Ми всі різні, у кожного з нас свій характер, свої моделі поведінки, свої способи спілкування з оточенням. Ми всі один з одним комунікуємо). Завше. І самі з собою теж!) Навіть якщо не замислюємося про це.
І у кожного з вас є свої моделі комунікацій, збудовані в нашій свідомості. Багато з цих моделей ви навіть не усвідомлюєте, вони як би вбудовані в вас.. це якісь шаблони, сценарії, за якими ви живете, самі того не підозрюючи. Добре це чи ні – кожен вирішує сам.
Напевно, кожному з вас знайомі ситуації, коли відчуваєш, що прийшов час змін ... хочеться щось змінити... у відносинах з партнером, з батьками, друзями , з дітьми, з начальником на роботі... у відносинах з самим собою, зі своїм здорвоьем, з грошима...
Хочеться перебудувати свої відносини з цільовою аудиторією, якщо ви бізнесмен, з клієнтами і покупцями, з передплатниками....
Ви пробуєте, пишете Тексти, відвідуєте різні тренінги.... залучаєте помічників в команду.... а не виходить... крок вперед і два назад.... Знайоме?
Я робила все те ж саме , багато років, поки не пройшла цей чарівний Модуль – Комунікації!
Тепер все, що мені потрібно, щоб створити "нові відносини" - взяти маркер в руку і згадати, чому мене вчили на модулі))
Тепер я хочу запропонувати і вам те ж саме! Навчитися абсолютно новому!
про що цей модуль:
- Як створювати позитивні сценарії в будь-яких відносинах
- Як розвивати і отримувати ті відносини, до яких прагнеш
- Як зберегти баланс і внести ясність в близькість з іншими
- для тих, хто зацікавлений в пошуку нових партнерів і вибудовуванні нової якості комунікацій
- для тих, хто хоче "розплутати клубок" минулих зв'язків
- для тих, хто прагне до гармонії внутрішнього світу і зовнішніх проявів
- для тих, кому важливо підвищення впевненості і самооцінки .
- хто є хто в комунікації?
- Суб'єкти відносин та їх масштаби
- формування образу бажаних партнерів
- управління конфліктом від А до Я
- якість відносин
- врегулювання дисбалансу у відносинах
- структури комунікації
- виявлення прихованих шаблонів поведінки у взаєминах;
- методи створення нових сценаріїв і стратегій у відносинах;
- отримання бажаних станів і, як наслідок, нової якості відносин в будь-якій обраній Вами області;
- Гармонізація намірів і поведінки;
- позитивні зміни і відгук в навколишньому середовищі.
на курсі "комунікації і Сила Нейрографіки" ви навчитеся моделювати потрібні у своєму житті відносини і з людьми, і з матеріальним, і з нематеріальним світом.
https://privatelink.de/?https://neyrograf.com/communication