Код фасции [Александр Российский]
Хвороба-це не збій. Це відключений ділянку. Психіка - не в голові. Вона у всьому тілі.
Ми навчилися відновлювати зв'язок - між мозком і тілом, через розроблену методику взаємодії з фасциальной тканиною.
Метод отримав назву"Код фасції"
Як це працює:
Результат:
Яка різниця між Творцем і код фасції:
- Якщо я проходив ваш курс - чи варто йти на навчання за методом "код фасції"?
Олександр Російський:
- Звичайно варто! Це абсолютно різні дивізіони! Це несумірні речі.
Це те ж саме що сказати: “ну я ж вже подорожував, ось недавно був в Кишиневі, варто мені тепер подивитися Париж або я там нічого нового не побачу? “
При всій повазі до Кишинева - але це далеко не Париж)
Я думаю, аналогію ви зрозуміли.
Як я вже сказав, варто розуміти, що 5 років прямих досліджень, відкриттів, досвіду і лайфхаків – це дуже багато.
І ту глибину, яку Ви отримаєте на "Код фасції" – відповідає потужній професійній планці.
Після чого ви сміливо і без страхів, можете розібратися з будь-якою ситуацією, будь-яким затискачем, як у себе самого, так і у клієнта.
А творець-це все-таки був аматорський проект.
Так, амбітного і талановитого молодого чоловіка-але який тільки починав свої перші кроки, в спробах змінити світ класичної психології.
Ви все прекрасно знаєте і цінуєте мою дружину Ірину. І знаєте, яка вона людина – людина слова.
Так ось, як мені здається, найкраща характеристика для "Код фасції", це її слова:
"Тільки зараз я по-справжньому зрозуміла, що таке затискачі.
Тільки тут на "Код фасції" -я навчилася їх глибоко і по-справжньому знімати. Я думала, що я в темі багато років – але тільки зараз, реально всі пазли зійшлися – і мені не потрібно навіть себе змушувати знімати – я тепер не можу не знімати!”
Ну посудіть самі, що вас чекає в "Код фасції":
А) опрацювання всіх затискачів, в абсолютно всіх зонах тіла.
Навіть опрацювання затискачів кісткового рівня!
Особливо ми будемо зупинятися на ключових зонах – груди, живіт, спина, інтимні затискачі.
Я розробив систему "ключів і протиотрут" – тобто, це коли пряма опрацювання затискачів, супроводжується психосоматичним ключем – який впливає на причину – і в рази прискорює швидкість і глибину опрацювання.
Плюс, природно, я тотально пояснюю всю базу – як утворилися дані фасціальні капсули, які затискачі йдуть слідом і в якому порядку.
Який корінь-впливає на вашу особистість і утримує вас, в залежному "рабському становищі в соціумі"
Б) зняття самих глибинних фасціальних капсул і застряглих імпульсів за допомогою фасціального декодінга
В) опрацювання затискачів на яснах, (вирівнювання і відбілювання зубів)
Г) опрацювання інтимних затискачів
Д) опрацювання найголовнішого "рабського затиску" на спині, про який я раніше не згадував
Е) опрацювання черепних і лицьових затискачів
Ж) можливість доторкнутися до Скрипт-касеті «Код фасції» - яка змінює правила гри і провідність твого фасциального кокона.
І взагалі вся текстура навчання-зовсім на іншому рівні і якості. Починаючи від подачі і закінчуючи швидкістю засвоєння матеріалу в твоїй голові.
Які техніки ви освоюєте
На цьому навчанні я особисто передаю:
- Фасціальний декодинг (скидання застряглого сигналу),
- Фасциальную екстракцію (опрацювання глибинних затискачів),
- Фасциальную сепарацію (сепарація шарів тканин і повернення їх живої рухливості)
- Фасциальную перфорацію (опрацювання затискачів кісткового рівня)
- Фасциальную регенерацію (пожвавлення і опрацювання фасциального кокона),
- Фасциальную емісію (передача сигналу від твоєї нервової системи в зону залиплого імпульсу).
(І це навіть не повний список!)
Всі ці техніки-розроблені особисто мною, і випробувані на сотнях моїх клієнтів, в тому числі і на відомих і публічних клієнтів, з якими я взаємодіяв, на індивідуальних сеансах
Що ми маємо в результаті
Тотальна зміна і перепрошивка на всіх рівнях
Тіло-буквально змінюється на очах: вирівнюється постава, обличчя розкривається, з'являється внутрішнє здорове «світіння».
В голові-бажання жити і повна гармонія, без сумнівів і думок. Неймовірна чистота свідомості!
Всередині-почуття стрижня і впевненості, яке не можна підробити ніякими вправами і позерством.
І найголовніше! Що це не тимчасовий ефект!
Це нова версія Вас - Нова глибока особистість, яка грає тільки за своїми правилами, втілюючи в реальність ваші справжні мрії.
Ціна 93110 руб. (990 Євро)
Хвороба-це не збій. Це відключений ділянку. Психіка - не в голові. Вона у всьому тілі.
Ми навчилися відновлювати зв'язок - між мозком і тілом, через розроблену методику взаємодії з фасциальной тканиною.
Метод отримав назву"Код фасції"
Як це працює:
- Виявлення застряглого імпульсу
- Підключення до нервової системи
- Зняття фасціальної капсули
- Звільнення психіки і тіла від проблематики
Результат:
- Зникає тривожність: комплекси, панічні атаки, психотравми, посттравматичні розлади і навіть тривалі депресії
- Змінюється зовнішність: постава, міміка, голос, вираз обличчя, і все це відбувається одночасно, без зусиль і вправ
- Більше не потрібні: роки терапії у психолога і препарати з побічними ефектами
- Миттєвий ефект: результати проявляються відразу, в цей же день
- Це принципово новий підхід до психіки-не через слова, сесії, навіювання, а через фасціальний декодінг сигналів безпосередньо з тіла.
Яка різниця між Творцем і код фасції:
- Якщо я проходив ваш курс - чи варто йти на навчання за методом "код фасції"?
Олександр Російський:
- Звичайно варто! Це абсолютно різні дивізіони! Це несумірні речі.
Це те ж саме що сказати: “ну я ж вже подорожував, ось недавно був в Кишиневі, варто мені тепер подивитися Париж або я там нічого нового не побачу? “
При всій повазі до Кишинева - але це далеко не Париж)
Я думаю, аналогію ви зрозуміли.
Як я вже сказав, варто розуміти, що 5 років прямих досліджень, відкриттів, досвіду і лайфхаків – це дуже багато.
І ту глибину, яку Ви отримаєте на "Код фасції" – відповідає потужній професійній планці.
Після чого ви сміливо і без страхів, можете розібратися з будь-якою ситуацією, будь-яким затискачем, як у себе самого, так і у клієнта.
А творець-це все-таки був аматорський проект.
Так, амбітного і талановитого молодого чоловіка-але який тільки починав свої перші кроки, в спробах змінити світ класичної психології.
Ви все прекрасно знаєте і цінуєте мою дружину Ірину. І знаєте, яка вона людина – людина слова.
Так ось, як мені здається, найкраща характеристика для "Код фасції", це її слова:
"Тільки зараз я по-справжньому зрозуміла, що таке затискачі.
Тільки тут на "Код фасції" -я навчилася їх глибоко і по-справжньому знімати. Я думала, що я в темі багато років – але тільки зараз, реально всі пазли зійшлися – і мені не потрібно навіть себе змушувати знімати – я тепер не можу не знімати!”
Ну посудіть самі, що вас чекає в "Код фасції":
А) опрацювання всіх затискачів, в абсолютно всіх зонах тіла.
Навіть опрацювання затискачів кісткового рівня!
Особливо ми будемо зупинятися на ключових зонах – груди, живіт, спина, інтимні затискачі.
Я розробив систему "ключів і протиотрут" – тобто, це коли пряма опрацювання затискачів, супроводжується психосоматичним ключем – який впливає на причину – і в рази прискорює швидкість і глибину опрацювання.
Плюс, природно, я тотально пояснюю всю базу – як утворилися дані фасціальні капсули, які затискачі йдуть слідом і в якому порядку.
Який корінь-впливає на вашу особистість і утримує вас, в залежному "рабському становищі в соціумі"
Б) зняття самих глибинних фасціальних капсул і застряглих імпульсів за допомогою фасціального декодінга
В) опрацювання затискачів на яснах, (вирівнювання і відбілювання зубів)
Г) опрацювання інтимних затискачів
Д) опрацювання найголовнішого "рабського затиску" на спині, про який я раніше не згадував
Е) опрацювання черепних і лицьових затискачів
Ж) можливість доторкнутися до Скрипт-касеті «Код фасції» - яка змінює правила гри і провідність твого фасциального кокона.
І взагалі вся текстура навчання-зовсім на іншому рівні і якості. Починаючи від подачі і закінчуючи швидкістю засвоєння матеріалу в твоїй голові.
Які техніки ви освоюєте
На цьому навчанні я особисто передаю:
- Фасціальний декодинг (скидання застряглого сигналу),
- Фасциальную екстракцію (опрацювання глибинних затискачів),
- Фасциальную сепарацію (сепарація шарів тканин і повернення їх живої рухливості)
- Фасциальную перфорацію (опрацювання затискачів кісткового рівня)
- Фасциальную регенерацію (пожвавлення і опрацювання фасциального кокона),
- Фасциальную емісію (передача сигналу від твоєї нервової системи в зону залиплого імпульсу).
(І це навіть не повний список!)
Всі ці техніки-розроблені особисто мною, і випробувані на сотнях моїх клієнтів, в тому числі і на відомих і публічних клієнтів, з якими я взаємодіяв, на індивідуальних сеансах
Що ми маємо в результаті
Тотальна зміна і перепрошивка на всіх рівнях
Тіло-буквально змінюється на очах: вирівнюється постава, обличчя розкривається, з'являється внутрішнє здорове «світіння».
В голові-бажання жити і повна гармонія, без сумнівів і думок. Неймовірна чистота свідомості!
Всередині-почуття стрижня і впевненості, яке не можна підробити ніякими вправами і позерством.
І найголовніше! Що це не тимчасовий ефект!
Це нова версія Вас - Нова глибока особистість, яка грає тільки за своїми правилами, втілюючи в реальність ваші справжні мрії.
Ціна 93110 руб. (990 Євро)
https://t.me/thefasciacode
Останнє редагування модератором: