Що нового?

Придбаний Коло Довіри (Перукуа)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 221 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Голос мудрості, ясності, любові і практика повернення до себе в тривожні часи
2.04, Онлайн

Що тебе чекає в колі довіри
Ясний розбір того, що відбувається навколо
Я поділюся своїми думками і мудрістю щодо того, що відбувається навколо, без ілюзій, рожевих/темних окулярів. Те, як вибудовувати своє ставлення до продовження "перебудови світу", яка почалася 2 роки тому.
Тривалість: приблизно 20 хвилин

Практика
Я дам максимально коротку, але ефективну практику повернення з неясності, ментального хаосу в центрованість, любов і вкоріненість в тілі
Тривалість: 15-20 хвилин

відповіді на твої запитання
Питання можна задати перед сесією. Я відповім на максимально можливу кількість.
Тривалість: 30-40 хвилин

натхнення
Я приготувала для вас невеликий сюрприз, щоб кожна могла наповнитися бажанням жити.
Приблизно 10 хвилин

Зустрічаємося в колі довіри в суботу, 2 квітня, в 11:00 за московським часом.
Тривалість зустрічі-приблизно 1.5 години.
Що ти отримаєш
Завдяки переданій мудрості, полю любові мого серця і унікальних авторських практик ти зможеш:

1. Переосмислити своє життя і знайти нову точку опори
Зараз, у вирі емоційного хаосу і вихорі негативу, легко втратити себе. Забути, хто ти і для чого ти тут.
Разом ми допоможемо тобі повернутися до внутрішньої стійкості, заземлитися в тілі, повернути собі силу волі і ясність наміру.

2. Повернутися в тіло і в відчуття, що все добре
Коли ми в стресі, тривозі, сум'ятті, ми немов "вилітаємо з тіла". Ми залипаємо в світі думок, які безперервно крутяться у нас в голові. Я допоможу тобі вийти з цього виру думок, повернутися в тіло, пробудити свою здатність відчувати, відчувати, насолоджуватися.

3. Наповнитися любов'ю і впевненістю
У моєму полі дуже легко вийти з недовіри, напруженості і почати прямо в своєму тілі відчувати присутність поля любові. І ніщо так не додає сил і впевненості жінці, як відчуття любові, щирої, чистої закоханості в себе в своє життя, щоб не відбувалося навколо.

4. Заповнити свою енергію і свій ресурс
Коли ми живемо з реакцій, в постійному виживанні, напрузі, страху або достігаторстві, ми бездумно розбазарюємо величезну кількість енергії. Тієї енергії, яка могла б допомагати нашому тілу зцілюватися, розквітати, радіти життю, навіть всупереч зовнішнім обставинам. Я покажу тобі як зробити це.

"З Перукуа, як з люблячою мамою, ми відразу потрапляємо в реально відчутне єдине поле. Дуже тонке і красиве поле її любові, ніжності і підтримки. У ньому легко розкритися, довіритися і почати приймати себе такою, яка ти є"

https://privatelink.de/?https://www.peruquois.com/ru/krug-podderzhki-s-perukua/

Угорі