Що нового?

Придбаний [Код молодості] без набряків! Лімфодренажні техніки в домашніх умови.Тариф я сама (Олена Федотова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ДО РЕЧІ, нагадую: триває набір на курс "Без набряків"!

На курсі будемо справлятися з набряком і зменшувати її прояв за 10-15 хвилин в день.

При цьому я не буду просити вас повністю перекроїти звичний спосіб життя, терміново бігти в спортзал і кардинально міняти харчування, але..

Ви ТОЧНО зможете:

• впровадити легкі домашні лімфодренажні техніки для обличчя і тіла і робити їх протягом дня;
  • справлятися з набряком, зменшувати її прояв;
  • розібратися з побутовими причинами, харчуванням, питним режимом, сном і навіть з токсичними думками.
ХОЧУ в Новий Рік "БЕЗ набряків"
А тепер мій рецепт по позбавленню від мішків під очима
Це домашні прохолодні компреси. З ранку можна ставити такі компреси на припухлості навколо очей, або протирати обличчя. Це не так травматично, як кубики льоду, дуже приємно і дбайливо.
Нам знадобляться: ватяні диски і натуральний тонік.

Як робити:
  1. поділяємо ватяні диски на дві частини, щоб були тонше;
  2. змочуємо натуральним тоніком;
  3. відправляємо в морозильник.
якщо ви протираєте обличчя, то робіть це по лімфодренажних лініях, так вийде краща тонізація і зменшення набряклості.

стрілками позначено напрямок руху ватним диском.

Як вибрати тонік

Я вибираю гідролати-тоніки, отримані шляхом парової дистиляції. В основному вони виготовлені зі свіжих пелюсток і трав, що дозволяє максимально зберегти корисні властивості рослин.

Така серія є практично в кожному косметичному бренді, тому вибирайте на свій смак.

Мій улюблений гідролат-це пляшечка рожевої води. Вона глибоко насичує клітини вологою, відновлює контур обличчя, знімає прояви втоми і навіть надає легку омолоджуючу дію.

Як домогтися більшого результату

Холодні компреси, на жаль, не дають довгострокового ефекту. Вони підійдуть, якщо вам терміново потрібно позбутися від набряклості, але вже через кілька годин вона може повернутися.

Цьому виною може бути напруга в шиї та обличчі, затискачі в тілі, сидячий спосіб життя, застійні процеси в організмі, недостатня кількість випивається води, стан стресу і тд.

Так що одними компресами тут не відбутися

Що ж робити?

Щоб боротися з набряком, жінкам не вистачає головного: системи, яка формує звички і в підсумку новий спосіб життя.

А без нових корисних звичок і ритуалів позбутися від набряклості дуже важко.

Тому я підготувала курс "Без набряків" для вас, де ми будемо працювати з собою дуже дбайливо, з любов'ю, поступово і отримувати в результаті круті результати.

завдяки цьому:

• ви будете краще виглядати і відчувати себе
    з'являться чіткі, підтягнуті контури обличчя
  • покращиться стан шкіри
  • виникне легкість в тілі і фантастичний настрій.
це великий внесок у ваше майбутнє здоров'я і головний козир в боротьбі за молодість!
https://privatelink.de/?https://kod-molodosti.ru/products/limfa/

Угорі