Що нового?

Придбаний [Книга бажань] переписати сценарій. Тариф просто слухач (Катерина Голєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 205 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: майстер-клас "переписати сценарій"
Переписати можна все. Будь-яку ситуацію, яка зараз не влаштовує.
Я переписувала безпліддя, неможливість переїхати в свій будинок, нелюбиму роботу, та чого тільки не було.
Ще через місяць я вже була в Дубаях, але це дрібниці в порівнянні з тим, який колектив у нас утворився, який професійний ріст був, які плюшки від компанії, яка ще тільки недавно знімала офіс серед покинутих заводів...
у підсумку:
  • зараз робота саме така, яку я завжди хотіла, багато років, але все не виходило: удаленка, всього кілька годин в день, ніяких начальників і планерок (і це робота не заради грошей, а для підтримки професійних навичок)
  • були закриті борги і кредити, а доходи зросли в кілька разів
  • переїхала з однокімнатної (і не своєї) квартири в будинок своєї мрії
  • У моєму житті з'явився найголовніша людина на світі: мій син
  • плюс вішбук-проект, який практично сам побажав стати моїм бізнесом, моєю улюбленою справою, моєю самореалізацією - це мені ніколи не приходило в голову, що вийде саме так
Ну це навскидку. Багато-багато всього ще змінилося, дрібного і великого.
на ньому я розповім:
  • Звідки це взагалі взялося, ця ідея
  • як це працює (і ще раз поглиблено про зниження важливості, прийняття)
  • як внутрішній стан змінює зовнішні обставини, змінює все
  • багато моїх прикладів (прямо цитатами, що і як я писала, веду щоденник, на щастя)))
  • що найголовніше при переписуванні сценарію. Виписати плюси-це так, але якщо їх знайти і виписати, зупинившись на цьому, то нічого не зміниться. (Я перевіряла. Писала і писала. Але працювало тільки коли я починала це відчувати. А вселити собі можна що завгодно).
https://privatelink.de/?https://www.mywishbook.ru/content/scenario

Угорі