авторська система закриття угод і більше 40 потужних технік допоможуть вам закривати більше угод в будь - якому бізнесі-від дрібного роздробу до великих корпоративних продажів. Без цієї системи продавці втрачають мінімум 20% потенційних угод. Бізнес-річ непроста. Люди можуть обіцяти тобі золоті гори, але поки вони не поставлять підпис на договорі, це нічого не означає. Скільки угод у Вас знаходиться в стадії "клієнт думає і розглядає", "клієнт сказав, що сам передзвонить" або клієнт просто тягне час, не укладаючи угоду. А можливо ви стикаєтеся з неприємною ситуацією, коли клієнт замовив послугу/товар у Вас, а пізніше зв'язався з Вами щоб скасувати його з незрозумілих для вас причин. Або що ще гірше - ви виконали велику роботу, дзвонили клієнту, зустрічалися з ним, готували комерційну пропозицію і навіть зробили розрахунок. Клієнт пообіцяв подумати і передзвонити Вам... А в підсумку купив у конкурента. Як же так? Насправді, причина не в тому, що клієнти погані. Причина в тому, що ви, швидше за все, допустили помилки на етапі закриття угоди. За моїми оцінками, 9 з 10 менеджерів роблять грубі помилки при закритті угоди і втрачають мінімум 20% потенційних угод."ЯК ЗАКРИВАТИ БІЛЬШЕ УГОД?"
Цим питанням я почав задаватися більше 10 років тому, коли тільки прийшов працювати в продажу. Мені пощастило, що я відразу вловив найважливішу ідею для досягнення успіху в продажах-продавці, які вміють укладати угоди краще за інших, цінуються на ринку праці вище за все. Вони отримують премії і бонуси, можливість стрімкого кар'єрного зростання без просиджування десятка років в одній посаді. Працюючи фахівцем в міні-офісі на околиці міста, я розумів, що мої результати продажів визначають мою кар'єру і життя в цілому. Я сфокусувався на тому, щоб укладати більше угод і розвивати відносини з клієнтами. Саме укладені угоди допомогли мені в 23 роки стати керівником відділу продажів банку ТОП-30. У моєму підпорядкуванні були "дядечки" і "тітоньки" у віці до 50 років їх досвід роботи в продажах був більше, ніж мені було років. Але чому ж тоді вони так і працювали на посаді звичайних менеджерів? Відповідь проста-вони не укладали угоди. Немає продажів - немає бонусів, немає кар'єрного росту. Продажі - ця та сфера, де важливий результат, а не процес. Працюючи в продажах і надалі навчаючи клієнтів (від менеджерів до ТОП-менеджерів великих компаній), я розробив свою власну систему укладання угод. На мій погляд, вона працює ефективніше, ніж банальні 5-7 кроків продажів і дозволяє навіть новачкові в лічені дні отримати нові угоди.