Що нового?

Придбаний Книга Я знаю як! 4-5 років. Логіка. Математика. Готуємо руку до письма. Розвиток мовлення (Олена Чала)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 76 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 5.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Книжки серії "Розумна дитина" допоможуть дитині засвоїти нові знання, опанувати корисні вміння, підготуватися до навчання в школі. Усі основні теми на сторінках посібника "Я знаю як" подано в ігровій формі - з яскравими ілюстраціями та цікавими завданнями.
Виконуючи завдання із цієї книжки, дитина розвине усі навички, необхідні для підготовки майбутнього школяра - уяву, память, увагу, логіку, творче мислення. Малюк вправлятиметься в письмі, лічбі, розвязуватиме цікаві завдання. Матеріал ускладнюється поступово, що допоможе маленькому учню добре його засвоїти. Чергування завдань - з математики, логіки, письма й розвитку мовлення, - сприяє підвищенню якості навчання. Робота із посібником не змусить малюка нудьгувати, а допоможе легко та ефективно підготуватися до школи.

Формат: Скан PDf
https://www.yakaboo.ua/ua/ja-znaju-jak-4-5-rokiv-logika-matematika-gotuemo-ruku-do-pis-ma-rozvitok-movlennja.html

Угорі