Що нового?

Придбаний Книга Граф Монте-Кристо (комплект из 2 книг) (Олександр Дюма)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 640 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Книга 1. Граф Монте-Крісто. Том 1
Александр Дюма (фр. Alexandre Dumas, père, 24 липня 1802, Вілле-Котре - 5 грудня 1870, Пюї) - французький письменник, чиї пригодницькі романи зробили його одним з найбільш читаних французьких авторів у світі. Також був драматургом і журналістом. Оскільки його син також носив ім'я Александр і також був письменником, для запобігання плутанини при його згадуванні часто додають уточнення «-батько».

До цього тому увійшли перша, друга і третя частини роману «Граф Монте-Крісто», класика французької літератури, написаного у 1844-1845. Ім'я свого героя письменник придумав під час подорожі Середземним морем, коли він побачив острів Монтекрісто і почув легенду про закопані там незліченні скарби. Автор всього лише трохи змінив назву острова. Роман описує події з 1814 року до кінця 1830-х років.
Книга 2. Граф Монте-Крісто. Том 2
Александр Дюма (фр. Alexandre Dumas, père, 24 липня 1802, Вілле-Котре - 5 грудня 1870, Пюї) - французький письменник, чиї пригодницькі романи зробили його одним з найбільш читаних французьких авторів у світі. Також був драматургом і журналістом. Оскільки його син також носив ім'я Александр і також був письменником, для запобігання плутанини при його згадуванні часто додають уточнення «-батько».

До цього тому увійшли четверта, п'ята і шоста частини роману «Граф Монте-Крісто», класика французької літератури, написаного у 1844-1845. Ім'я свого героя письменник придумав під час подорожі Середземним морем, коли він побачив острів Монтекрісто і почув легенду про закопані там незліченні скарби. Автор всього лише трохи змінив назву острова. Роман описує події з 1814 року до кінця 1830-х років.

Формат: Скан PDf
https://www.yakaboo.ua/ua/graf-monte-kristo-komplekt-iz-2-knig-2259741.html

Угорі