Що нового?

Придбаний Книга за вихідні 2.0 - Напиши та опублікуй книгу на Amazon за лічені дні (Джон Морроу) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Book In A Weekend 2.0 - Write and Publish a Book on Amazon In a Matter of Days
Автор: Jon Morrow
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 0,5 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 30.01.2026

Book In A Weekend 2.0 - Write and Publish a Book on Amazon In a Matter of Days (Jon Morrow)

Нові промпти ChatGPT дозволяють початківцям писати та публікувати книгу на Amazon за лічені дні

Уявіть собі:

Глибока ніч, ви тримаєте в руках книгу, яка торкнулася вашої душі. Кожне слово здається написаним саме для вас. У вас мурашки по шкірі.
І на короткий, сяючий момент ви уявляєте, як було б написати власну книгу.
Доторкнутися до тисяч життів, так само як автор торкнувся вашого.

Ви уявляєте, як з’являєтесь на відомих подкастах, і щойно ступаєте на сцену, вас зустрічають оплесками. Ви уявляєте, як роялті надходять на ваш рахунок місяць за місяцем. Ви уявляєте себе на вершині списків бестселерів, з глибоким відчуттям безпеки, бо знаєте — ваша credibility більше ніколи не буде під сумнівом.
Але потім приходить реальність.

Ви роками думаєте про написання книги, але ніколи не можете знайти час. Ви знаєте, що прокрастинуєте, але написання дійсно хорошої книги потребує років зусиль.
Ви хитаєте головою. Це мрія, яку ви ховаєте глибоко всередині, бо написання книги здається горою, занадто високою, щоб її здолати.
Якщо це про вас, я радий, що ви тут.
Бо я зараз представлю вам революційне рішення, яке Reuters назвав «Революцією швидкого письма».
Я записав весь процес покроково з детальними інструкціями, точними промптами, які я використовував, прикладами відео, де ви МОЖЕТЕ ПОБАЧИТИ процес, і домашніми завданнями, які точно скажуть вам, що робити.

Це повний курс, який я назвав «Книга за вихідні 2.0» — бо буквально будь-хто може слідувати цим крокам і написати книгу за один спокійний вихідний.

Розберемо детально, що включає курс:

Модуль 1: Відкрийте свою переможну ідею

Це як ваша особиста скарбова карта. Вона приведе вас прямо до теми, яка ідеально підходить — поєднання вашої пристрасті з тим, що жадає ваша аудиторія.
Відчуйте той поштовх хвилювання, коли знайдете ту золоту ідею. Це як зловити найбільшу хвилю під час серфінгу. Чисте захват.
Точні стратегії дослідження, які я використовую для перевірки ідей та розкриття їхнього потенціалу
Уявіть: повна впевненість, а не просто надії. Ви знатимете, що йдете правильним шляхом, без сумнівів. Це як мати секретну зброю в своєму арсеналі.

Модуль 2: Створіть план як професіонал
Промпти ШІ, які створюють план вашої книги — від загального плану книги до окремих планів глав
Попрощайтеся з хаосом розкиданих ідей. Цей модуль дає вам чіткий, логічний шлях для книги, як дорожня мандрівка з найкращим GPS.
Ви закладаєте тут основу, міцний фундамент для своєї книги. Це як мати найкращого архітектора, який керує вашими руками.
Більше ніяких невизначених думок чи плутанини. Ви бачитимете кінцівку з самого початку. Це як спойлер до фільму, але такий, що лише більше вас захоплює.

Модуль 3: Розкрийте свій унікальний голос
Це ви, а не ШІ, створюєте свій шедевр. ШІ — лише ваш помічник, який гарантує, що ви сяятимете.
Промпти ШІ, які звучать абсолютно по-людськи, щоб усі думали, що ви написали кожне слово книги
Уявіть: тримаєте свою готову книгу і знаєте, що це справжнє відображення вас, але ви її навіть не писали. Саме це досягає
цей модуль.
Я навіть дам вам промпти, щоб ШІ редагував себе сам, покращуючи свою ясність та організацію, ніби у вас є редактор книг з багаторічним досвідом.

Модуль 4: Публікуйте як професіонал на Amazon
Розкрийте секрет легкої навігації у світі самвидаву на Amazon. Це як backstage-пропуск на рок-концерт, що пропускає вас повз усі звичні перепони.
Відчуйте захват, побачивши свою книгу на Amazon — ваше ім’я, ваша обкладинка, ваш шедевр, доступний світу. Це як стояти на вершині гори, з прапором, заявляючи про своє місце.
Прокиньтеся і побачите, як ваша книга піднімається в списках бестселерів, отримує схвальні відгуки, створює ажіотаж. Це як ейфорія перетину фінішної лінії у гонці.
Не потрібно хвилюватися про формати, обкладинки чи ціни. Усе це ми взяли на себе. Це як мати особистого асистента, який займається всіма дрібницями.
Найкраще? Бачити, як надходять роялті. Усвідомлення, що ви не просто написали книгу, а ще й отримуєте за неї гроші!
Загалом це все, що вам потрібно, щоб написати та опублікувати книгу за один вихідний.

Уявіть собі:
Ви п’єте ранкову каву, її тепло проникає в руки, поки ви заходите на головну сторінку Amazon. Ваші пальці гуляють над клавіатурою, потім набирають ваше ім’я.
Ви натискаєте enter, і ось вона — ваша книга.
Вона не криклива чи надто пишна. Вона просто є — скромна, але вражаюча, серед мільйонів інших.
Ваше ім’я там, прямо під заголовком. ВАШ заголовок.
Це тихий момент, лише ви і ваше досягнення, але він відчувається величезним. Екран засвічується вашою роботою, вашими зусиллями, вашим успіхом.
Ви гортаєте сторінку.

Є ваша обкладинка книги, яку ви обрали після ретельного обдумування.
Є відгуки, слова незнайомців, які відгукнулися на вашу історію.
Відчуття спокою огортає вас. Тиха перемога.
Ви більше не хотівочник. Ви справжній опублікований автор.
Ваша робота на Amazon, доступна будь-кому у світі. Ваші слова, ваш голос тепер мають глобальну платформу.
Кожного разу, коли ви бачите свою книгу — на вашій сторінці автора Amazon, на вашій книжковій полиці — ви згадуєте шлях. Це був шлях, сповнений сумнівів і викликів, але ви тут. Ви подолали. Ви написали свою книгу.
Гордість, яку ви відчуваєте, тонка, м’яке сяйво, що зігріває вас зсередини. Це не про велич чи славу. Це про досягнення, тихе здійснення мрії.
І це суть «Книга за вихідні 2.0».

Це не просто про написання книги. Це про здійснення глибоко особистого. Це про взяття тієї мрії, яка колись здавалася такою далекою, і втілення її в реальність.
Це ваша тиха перемога.
І я хотів би допомогти вам зробити цю перемогу реальністю.

https://pages.smartblogger.com/fla764-wp-learn-more/

Угорі