турбують припливи, підвищене серцебиття, безсоння, пітливість, сухість і печіння в інтимній зоні, нетримання, збої в роботі кишечника, втома, набряки, зайва вага, остеопороз?
З усіма симптомами можна впоратися, а головне потрібно справлятися!
програма майстер-класу
харчування
Рекомендації щодо коригування раціону харчування (приблизний денний раціон і що їсти на сніданок, обід і вечерю).
Рецепти для підтримки рівня цукру в крові, здоров'я ендокринної системи.
фітопрепарати
Добірка фітопрепаратів, м'яко знімають симптоми клімаксу замість гормонозамещающей терапії (доведена зв'язок прийому гормонів і онкології, остеопароза).
рекомендації щодо зниження ваги
Часто під час клімаксу йде набір ваги за рахунок порушення роботи лімфатичної системи.
Ви отримаєте чіткі рекомендації по роботі з цією проблемою.
профілактика остеопорозу Наслідки остеопорозу-перелом шийки стегна, втрата зубів, витончення шкіри, ламкість нігтів, синдром неспокійних ніг.
Ви отримаєте список необхідних обстежень, препаратів і схеми їх застосування.
нетримання сечі і ЦИСТИТ
Це прояв дисбалансу м'язів тазового дна.
Ви отримаєте список вправ і рекомендації щодо їх виконання, біологічно активні точки для рефлексотерапії для швидкої допомоги собі,Монашка, і список гомеопатичних препаратів проти циститу, молочниці і для збереження здоров'я урогенітальної системи.
профілактика раку грудей Рекомендації по стаціонарному обстеженню і самостійне виявлення новоутворень за допомогою самомасажу.
Розкрию зв'язок здоров'я молочних залоз і стану лімфатичної системи.
рекомендації при наявності фіброміоми
Фіброміома часто розвивається на тлі підвищеного рівня естрогенів.
Я як лікар проти кардинальних заходів-оперативного видалення-тому запропоную вам ряд заходів з профілактики та підтримки стану матки.
рекомендації для поліпшення стану
Точки рефлексотерапії для поліпшення слуху, зору, зняття болю в суглобах, поліпшення настрою.
Рецепти для підняття імунітету, підвищення бадьорості, сил, для поліпшення роботи кишечника (від здуття, запорів, для нормалізації мікрофлори).
Способи, як побороти свербіж зовнішніх статевих органів, сухість піхви.
З усіма симптомами можна впоратися, а головне потрібно справлятися!
програма майстер-класу
харчування
Рекомендації щодо коригування раціону харчування (приблизний денний раціон і що їсти на сніданок, обід і вечерю).
Рецепти для підтримки рівня цукру в крові, здоров'я ендокринної системи.
фітопрепарати
Добірка фітопрепаратів, м'яко знімають симптоми клімаксу замість гормонозамещающей терапії (доведена зв'язок прийому гормонів і онкології, остеопароза).
рекомендації щодо зниження ваги
Часто під час клімаксу йде набір ваги за рахунок порушення роботи лімфатичної системи.
Ви отримаєте чіткі рекомендації по роботі з цією проблемою.
профілактика остеопорозу Наслідки остеопорозу-перелом шийки стегна, втрата зубів, витончення шкіри, ламкість нігтів, синдром неспокійних ніг.
Ви отримаєте список необхідних обстежень, препаратів і схеми їх застосування.
нетримання сечі і ЦИСТИТ
Це прояв дисбалансу м'язів тазового дна.
Ви отримаєте список вправ і рекомендації щодо їх виконання, біологічно активні точки для рефлексотерапії для швидкої допомоги собі,Монашка, і список гомеопатичних препаратів проти циститу, молочниці і для збереження здоров'я урогенітальної системи.
профілактика раку грудей Рекомендації по стаціонарному обстеженню і самостійне виявлення новоутворень за допомогою самомасажу.
Розкрию зв'язок здоров'я молочних залоз і стану лімфатичної системи.
рекомендації при наявності фіброміоми
Фіброміома часто розвивається на тлі підвищеного рівня естрогенів.
Я як лікар проти кардинальних заходів-оперативного видалення-тому запропоную вам ряд заходів з профілактики та підтримки стану матки.
рекомендації для поліпшення стану
Точки рефлексотерапії для поліпшення слуху, зору, зняття болю в суглобах, поліпшення настрою.
Рецепти для підняття імунітету, підвищення бадьорості, сил, для поліпшення роботи кишечника (від здуття, запорів, для нормалізації мікрофлори).
Способи, як побороти свербіж зовнішніх статевих органів, сухість піхви.
https://privatelink.de/?https://samorealization.ru/svetlana-hvatova-master-klass-klimaks-kak-prevratit-vraga-v-druga/#1