжди зможеш знаходити працюючі зв'язки для свого бізнесу, точно знаючи, що при масштабуванні це буде працювати.
  • Що ти отримаєш
  • РЕЗУЛЬТАТ
  • структура МОДУЛЯ
  1. Тестування оффера
  2. Пошук майданчиків для тестування
  3. Збір бази та коригування оффера
  4. Запуск тесту
  5. Результати та аналіз
  6. Перші клієнти
Модуль № 3: Воронка продажів в Телеграм
Підготувавши весь фундамент, ти дізнаєшся як тепер створювати воронки продажів, від чого залежить її успіх і як ти зможеш масштабувати свою кампанію легко і просто.
  • Що ти отримаєш
  • РЕЗУЛЬТАТ
  • структура МОДУЛЯ
  1. Воронка продажів
  2. Варіанти воронок всередині Telegram
  3. Налаштування бота
Модуль № 4: Продажі, Високий Чек, Подальший Розвиток.

Тепер у тебе є все що необхідно для того щоб заробляти більше ніж коли небудь. Після цього модуля ти точно будеш розуміти що, коли і як тобі використовувати, щоб закривати клієнтів на високий чек, куди рухатися далі щоб рости кратно щомісяця.
  • Що ти отримаєш
  • РЕЗУЛЬТАТ
  • структура МОДУЛЯ
  1. Трафік
  2. Мільйон рублів в Telegram (масштабування)
  3. Тренінг (продажі на високий чек)
але чи підходить це для мене?
Якщо говорити відкрито, то дана система дійсно підходить для будь-якої людини який веде діяльність в онлайні і хоче більше ніколи не думати про отримання нових заявок і забути пошуку клієнтів як і де небудь ще.
Так що якщо ти...
  • експерт
    Бажаючий продавати більше своїх продуктів або консультацій.
  • підприємець
    Прагне до припливу заявок і нових клієнтів для свого бізнесу.
  • фрілансер
    Потребує потоці клієнтів з подальшим виведенням на високий чек.
на сьогоднішній момент телеграм - це основне джерело трафіку для мого бізнесу.

Не кажучи про те, що він відкриває безмежні можливості для зростання. Від масштабування до будь-яких обсягів, до свого каналу і побудови повноцінного особистого бренду для подальшого розвитку.

Так що...

Я дам тобі чітку, покрокову систему як:
  • створювати пропозицію (оффер) виключно під твою задачу, заздалегідь знаючи що люди будуть взаємодіяти з ним.
  • Покажу весь процес від і до на прикладах, в тому числі власних (конкретний оффер які робить мені більше 1млн рублів на місяць).
  • знайти свою цільову аудиторію в телеграмі і зрозуміти хто це, щоб максимально потрапити в ціль.
  • закладу основи розуміння, як створюється оффер, щоб це працювало в будь-якій ніші і на будь-якому обсязі.
  • Покажу як саме можна в телеграмі протестувати оффер, щоб точно знати що спрацює. Причому це можна робити абсолютно безкоштовно і без бюджету.
  • отримувати перші заявки з телеграм за безцінь, що робити, як працювати і куди йти далі.
  • створити правильну воронку продажів, зробити висновки і вдарити точно в ціль.
  • як автоматизувати роботу, витрачати при цьому 5,000 рублів на весь шлях, роблячи 100,000+ рублів назад.
  • розповім як продавати на високі чеки, щоб заробляти більше 1млн рублів на місяць.
  • і найголовніше дам все необхідне для подальшого розвитку.
ВСЕ, ЩО ТОБІ ПОТРІБНО СКАЗАТИ: "ТАК, ЧОМУ НЕМАЄ, ЦЕ ВСЬОГО ЗА 970 РУБЛІВ!"

https://privatelink.de/?https://vladkhvatov.com/telegram-clients/

Угорі