Що нового?

Придбаний Книга Мої думки про кіно. Як перекласти життя на сценарій (Антоніо Лукіч)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 420 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Конспект про те, як написати хороший сценарій чи історію від режисера та сценариста Антоніо Лукіча.
«Мої думки про кіно. Як перекласти життя на сценарій» — це конспект про роботу зі словом, який має бути в кожного, від письменника-початківця до сценариста. У ньому Антоніо Лукіч, режисер та сценарист стрічок «Мої думки тихі» та «Люксембург, Люксембург», надає універсальні та надзвичайно влучні поради, які допоможуть вам написати сценарій, хороший сюжет або ж просто дадуть змогу зазирнути за лаштунки кіно.
Видання буде корисне кожному, хто цікавить сценаристикою та сторітелінгом, а також хоче поглибити чи систематизувати свої знання в цій галузі. Однак книжка підійде також і для максимально широкого кола читачів, адже, крім лайфхаків з роботи над структурою тексту, також пояснює, як працює кінематограф і до яких хитрощів вдаються режисери під час зйомок.

Формат: Скан PDf
https://www.yakaboo.ua/ua/moi-dumki-pro-kino-jak-pereklasti-zhittja-na-scenarij.html

Угорі