Що нового?

Придбаний Код фасції (Олександр Російський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 62074 ГРН
Учасників: 1 з 132
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 489.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Код фасции [Александр Российский]

Хвороба-це не збій. Це відключений ділянку. Психіка - не в голові. Вона у всьому тілі.

Ми навчилися відновлювати зв'язок - між мозком і тілом, через розроблену методику взаємодії з фасциальной тканиною.

Метод отримав назву"Код фасції"

Як це працює:

• Виявлення застряглого імпульсу
  • Підключення до нервової системи
  • Зняття фасціальної капсули
  • Звільнення психіки і тіла від проблематики

Результат:

• Зникає тривожність: комплекси, панічні атаки, психотравми, посттравматичні розлади і навіть тривалі депресії
  • Змінюється зовнішність: постава, міміка, голос, вираз обличчя, і все це відбувається одночасно, без зусиль і вправ
  • Більше не потрібні: роки терапії у психолога і препарати з побічними ефектами
  • Миттєвий ефект: результати проявляються відразу, в цей же день
  • Це принципово новий підхід до психіки-не через слова, сесії, навіювання, а через фасціальний декодінг сигналів безпосередньо з тіла.

Яка різниця між Творцем і код фасції:

- Якщо я проходив ваш курс - чи варто йти на навчання за методом "код фасції"?

Олександр Російський:

- Звичайно варто! Це абсолютно різні дивізіони! Це несумірні речі.

Це те ж саме що сказати: “ну я ж вже подорожував, ось недавно був в Кишиневі, варто мені тепер подивитися Париж або я там нічого нового не побачу? “

При всій повазі до Кишинева - але це далеко не Париж)

Я думаю, аналогію ви зрозуміли.

Як я вже сказав, варто розуміти, що 5 років прямих досліджень, відкриттів, досвіду і лайфхаків – це дуже багато.

І ту глибину, яку Ви отримаєте на "Код фасції" – відповідає потужній професійній планці.

Після чого ви сміливо і без страхів, можете розібратися з будь-якою ситуацією, будь-яким затискачем, як у себе самого, так і у клієнта.

А творець-це все-таки був аматорський проект.

Так, амбітного і талановитого молодого чоловіка-але який тільки починав свої перші кроки, в спробах змінити світ класичної психології.

Ви все прекрасно знаєте і цінуєте мою дружину Ірину. І знаєте, яка вона людина – людина слова.

Так ось, як мені здається, найкраща характеристика для "Код фасції", це її слова:

"Тільки зараз я по-справжньому зрозуміла, що таке затискачі.

Тільки тут на "Код фасції" -я навчилася їх глибоко і по-справжньому знімати. Я думала, що я в темі багато років – але тільки зараз, реально всі пазли зійшлися – і мені не потрібно навіть себе змушувати знімати – я тепер не можу не знімати!”

Ну посудіть самі, що вас чекає в "Код фасції":

А) опрацювання всіх затискачів, в абсолютно всіх зонах тіла.

Навіть опрацювання затискачів кісткового рівня!

Особливо ми будемо зупинятися на ключових зонах – груди, живіт, спина, інтимні затискачі.

Я розробив систему "ключів і протиотрут" – тобто, це коли пряма опрацювання затискачів, супроводжується психосоматичним ключем – який впливає на причину – і в рази прискорює швидкість і глибину опрацювання.

Плюс, природно, я тотально пояснюю всю базу – як утворилися дані фасціальні капсули, які затискачі йдуть слідом і в якому порядку.

Який корінь-впливає на вашу особистість і утримує вас, в залежному "рабському становищі в соціумі"

Б) зняття самих глибинних фасціальних капсул і застряглих імпульсів за допомогою фасціального декодінга

В) опрацювання затискачів на яснах, (вирівнювання і відбілювання зубів)

Г) опрацювання інтимних затискачів

Д) опрацювання найголовнішого "рабського затиску" на спині, про який я раніше не згадував

Е) опрацювання черепних і лицьових затискачів

Ж) можливість доторкнутися до Скрипт-касеті «Код фасції» - яка змінює правила гри і провідність твого фасциального кокона.

І взагалі вся текстура навчання-зовсім на іншому рівні і якості. Починаючи від подачі і закінчуючи швидкістю засвоєння матеріалу в твоїй голові.

Які техніки ви освоюєте

На цьому навчанні я особисто передаю:

- Фасціальний декодинг (скидання застряглого сигналу),

- Фасциальную екстракцію (опрацювання глибинних затискачів),

- Фасциальную сепарацію (сепарація шарів тканин і повернення їх живої рухливості)

- Фасциальную перфорацію (опрацювання затискачів кісткового рівня)

- Фасциальную регенерацію (пожвавлення і опрацювання фасциального кокона),

- Фасциальную емісію (передача сигналу від твоєї нервової системи в зону залиплого імпульсу).

(І це навіть не повний список!)

Всі ці техніки-розроблені особисто мною, і випробувані на сотнях моїх клієнтів, в тому числі і на відомих і публічних клієнтів, з якими я взаємодіяв, на індивідуальних сеансах

Що ми маємо в результаті

Тотальна зміна і перепрошивка на всіх рівнях

Тіло-буквально змінюється на очах: вирівнюється постава, обличчя розкривається, з'являється внутрішнє здорове «світіння».
В голові-бажання жити і повна гармонія, без сумнівів і думок. Неймовірна чистота свідомості!
Всередині-почуття стрижня і впевненості, яке не можна підробити ніякими вправами і позерством.
І найголовніше! Що це не тимчасовий ефект!

Це нова версія Вас - Нова глибока особистість, яка грає тільки за своїми правилами, втілюючи в реальність ваші справжні мрії.

Ціна 93110 руб. (990 Євро)

https://t.me/thefasciacode

Останнє редагування модератором:
Угорі