Що нового?

Придбаний Комплекс повноцінності або як навчитися цінувати себе без сторонньої допомоги (Дмитро Токмаков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 681 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Стати впевненим у собі. Самому собі господарем, самому собі опорою.
Чи не правда, це те, про що мріють багато хто з нас?

Без почуття відчайдушної невпевненості, коли потрібно прийняти важливе рішення(розлучитися ? Залишитися? Звільнитися? Зробити/не зробити?)- і починаєш питати поради, шукати підказки. А коли їх немає, розгубленість стає ще більше.
Без думок " ось стану начальником відділу, і тоді вони все зрозуміють!". Хто"все"? Колеги, друзі, сусіди, мама, дружина.
Без ідеї " моя любов його змінить, на самій-то справі він хороший!".

Знайти самоцінність-це як спертися на своє власне плече. Яке чарівне почуття! Ти сам собі опора і захист. Сам собі і мама, і тато. Більше ніхто тобі не порадник, але ніхто і не суддя.
Ви можете сказати, що так не буває, таких людей не існує, а якщо вони і є, то це якісь недосяжно ідеальні персони.

Зовсім ні. Людині з почуттям самоцінності не обов'язково бути найкрасивішим, найрозумнішим і найбагатшим для того, щоб себе любити. Йому для цього не потрібні причини. точно так само, як не потрібні причини, щоб бачити, дихати, ходити.

Цінувати себе-це дуже природно.
Просто ми забули "техніки дихання". Соціум не хотів бачити нас самодостатніми і вільними, зручніше було заганяти в провину і маніпулювати.
Але атлант розправив плечі.
Або розправить зовсім скоро.

онлайн-семінар психолога і консультанта Дмитра Токмакова

Будемо розбирати, кому і що ви заборгували. Розумієте, про що я? "Справжня жінка повинна...", " нормальний чоловік повинен..."," Ви як фахівець повинні...","Я твоя мати, тому ти повинен...".

Будемо шукати у тих, кому любити себе зовсім нема за що, ті самі глибоко зариті скарби.
Будемо намічати шляхи саморозвитку і самореалізації – вже по-новому, з новим почуттям, відштовхуючись від того, чого хочеться насправді.

Багато практики, робочі техніки з самопідтримки, підвищення самоцінності, розвитку впевненості в собі. Все, щоб дорости до спокійного прийняття себе як є – без порівнянь, поліпшень і критики.

Про що поговоримо?

1. Що я ціную в собі.
  2. Любити себе-це як.
  3. Кому я повинен? Що я повинен? Навіщо мені це?
  4. Дати. Хочу? Хочу!!!
  5. Прокрастинація і як з нею жити.
Практика:
  • техніки прийняття себе
  • техніки розвитку впевненості в собі
  • техніки самопідтримки і розвитку бажаної поведінки
  • техніки вибудовування меж і відносин з людьми
  • способи захисту себе від негативу

https://privatelink.de/?http://life-practic.ru/samoocenka?gcmes=2149141896&gcmlg=1020933

Угорі