Що нового?

Придбаний Консультант долі і удачі за методом сіяна (Володимир Захаров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 48162 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1517.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
багато вивчають бацзи роками ... і на виході можуть сказати клієнту лише: у тебе слабка карта з корисним вогнем і деревом ... зараз покарання вогню формується стовпом удачі з твоєю картою, і при цьому зіткнення з річним стовпом...
Знайоме?
Вивчення бацзи не повинно бути ні довгим, ні заплутаним.
Що б ви сказали, якби вивчення бацзи було легким і веселим?
Хочете отримати в руки інструменти, що роблять консультування бацзи ясним, що дає енергію і натхнення, і при цьому супер ефективним для клієнтів?
Ось що дає цей ПРОЕКТ:
  1. 1. Ви будете за будь-яких обставин знати для себе і своїх близьких, як знайти найкоротший шлях до грошей
  2. 2. Ви зможете провести ваших клієнтів до їх цілей. Нова цікава високоприбуткова професія в будь-якій країні світу
  3. 3. Прості, але супер ефективні механізми консультування без геммороя
у ранніх своїх 20-х Я мріяв стати консультантом астрології ...
Працювати з будь-якої точки світу ... де є ноутбук ... вільний як птах ...(інтернет вже винайшли ... правда ноутбук перший у мене з'явився через кілька років)
І чи міг я уявити, що моя робота буде винагороджуватися за таким тарифом
Тобто я реалізував свою мрію. Жити де хочу. Як хочу. Правда, не так як думав. Не за допомогою західної астрології. Але за допомогою китайської метафізики.
Що якщо ви власник бізнесу, Ви б могли уникнути багатьох проблем ... і підібрати команду переможців.
"Бацзи (китайська астрологія) - це інструмент прийняття рішень в умовах дефіциту інформації"
Що робити, якщо ви працюєте за наймом і можете не залежати від вашої роботи? Я не кажу її кинути. Але не триматися за неї як потопаючий за соломинку.
Або ви закохані в китайську метафізику і шукаєте нову роботу.
Те, чим я займаюся, називається Китайські метафізичні мистецтва.
І ми близькі до світу мистецтв ...
І у нас є неоціненний дар... друкарський верстат для грошей... як говорив Джон Леннон "коли мені потрібен новий басейн, я сідаю і пишу пісню..."
Ми вільніше будь-якої іншої групи людей. Бізнесмен. Наймит. Робочий. Селянин. Служить.
Над нами владно лише Небо. Ми діти Неба, і воно наш батько. Зараз поясню.
В Індії існували касти ...
  • брахмани-священнослужителі та люди мистецтва
  • кшатрії-воїни, правителі. Підприємці, говорячи сьогоднішньою мовою
  • вайшью-торговці
  • шудри-ремісники і селяни
Так ось. Ми не кшатрії. Ми брахмани. Кшатрії багатші ніж ми.
Ми вільніше. Кшатрії потребують інших, інакше вони помруть. Що ви будете робити якщо опинитеся ні з чим? Бізнес за день не побудуєш.
Ми візьмемо миску для милостині і розповімо людині його Код долі і удачі. Код Неба.
І у нас буде прекрасний білий рис на сьогодні. Або увійдемо в потік і знайдемо гроші. Прямо на землі (пам'ятаєте я описував такі історії?)
Деталі про курс"Консультант долі та удачі за методом сяяння"
Ви вивчите 6 модулів (уроків), в яких я послідовно розповідаю кроки консультації та читання дати народження з прикладами і кейсами.
Ми будемо говорити про техніки читання потенціалу грошей в карті народження і всіляких шляхах досягнення багатства і вчитися шукати найкоротший шлях з можливих.
Після кожного модуля ви отримаєте питання для перевірки знань у вигляді тесту, таким чином, пройдений матеріал буде закріплюватися на кожному етапі навчання.
Як мінімум протягом 2х місяців щотижня я буду онлайн відповідати на ваші запитання і обговорювати Ваші кейси. Хочу, щоб ви повністю підготувалися і прокачалися в навичках читання бацзи і консультуванні до фінального тестування.
Ви отримуєте сертифікат про навчання на курсі" Консультант долі та удачі за методом ця Astro " за результатами фінального тестування.
У першому потоці з тих, хто проходив тестування, на відмінно здали – 63%, добре – 28%, здали – 9%.
Програма курсу:
  • Модуль 1:
    • Два види консалтингу: глибинний і механічний.
    • Рамка консультації.
    • Як вибирати клієнта: хто ваш клієнт?
    • Як "розбудити" людину, щоб він побачив можливості.
  • Модуль 2:
    • потяг до грошей, в якій області працювати,
      в якій за величиною компанії, як прийти на рівень інвестора.
    • будівництво особистого бренду.
    • сфери діяльності по галузях.
  • Модуль 3:
    • У чому ви найбільш ефективні?
    • Як дивитися в карті джерела доходу?
    • ваші ресурси.
    • потенціал багатства.
  • Модуль 4:
    • як прийти до мети? Кроки 1, 2, 3 ...
    • Як прочитати в карті в чому ключова цінність людини для інших?
    • канали поширення інформації
  • Модуль 5:
    • способи стати багатим.
    • позикові кошти. Як прочитати в карті, де можна дістати гроші.
    • приклади карт вдалого (грошового) шлюбу.
    • Як побачити, що в даний період часу прийде спадок?
    • Як побачити виграш у лотерею?
    • У що інвестувати гроші?
    • управління фінансами. Витрати і їх контроль.
  • Модуль 6:
    • швидкий вибір дат – дуже корисний метод в умовах дефіциту часу.
спеціальні теми курсу:
  • Як конвертувати клієнта з разової взаємодії на консультації в довгострокове 6 місячне співробітництво
  • механізм побудови ціни
  • Чек лист проведення особистого коучингу на кілька зустрічей
  • чого не треба говорити на консультації
  • Як дізнатися, кого не консультувати
https://privatelink.de/?https://vladimirzakharov.com/siaastro-sertificat/

Угорі