Що нового?

Набір учасників Комерційна нерухомість з торгів по банкрутству. Тариф Gold (Вадим Куклін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 13199 ГРН
Учасників: 0 з 133
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 103.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Нам завжди здається, що все життя ще попереду...

Швидше за все, ви уявляєте собі, що в 45 років у вас буде працюючий на автоматі бізнес, багато вільного часу і затишний будиночок з фруктовим садом, де ви будете збиратися з друзями у вихідні та свята

Час іде ,а реальна картина виглядає так:
  1. Що б ви не робили, ваш дохід від роботи чи бізнесу не перевищує 100 000 на місяць.
  2. Вам належить ще 10-15 років платити іпотеку за крихітну "двушку" в якій стане нестерпно тісно, якщо народиться ще одна дитина.
  3. у вас немає пасивного доходу, тому що ви не знаєте, куди вкласти свій капітал з мінімальними ризиками.
Раніше я теж думав, що коли відкрию свій бізнес, то почну більше часу проводити з сім'єю, відпочивати і подорожувати. Однак навіть після відкриття декількох стоматологічних клінік і організації ще декількох бізнесів нічого не змінилося - я також працював по 10-12 годин на добу... Так тривало до тих пір, поки я не зрозумів, що пора почати заробляти головою, а не руками. це привело мене до теми торгів з банкрутства, де я купував багато різних об'єктів, і на особистому досвіді переконався в тому, що за сотні років ще ніхто не придумав більш надійного і безпечного способу інвестування, ніж вкладення в комерційну нерухомість або землю.

Комерційна нерухомість-це самий твердий і надійний актив, якому не страшні проблеми в бізнесі, нестабільність економіки і курсу долара. А найголовніше вона дозволяє створити стабільний пасивний дохід.

9 фактів про комерційну нерухомість, які не залишать Вас байдужими:

1. надійний актив. Консервативні і прогресивні інвестори намагаються додати комерційну нерухомість в свій інвестиційний портфель.
  2. величезний вибір лотів. Можна віддалено перевіряти і купувати ліквідні приміщення по всій території РФ
  3. низька ціна на торгах. Комерційна нерухомість оцінюється нижче її ринкової вартості, а в ході торгів ціна може впасти навіть на 90%
  4. високий дохід. Нерухомість з торгів окупається при оренді за 3-5 років, а це 20-30% на вкладений капітал
  5. довгострокові інвестиції. Комерція з торгів ніколи не знеціниться, швидко окупається, приносить стабільний дохід і легко може вирости в ціні
  6. безпечна покупка. Невеликі торгові площі і офіси будуть затребувані завжди. Продаж на торгах узгоджений арбітражним судом РФ.
  7. складно зіпсувати або знищити. На відміну від автомобіля, техніки та інших об'єктів нерухомість складно зіпсувати і неможливо знищити
  8. багато варіантів використання. Існує більше 9 стратегій використання комерції від простого перепродажу і формування пасивного доходу до більш складних
  9. податок на майно. Ви можете взагалі його не платити за певних умов
чому зараз найкращий час купувати комерційну нерухомість з торгів?

для заробітку або для себе
На тлі пандемії і погіршення економіки набирає обертів зростання кількості банкрутств. За січень - вересень 2020 року кількість рішень судів тільки про банкрутство громадян, включаючи ІП, зросла на 65% і перевищила 77 тисяч. Разом з усім їх майном на торги надходить все більше комерційних приміщень і будівель.

Не вся нерухомість ліквідна і придатна для здачі в оренду. На торги виставляються якісні об'єкти, які люди вибирали для себе і не стали б продавати за інших обставин. А банківські об'єкти завжди у відмінних місцях

ціни нижче ринкових
Через те, що мало хто розуміє цінність комерційних об'єктів на торгах і багато хто до цих пір захоплені скупкою квартир, які є 100% пасивом, приміщення користуються набагато меншим попитом.

Тому вже на початковому етапі торгів ціна на землю часто нижче її реальної вартості, а в ході публічних торгів може впасти на 90% і більше.

У моїй практиці був випадок, коли об'єкт виставили на торги в 4 рази дешевше його ринкової вартості і звичайно, я його відразу забрав на першому аукціоні, причому, без конкуренції. Такі пропозиції на торгах я називаю "слонами". Їх я завжди купую собі для здачі в оренду.

зростаюча кількість якісних об'єктів на торгах
Більшість людей думають, що комерційні приміщення можна тільки продати або здати в оренду. Однак існує більше 9 способів монетизації таких об'єктів і як мінімум 2 стратегії підвищення їх ліквідності, застосувавши які ви можете отримати ще 150% -200% додаткового прибутку.

Крім того, з юридичної точки зору, покупка приміщення на торгах нічим не відрізняється від його покупки традиційним способом. Ви можете придбати вподобаний вам об'єкт за ціною сильно нижче ринкової і залишити його собі під оренду для формування свого "пенсійного" капіталу.

можливості для вашого бізнесу
Якщо ви підприємець, то покупка об'єкта для свого бізнесу за ринковою ціною зажадає залучення кредиту, який може втопити сам бізнес. Приміщення з торгів ви можете купити сильно дешевше і часом, кредити для розширення не потрібні.

Займаючись медичним бізнесом, я не міг відкрити новий напрямок так як воно вимагало великих площ. Цього року я зміг купити на торгах два об'єкти достатніх для розвитку.

Один лот в 450 квадратних метрів в прекрасному місці міста обійшовся мені в 2 636 000 рублів. Якби я купував його по ринку, то мені довелося б викласти 13-14 млн. рублів

Який напрошується висновок?

На торгах з банкрутства величезний вибір приміщень і будівель під різні варіанти використання, для розширення/створення бізнесу або створення рентного потоку, які
ви можете скуповувати зі знижкою до 90% з будь-якої точки країни!

Топ-5 питань, чому ви ще НЕ купуєте комерційну нерухомість на торгах:

"я не зможу розібратися в документах..."
Це один зі стереотипів, нав'язаних ріелторами, які добре заробляють на юридичному супроводі угод. На тренінгу я дам вам всі необхідні практичні знання, схеми і шаблони документів, а також розповім на пальцях як опрацювати і купити будь-який комерційний об'єкт з торгів.

"на нерухомість великі податки"
Більшість людей бояться купувати комерційну нерухомість, тому що вони чули про великі податки, проте ніхто не знає конкретну суму, а, як відомо, "у страху очі великі".

Але, якщо від земельного податку неможливо позбутися, то обнулити майновий податок за володіння комерційною нерухомістю дуже просто!

У тренінгу є блок урок по темі податків і оптимізації схем їх сплати. Я покажу вам, як за допомогою безкоштовного сервісу дізнатися точний розмір ставки майнового податку в вашому регіоні. Також Я розберу податкове питання при купівлі та продажу приміщення/будівлі.

"Нерухомість довго продається"
Цей черговий міф. Те що зараз все як барани скуповують квартири на нульовому циклі не говорить про те, що вони і завтра будуть комусь потрібні.

Якщо ви купите комерційну нерухомість на Авито, то звичайно її ліквідність програє квартирах. Однак, купуючи приміщення з дисконтом до 90% на торгах у вас є можливість виставити їх на продаж за ціною набагато нижче ринкової, що вже приверне до вас увагу покупців.

"купувати нерухомість занадто дорого"
На торгах з банкрутства найнижчий поріг входу саме в цю сферу інвестицій: знижки на комерційну нерухомість часто бувають до 90% до її ринкової вартості. Сотні квадратних метрів можуть коштувати двушка в сусідньому будинку, але в перспективі вони принесуть вам мільйони.

Ви можете взагалі не вкладати свої кошти, а купувати нерухомість на гроші інвестора, отримуючи 5-15% від суми угоди, а це сотні тисяч рублів за кілька днів роботи, щоб знайти лот і організувати угоду.

"У мене не вийде ..."
Обов'язково вийде, як вийшло у мене і у всіх наших учнів. Якщо це змогли зробити звичайні люди, то зможете і ви. У будь-якому випадку, ви застраховані гарантією повернення грошей у разі невдачі.

Комерційна нерухомість-це найдоступніший напрямок інвестування, тому що не потрібно бути ріелтором, юристом або бухгалтером, щоб аналізувати цінність приміщень і те, як їх краще використовувати... досить бути активною і відкритою людиною для нової інформації!

У вас будуть всі шаблони документів, всі алгоритми роботи, ми дамо вам всі посилання і навчимо користуватися потрібними сервісами. Так що питання " а чи зможу я?"- не виправдання, щоб нічого не робити.

І якщо ви прийняли рішення щось змінити у своєму житті, то квиток у ваше нове життя прямо на цій сторінці.

І, знаєте, я не буду складати список тих, у кого точно не вийде, тому що, як тільки я роблю таку спробу, хто-небудь зі списку цих кандидатів у невдахи домагається карколомного результату...

Пенсіонери, студенти і співробітники по найму, досвідчені підприємці та зелені новачки. Ті, у кого моя програма навчання була першою в житті, і справжні тренінгові наркомани, які пройшли десятки програм, але не отримали результат.

Кожен з учасників онлайн-тренінгу" Комерційна нерухомість з торгів " отримає те, за чим прийшов на навчання.

Свобода. Упевненість у собі. Впевненість у завтрашньому дні. Фінансову безпеку. Новий бізнес. Майбутнє для своїх дітей. Подяка в очах дружини. Сенс життя, щоб бадьоро вставати вранці. Усвідомлення не дарма прожитих днів і років.

https://privatelink.de/?http://torgi4you.com/realestate/

Угорі