Картель Цапліна-це
Можливість стати топовим фотографом в своєму місті, пишатися своєю професією, бути затребуваним і високооплачуваним.
основна мета клубу — це об'єднатися, щоб стати кращими в своїх містах і задавати тренди. У сильному ком'юніті з підтримкою однодумців і наставників.
Унікальність клубу в поєднанні трьох напрямків: фотографія, продажі, психологія. Ростимо не тільки фахівців, а особистостей.
У наш час хороша фотографія не хотілка, а необхідність!
Весь свій досвід я вирішив об'єднати і так народився клуб!
14 + років у комерційній фотографії
10000 + годин особистого досвіду
1200 + відзнятих весіль та фотосесій
8000 + учнів моїх курсів
Мене писар дратувало!
Що багато хто не вважав фотографію серйозною професією і що у фрілансі неможливо:
✦ Гідно заробляти.
✦ Забезпечити гідне життя сім'ї.
✦ Дозволяти собі нову техніку.
✦ Їздити в подорожі і отримувати нові враження.
✦ Домогтися визнання і поваги оточення, близьких і колег.
Але я бачив людей, які це роблять! І не міг змиритися!
Я хочу, щоб фотограф звучало гордо!
Щоб в століття цифрових технологій, де все зав'язано на фотографії ніхто не говорив "дорого"!
Щоб кожен хто займається фотографією пізнав реальні радості фрілансу!
вигоди учасників клубу
All inclusive
Ти мріяв не вписуватися в 1000 різних курсів від різних людей за різними напрямками?
Я здійснив твою мрію!
Всі знання і відповіді на питання ти можеш отримати тут. Я зібрав найкращих експертів у галузі бізнесу, психології, фотографії та просування.
неминуче зростання в грошах
Ти збільшиш свій дохід мінімум в 2 рази!
Клуб окупиться багаторазово.
Я даю покрокові перевірені на практиці інструкції, як заробляти гроші цілий рік! У клубі ти знайдеш відповіді на питання тут і зараз, просто написавши в чат, і так, я теж особисто відповідаю на питання.
економія часу
Я постійно тримаю руку на пульсі нових трендів у світі фотографії і вивчаю їх.
Знаходження в клубі це Підписка на найактуальніші знання в області фотографії і просування, щоб ти став лідером.
Саме м'ясо і актуальщину ти отримуєш першим!
трансформація мислення
Трансформація мислення в плані бізнес-психології, духовного зростання і робота з обмежуючими установками
невід'ємна частина особистісного зростання творчої людини.
У клубі будуть регулярні ефіри та лекції із запрошеними експертами в галузі психології.
сильне оточення
У клубі ти потрапиш в потужне ком'юніті з різних міст і країн, заряджене однією енергією. В якому ти неодмінно будеш рости і розвиватися.
Постійна підтримка колективного розуму, движуха, фішки, лайфхаки і тд.
У нас весело і душевно!
бонуси
● 06 березня-архетипи в бізнесі та фотографії. Сильні сторони, Слабкі сторони. Яким архетипам які жанри і позиціонування краще підходить в фотографії
● 13 березня-зворотній зв'язок по домашнім фотосесіям і оголошення переможців конкурсу
● 20 березня-розпакування фотографа на прикладі одного з учасників з переможцем конкурсу
● 27 березня-Реклама в вк і платний трафік для фотографа (від учасника клубу Станіслава)
Можливість стати топовим фотографом в своєму місті, пишатися своєю професією, бути затребуваним і високооплачуваним.
основна мета клубу — це об'єднатися, щоб стати кращими в своїх містах і задавати тренди. У сильному ком'юніті з підтримкою однодумців і наставників.
Унікальність клубу в поєднанні трьох напрямків: фотографія, продажі, психологія. Ростимо не тільки фахівців, а особистостей.
У наш час хороша фотографія не хотілка, а необхідність!
Весь свій досвід я вирішив об'єднати і так народився клуб!
14 + років у комерційній фотографії
10000 + годин особистого досвіду
1200 + відзнятих весіль та фотосесій
8000 + учнів моїх курсів
Мене писар дратувало!
Що багато хто не вважав фотографію серйозною професією і що у фрілансі неможливо:
✦ Гідно заробляти.
✦ Забезпечити гідне життя сім'ї.
✦ Дозволяти собі нову техніку.
✦ Їздити в подорожі і отримувати нові враження.
✦ Домогтися визнання і поваги оточення, близьких і колег.
Але я бачив людей, які це роблять! І не міг змиритися!
Я хочу, щоб фотограф звучало гордо!
Щоб в століття цифрових технологій, де все зав'язано на фотографії ніхто не говорив "дорого"!
Щоб кожен хто займається фотографією пізнав реальні радості фрілансу!
вигоди учасників клубу
All inclusive
Ти мріяв не вписуватися в 1000 різних курсів від різних людей за різними напрямками?
Я здійснив твою мрію!
Всі знання і відповіді на питання ти можеш отримати тут. Я зібрав найкращих експертів у галузі бізнесу, психології, фотографії та просування.
неминуче зростання в грошах
Ти збільшиш свій дохід мінімум в 2 рази!
Клуб окупиться багаторазово.
Я даю покрокові перевірені на практиці інструкції, як заробляти гроші цілий рік! У клубі ти знайдеш відповіді на питання тут і зараз, просто написавши в чат, і так, я теж особисто відповідаю на питання.
економія часу
Я постійно тримаю руку на пульсі нових трендів у світі фотографії і вивчаю їх.
Знаходження в клубі це Підписка на найактуальніші знання в області фотографії і просування, щоб ти став лідером.
Саме м'ясо і актуальщину ти отримуєш першим!
трансформація мислення
Трансформація мислення в плані бізнес-психології, духовного зростання і робота з обмежуючими установками
невід'ємна частина особистісного зростання творчої людини.
У клубі будуть регулярні ефіри та лекції із запрошеними експертами в галузі психології.
сильне оточення
У клубі ти потрапиш в потужне ком'юніті з різних міст і країн, заряджене однією енергією. В якому ти неодмінно будеш рости і розвиватися.
Постійна підтримка колективного розуму, движуха, фішки, лайфхаки і тд.
У нас весело і душевно!
бонуси
- теми для сторіс і reels щотижня.
- Вебінари від запрошених експертів у різних сферах.
- База знань з вибором 2х уроків в місяць.
- У тебе буде доступ до уроків з різних тем в ніші Фотографії, від налаштування світла, обробки фотографій, просування і тд.
● 06 березня-архетипи в бізнесі та фотографії. Сильні сторони, Слабкі сторони. Яким архетипам які жанри і позиціонування краще підходить в фотографії
● 13 березня-зворотній зв'язок по домашнім фотосесіям і оголошення переможців конкурсу
● 20 березня-розпакування фотографа на прикладі одного з учасників з переможцем конкурсу
● 27 березня-Реклама в вк і платний трафік для фотографа (від учасника клубу Станіслава)
https://privatelink.de/?https://kurs.tsaplin-school.ru/kartel#form