Що нового?

Придбаний Колектив будівельників штучного інтелекту (Харшит Тяги) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10000 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 416 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
AI Builders Collective
Автор: Harshit Tyagi
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 1 GB
Мова: Українська (Переклад з англійської на українську)
Рік випуску: 2025
Приклад перекладу

Дата готовності - 30.08.2025

AI Builders Collective (Harshit Tyagi)

Освоїте інструменти автоматизації ШІ без використання коду і з низьким його вмістом, щоб створювати робочі процеси і додатки з високою рентабельністю інвестицій для бізнесу.

Хочете розвинути цінні навички ШІ, які ви зможете використовувати в бізнесі?

Ви звернулися за адресою.

Я Харшіт Тяги, засновник Agentwise (ШІ-агентства), автор бестселерів по ШІ в LinkedIn, на яких навчається понад 500 тисяч чоловік, і зростаючий користувач YouTube з 26 тисячами передплатників.

Я автоматизую робочі процеси для клієнтів із семизначною сумою-зараз я навчу вас.

Що Ви отримаєте:

• Проектні курси на N8N, Gumloop, Lindy, Lovable та багато іншого.
  • Готова до впровадження Автоматизація з використанням штучного інтелекту (крадіжка робочих процесів, що використовуються в компаніях з 6-8 показниками)
  • Перевірені інструменти та фреймворки (зосередьтеся на тому, що насправді забезпечує виграш клієнтів або дохід)
  • Щотижневі експертні огляди AMA (отримайте практичні відповіді для своїх проектів)
  • Інформаційний бюлетень з автоматизації ШІ з лідами, шаблонами, новими інструментами та ідеями застосування з високою рентабельністю інвестицій.

"Але я новачок у ШІ...”
Ідеальний. Я створив цю спільноту для тих, хто прагне до дії, а не для теоретиків.

Ніяких ступенів. Ніякого жаргону. Тільки системи, які економлять час і гроші.

Натисніть "Приєднатися до групи", і побачимося всередині!

https://www.skool.com/ai-builders-collective/about

Угорі