кожен з нас, так чи інакше, стикається з дискомфортом, який ми називаємо конфліктом. Іноді конфлікт-це спосіб життя людини. Причини цього можуть бути найрізноманітніші, наприклад: ідеалістичне мислення або мислення через заперечення, виклик дійсності або небажання взаємодіяти з нею. Деяких особистостей, ми називаємо неконфліктними людьми, лише здогадуючись про те, що криється за зовнішньою податливістю. Але чи означає Це, що таких людей не мучить конфлікт внутрішній? Що за енергія-конфлікт? Звідки вона береться і чому проявляється таким чином? Чи можливо уникнути конфлікт без шкоди для себе?
- серце конфлікту: де зароджується конфлікт?
- конфлікт, як шлях до вирішення протиріч і як засіб досягнення мети.
- швидкий конфлікт і конфліктна взаємодія.
- конфлікт між чоловіком і жінкою.
- внутрішній конфлікт.
- до чого призводить конфлікт в плюсі і мінусі.
- конфлікт в мікро і макро фокусі.
- Рубрика "50 питань".
- коли взаємодієш з іншою людиною, як визначити різницю між тим, щось, що я в цей момент відчуваю-це мої почуття по відношенню до цієї людини або я почав відчувати те, що відчуває ця людина? Чи є взагалі різниця? Як навчитися співналаштовуватися на іншу людину або групу людей, залишаючись при цьому собою в своєму хорошому?
- Що ви думаєте про те, що насправді ми в секунду переходимо з однієї реальності в іншу мільярди разів і ми не змінюємо світ чи реальність, а просто співналаштовуємося з бажаною дійсністю і переміщаємося в неї?
- Що таке любити себе?
- відчуваю себе жінкою, роблю практику зі стисненням промежини, є коханий чоловік, але сексу взагалі не хочеться. Чому?
- чому при практиці померти через секунду і жити 10 000 років легше померти ніж жити 10 000 років?
- до чого призведе збір персональних даних? З нас скрізь вимагають підпис на дозвіл обробки своїх даних, якщо відмовляємося, то і нам відмовляють у вступі до школи, медичної допомоги, участь у конкурсі і т.д. зате блокують наші рахунки і банківські карти.
- Олександр, зрозуміло, що ми біороботи, через нас проявляються сутності, але хто це я в майбутньому, хто я, який прописує мою програму, в кому проявляються мої родичі до 7-го коліна? Це основна сутність, яка живе в біороботі і контактує з іншими сутностями або біоробот пустушка?
- як чинити, якщо сам не збираєшся конфліктувати, а з'являються інші люди і підкопуються під тебе? Не просто бути в такому випадку, так як навіть газ відключають в квартирі
- будь-який розвиток-це конфлікт, як визначити в якому випадку це конфлікт для мене і мого розвитку в плюс, а в якому випадку — це конфлікт для мене в мінус?
- Як вирішити внутрішній конфлікт? Не приймаю себе, незадоволеність.
- Чи можна контролювати конфлікт? як треба поводитися під час конфлікту у відносинах? і в бізнесі?
- як гармонійно долати зону комфорту
- Як перетворити енергію конфлікту в потрібне русло?
- вже більше 2 років не продається нерухомість, від її продажу залежать серйозні зміни в житті. Чому і як на це вплинути ?
- Як боротися з конфліктом всередині себе-витрачати гроші. Начебто розумію, що необхідно робити покупки, витрачати на себе, коханих, але все відбувається через силу...
- Олександр, як після конфлікту відновити фізику?
- робила ваші техніки, ставила на щастя і задоволення і в підсумку переїхала в країну, яку мріяла (США). Але виник конфлікт з усією новою навколишньою обстановкою, повне неприйняття себе, країни і навіть чоловіка. Чи означає Це перехід на новий рівень або що мені не підходить Це місце?
- як найбільш ефективно для себе використовувати внутрішній конфлікт? Як зрозуміти в яку сторону рухатися?
- внутрішній конфлікт, як роздвоєння: одна частина говорити робити, інша не робити. Що робити в цих випадках?
- Як повинен відчувати себе людина після конфлікту, коли це йому на благо?
- коли доводиться жити з неврівноваженими людьми, наркоманами, чи є сенс конфліктувати з ними?
- Як вирішити ситуацію коли відносини в сім'ї без наповнення і вже є маленька дитина?
- скажіть будь ласка як уникнути конфлікту з чоловіком який весь час промовляє побажання смерті мені і моїй мамі?
- Як підтримувати чоловіка при втраті бізнесу, грошей, пошуку нової роботи, якщо він знаходиться в негативі і зневірі? (Раніше був мільйонером). Сумувати з ним або, не вникаючи в його проблеми, щасливо займатися собою? Як зробити з нього мільярдера? PS: одружилися недавно.
- Що таке жадібність? Чому у відносинах з дружиною хочеться спільної участі у витратах, справедливості, партнерства?
- чому хочеться робити дуже багато фізики?
- потрібно вести бюджет по витратах сім'ї,і веде твоя сім'я його?
- конфлікт часто супроводжується висловлюванням претензій, засудженням, образою, неприйняттям — всім тим, що ви говорите не робити. Як же тоді проходити через конфлікт і не стримувати емоції, але не впадати при цьому в претензії, засудження та інше?
- Чи має сенс батькам конфліктувати з дітьми, адже то як поводяться діти це відображення батьків?
- Як подолати конфлікт з собою? Є відчуття, що останній чоловік перевів на новий рівень. З чоловіком розлучилася (раптом пропав до нього інтерес). Одночасно з цим з'явилося відчуття, що і колишньою діяльністю займатися не хочу (прям як ніби відключили мене — взагалі в голові порожнеча). Чим займатися тепер не розумію. Всередині якесь протиборство - що ніби як потрібно чимось займатися ... Що робити? Як прийти до розуміння і внутрішньої гармонії?
- як під час усвідомленого конфлікту ставитися до ситуації холоднокровно, спокійно?
- довгий час не можу змінити переконання: бійка — єдиний вихід з конфлікту двох чоловіків чиї інтереси різко перетинаються. Виходить що: або той хто внутрішньо слабкіше відступає без бійки, або бійка?
- Чи є можливість виходу на наступний рівень, не конфліктуючи з попереднім? Іншим словом-зберігаючи щирі хороші відносини з людьми, речами і поняттями, які залишилися позаду.
- дуже часті конфлікти з коханим чоловіком з різних приводів. Що це означає? Невже це постійне зростання? Чому тоді так непросто з цим жити? Хоч і після конфлікту стає набагато легше, зовсім скоро настає наступний....... Або це означає, що поруч не та людина поруч?
- Що робити, якщо на самоті комфортно, з людьми цікаво, але дізнаєшся їх краще і не хочеться спілкуватися. Де знайти людей з більш високою вібрацією.
- Як навчитися приймати швидко рішення і не боятися помилитися? Спокійно ставитися до своїх помилок?
- Як прибрати поспіх, якщо прийняті високі зобов'язання і стандарти?
- Олександр, ви сказали, що кожна країна має свою енергетику. Тоді наскільки застосовні матеріали вебінарів і прогнозів поза Росією — особливо в країнах, де все і все розвивається повільно і поступально, немає ніяких злетів і падінь і немає особливих конфліктів, а діяльність, подібна вашій, присікається ще в зародку?
- Олександр, розкажіть детальніше, що для вас означає розвиток?
- ви колись говорили, що змінили своє ставлення до елітної сім'ї і що вона теж хоче, щоб ми отримували щастя і задоволення, а не тільки низькочастотні вібрації. А тепер виходить, що чим гірше нам, тим краще їм? Як так?
- Як зрозуміти, що заходить нова програма, за якими ознаками, на що звертати увагу? І як визначити яка саме програма?
- Олександр, Як навчитися бути дисциплінованим: приходити і робити все вчасно?
- якими можуть бути кращі варіанти конфліктів з протилежною статтю? Як правильно проходити конфлікти якщо людина закрита і вперта? Згадується притча про гівно ("я тебе з'їм") — але там в кращому варіанті немає місця конфлікту.
- виходить, "космічні" закони важливіше соціальних, і необхідно конфліктувати з соціумом, але спокійно?
- Олександр, Що таке багатослівність? Це емоції? Як висловлювати свої думки коротко і по суті?
- Що означає "вміти спостерігати"
- Олександр, якщо конфлікт повторюється знову і знову, виникає відчуття, що не можеш вирватися за межі кола, про що це говорить і як потрібно діяти в цьому випадку?
- Як визначити і гармонізувати свій темп розвитку, який буде на благо? Тому як, коли ти занадто швидко починаєш йти в розвиток, тебе гальмують і відкидають назад.
- Як зрозуміти, що відчуття, які ми відчуваємо і щодо яких діємо, насправді були викликані бажанням розвиватися, а не від консерватизму і категоричності?
- виходить, що самокопання-анітрохи не конфлікт розвиваючий, а недолік, залипання — частина програми, пункт для опрацювання?
https://privatelink.de/?https://apalienko.com/event/vebinar-konflikt/