навколо багато тренінгів і вебінарів про просування в Instagram, але МАЛО з НИХ відповідають саме ВАШИМ завданням
Є комплексні програми для просування бізнес-сторінок. Але вони розраховані на новачків. І тим, хто вже розробив шапку, візуал і контент-план, доводиться слухати по другому колу те, що вони вже і так знають
Є окремі тренінги з налаштування таргетованої реклами або з просування у блогерів. Але часто матеріал в них дається дуже хаотично і поверхнево. Після прослуховування залишається почуття " спасибі, Кеп, і що з цим робити?"
Є вебінари за всіма методами просування. Але як за 2 години можна розібрати всі нюанси? Зрозуміло, що на таких вебінарах дається поверхнева інформація, загальні поради, без поглиблення, прикладів і практики
ЯК ПРОХОДИТЬ НАВЧАННЯ?
Ви вибираєте ті блоки, які потрібні саме вам
Моя мета-дати вам актуальні перевірені інструменти зростання. Ви вибираєте блоки, які потрібні саме вам і працюєте по уроках.Кожен метод ви відразу застосовуєте для просування свого блогу і аналізуєте результати.
Всі уроки тривають по 10-15 хвилин
У тренінгу Немає 5-годинних лекцій з тоннами води. Я розбиваю всю інформацію і подаю в коротких уроках. Щоб ви могли дивитися навіть в 10-хвилинних перервах і кожен раз не згадували, на якій хвилині зупинилися.
Покрокові інструкції та чек-листи
Як налаштувати рекламу, де знайти блогера, як перевірити його на накрутки, як організувати марафон і так далі. Крім теорії, Ви отримаєте готові шаблони, в які потрібно тільки підставляти свої дані.
Уроки можна пройти з наставником з моєї команди
Я хотіла зробити ці знання максимально доступними. Тому віддаю їх за мінімальною вартістю без підтримки куратора.
Однак, якщо ви відчуєте необхідність, в будь-який момент ви можете додатково запросити підтримку наставника з моєї команди, який допоможе розібратися з конкретно вашою ситуацією.
БЛОК 1:
Покроковий план з пошуку блогера з вашої ЦА
Методичка: як не потрапити на обман і накрутки
База успішних рекламних постів і сторіз (приклади)
Список блогерів, у яких розміщувалася Олександра
БЛОК 2:
Готовий шаблон концепції марафону
Чек-лист: графік проведення марафону
База успішних марафонів для різних ніш (приклади)
Контакти організаторів невеликих марафонів
БЛОК 3:
Покрокові інструкції з налаштування реклами
База вдалих рекламних кампаній (приклади)
Макети реклами для сторіз
Конструктор рекламних текстів
Пам'ятка: стратегії таргету
Продажник
https://privatelink.de/?http://edu.gureeva.tv/instagram