Що нового?

Набір учасників Комерційне портфоліо:Крок Вперед. Рівень 1. Крокую Сам (Олена Баришкіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 872 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Сьогодні я хочу представити вам мій авторський курс "КОМЕРЦІЙНЕ портфоліо: крок ВПЕРЕД".

Для кого підходить:

Якщо ви впевнені в своїх силах і легко навчаються і вам не потрібна підтримка, що б виконувати завдання, то рівень "крокую сам" для вас.

10 уроків з
- популярною і затребуваною темою і поясненням, чому тема популярна і затребувана

- завданнями у форматі PDF (цей формат відкривається на всіх пристроях) і референсами, мудбордами, брифами, фотографіями і докладним поясненням і виконанням кожного завдання від білого аркуша до остаточного дизайну

Кожен урок, кожне завдання - це буде новий виклик для вас. І ви спробуєте себе в різних напрямках і стилях і зробите максимально Комерційне портфоліо.

- чек-листами у форматі PDF і JPEG, які допоможуть вам зробити ваш дизайн ще ефектніше

- корисними ресурсами, які вам допоможуть прискорити і полегшити вашу роботу і ефективно витрачати свій час в роботі

- векторними файлами у форматі ai - це дизайни, виконані за завданням з кожного уроку, що б ближче подивилися на кожен мій дизайн і ви могли спиратися на мій приклад. І будуть доступні JPEG файли з оформленням дизайнів.

- відео-інструкцією (яка буде протягом уроку) з оформлення кожного дизайну і докладними порадами щодо оформлення ваших дизайнів в залежності від ваших цілей.

Тобто я поясню як оформляти ВАШІ роботи для фрілансу/роботи і як оформляти ВАШІ роботи для онлайн продажів (стоки, маркетплейси і т.п.) і в чому різниця.

ви можете виконувати уроки у зручний для вас час.

Кожен урок триває від 1 години до 3 годин.
Кому не підходить мій курс? І що робити?
новачкам в Adobe Illustrator.
Якщо ви тільки відкрили Adobe Illustrator або не знайомі з
інструментами програми, то вам потрібно пройти спочатку мій
безкоштовний 30-ти денний план за допомогою якого ви познайомитеся
з усіма основними інструментами в Ілюстраторі і зрозумієте
чи хочете ви продовжувати вчитися графічному дизайну.

посилання на 30-й план ви знайдете під відео<“b> " як зрозуміти
ЧИ ЗМОЖУ Я БУТИ ГРАФІЧНИМ ДИЗАЙНЕРОМ? З чого
Почати + безкоштовний ПЛАН занять на 1 місяць "
10 уроків з
- популярною і затребуваною темою і поясненням, чому тема популярна і затребувана

- завданнями у форматі PDF (цей формат відкривається на всіх пристроях) і референсами, мудбордами, брифами, фотографіями і докладним поясненням і виконанням кожного завдання від білого аркуша до остаточного дизайну

Кожен урок, кожне завдання - це буде новий виклик для вас. І ви спробуєте себе в різних напрямках і стилях і зробите максимально Комерційне портфоліо.

- чек-листами у форматі PDF і JPEG, які допоможуть вам зробити ваш дизайн ще ефектніше

- корисними ресурсами, які вам допоможуть прискорити і полегшити вашу роботу і ефективно витрачати свій час в роботі

- векторними файлами у форматі ai - це дизайни, виконані за завданням з кожного уроку, що б ближче подивилися на кожен мій дизайн і ви могли спиратися на мій приклад. І будуть доступні JPEG файли з оформленням дизайнів.

- відео-інструкцією (яка буде протягом уроку) з оформлення кожного дизайну і докладними порадами щодо оформлення ваших дизайнів в залежності від ваших цілей.

Тобто я поясню як оформляти ВАШІ роботи для фрілансу/роботи і як оформляти ВАШІ роботи для онлайн продажів (стоки, маркетплейси і т.п.) і в чому різниця.

ви можете виконувати уроки у зручний для вас час.
Кожен урок триває від 1 години до 3 годин.

Ціна за курс = 29€

https://privatelink.de/?https://stepup.design/ru/course/course-1/

Угорі