Що нового?

Набір учасників Конструктор лендінгів (Дмитро Звєрєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 284 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

- Серйозно? Такі прості? - перепитали разом відразу кілька человкек

- Так, - посміхнувся оповідач. - Саме так.

Справа була під час однієї із зустрічей онлайн-підприємців.

На ній були розкриті узагальнені дані аналізу конверсії величезної кількості лендінгів.

Як виявилося - кращі результати показували найпростіші з них.

Без складних ефектів, без "наворотів". Такі, які чітко демонстрували переваги оффера і не відволікали від нього яскравим дизайном.

Мої багаторічні спостереження підтверджують думку, яка незрозуміла багатьом: головне - це структура пропозиції і текст на лендінгу, а не те, наскільки круте у нього оформлення.

Я проаналізував більше сотні моїх продають сторінок і сотні сторінок клієнтів і вивів певні елементи, блоки, послідовності, що дають високий відгук.

І зробив для вас спеціальний тренінг, в якому по кроках проводжу по всьому процесу створення конвертуючих лендінгів:

- види і структура

- приклади і фішки

- планування і наповнення

- технічна реалізація по кроках в сервісі GetCourse

Цей тренінг ви можете пройти за 2-3 дні і освоїти найважливіший навик, який будете використовувати постійно в вашому онлайн-проекті.

У цьому міні-тренінгу я показую вам процес планування і створення ваших продають сторінок.

З конкретними структурами, з прикладами того, що вже спрацювало на практиці.

Так, щоб ви могли швидко впровадити це у себе і приступити до створення ваших лендінгів.

Дуже важливий аспект в цьому-процес написання продає тексту. І я показую вам його по кроках. Так, як роблю сам.

Все це-з невеликими конкретними завданнями, які допоможуть ефективніше освоювати інформацію і застосовувати її в реальній діяльності.

продажник:

https://privatelink.de/?https://dzverev.ru/mini-tren-landing

Угорі