Що нового?

Придбаний [Клуб підприємців Москви] Автострахування-відмінний спосіб заробити

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1728 ГРН
Учасників: 0 з 48
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Автострахування-відмінний спосіб заробити. Зараз багато хто задається питанням щодо того, чи можна заробити гроші за допомогою інтернету? Я з точністю можу відповісти, що так. У своєму житті я перепробував досить велику кількість варіантів заробітку через Інтернет. Грунтуючись на власному досвіді, можу з упевненістю сказати, що найвигідніший варіант роботи – це автострахування. Як Ви знаєте, страховка автомобіля-це обов'язкова умова для автовласників. Якщо ви не хочете отримувати постійні штрафи, а в підсумку, втратити автомобіль, вам потрібно його застрахувати. Але в сучасному світі, у людей дуже мало часу, так вони постійно працюють. Тому дуже актуально страхування через Інтернет. Цим я і займаюся. Надаю послуги швидкої страховки. І зараз, маючи значний досвід і знаючи всі тонкощі процесу, я хочу поділитися інформацією з вами! Як мені прийшла в голову така ідея? Все просто. Я придбав автомобіль, і мені потрібно було його застрахувати. Необхідна мені Страхова компанія знаходилася на іншому кінці міста. Коли я приїхав туди, то побачив величезну чергу з автомобілів. Я витратив цілий день просто для того, щоб дочекатися своєї черги. Але ж я міг провести цей день з більшою користю, відпочити або приділити час своїй родині. Тоді я почав шукати інформацію на тему страхування і виявив, що в США давно існує послуга страхування автомобілів на відстані, тобто через Інтернет. Мені захотілося впровадити подібну справу і у себе на батьківщині. І у мене все вийшло!

Все, що потрібно, це створити сайт, розрекламувати його і отримувати свої гроші. Наприклад, вчора я заробив 35 тисяч рублів. І це за один день!

технологія полягає в наступному: потенційний клієнт замовляє у вас на сайті поліс страховки, оплачує його, і потім кур'єр доставляє йому додому замовлення.

Отже, що потрібно зробити?
  • створити свій власний сайт, провести його рекламу.
  • організувати роботу служби доставки.
  • Завести особистий рахунок в будь-якому банку.
на цьому все. Ніяких додаткових витрат від вас не буде потрібно. Тільки мінімум часу і знання, надані в моєму курсі. Ви можете мені беззастережно вірити. Я даю сто відсоткову гарантію правдивості своєї інформації, мені немає сенсу вас обманювати. Адже я і так заробляю, більш ніж достатньо, а зараз я просто хочу поділитися з вами і допомогти налаштувати свій прибутковий бізнес. Однак, вам потрібно зібратися і налаштуватися на роботу, адже за день у вас не вийде зробити все. Потрібен покроковий підхід, який представлений на тренінгу. Я цілком вам допоможу і підтримаю.

Угорі