Що нового?

Набір учасників Консультування з питань харчування при лікуванні розладів харчової поведінки (Марша Херрін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1135 ГРН
Учасників: 1 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 62.1 ГРН
5%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Дата виходу: 2022
Кількість сторінок: 464
Формат: скан pdf

опис:
Ця книга буде корисна консультантам з харчування, психотерапевтам, психіатрам, лікарям і працівникам первинної медико-санітарної допомоги. Описані в ній техніки і методи Консультування з харчування для лікування розладів харчової поведінки, рекомендації з оцінки та моніторингу ваги, а також по відновленню ваги у пацієнтів з РПП грунтуються на результатах численних досліджень і перевірені на практиці самими авторами книги. Марша Херрін і Марія Ларкін щодня застосовують отримані знання для консультування пацієнтів з розладами харчової поведінки і діляться з читачами реальними прикладами зі своєї практики.

Марша Херрін і Марія Ларкін спільно працювали над новим виданням книги, впроваджуючи науково-дослідні підходи і власні клінічно вдосконалені засоби для вирішення проблем, пов'язаних з харчуванням і вагою. Новим в цьому виданні є розділ, присвячений втручанням в Консультування з питань харчування, заснованим на діалектичної поведінкової терапії (ДПТ), посиленої когнітивно-поведінкової терапії (КПТ), сімейної терапії (Family-Based Treatment — FBT) і методиках мотиваційного інтерв'ювання (МИ). Читачі оцінять сучасні рекомендації щодо харчування та оцінки ваги, практичні клінічні методи відновлення ваги та боротьби з переїданням, компенсаторною поведінкою та надмірними вправами, а також унікальний підхід до планування харчування, розроблений авторами.

Як вичерпний огляд методів лікування, пов'язаних з харчуванням і вагою, ця книга є незамінним джерелом для консультантів з харчування, психотерапевтів, психіатрів, лікарів і працівників первинної медико-санітарної допомоги.

"Це чудове керівництво представляє інтерес для дієтологів, які бажають розширити свої знання про лікування розладів харчової поведінки, та інших медичних працівників, які хочуть дізнатися більше про роль консультанта з харчування. Я настійно рекомендую цю книгу-детальну, легку для сприйняття і новаторську!”
- Діана Ноймарк-Штайнер, доктор філософії, магістр з питань охорони здоров'я, зареєстрований дієтолог, професор, відділ епідеміології та громадського здоров'я, Школа громадського здоров'я, Університет Міннесоти.

"Ця книга просто необхідна як новачкам, так і досвідченим професіоналам з харчування. Вона наповнена найсвіжішими посиланнями і читається так, як якщо б ви особисто отримували керівництво і спостереження цих двох дуже досвідчених лікарів. Браво!”
- Ейлін Стеллефсон Майерс, магістр з питань охорони здоров'я, зареєстрований дієтолог, ліцензований дієтолог-Нутриціолог, дійсний член Американської дієтичної асоціації, автор книги Winning The War Within: Nutrition Counseling for Patients With Eating Disorders.

"Нове видання книги не буде припадати пилом на полиці у жодного професіонала, який спеціалізується в цій галузі. Цей посібник стане регулярним помічником для кожного з них. Не важливо, новачок ви або експерт, ця інформативна книга з безліччю практичних прикладів, безсумнівно принесе користь".
- Реба Слоун, магістр з питань охорони здоров'я, ліцензований дієтолог, член Академії розладів харчової поведінки, приватний терапевт-дієтолог.

про авторів
Марша Херрін, доктор педагогічних наук, mph, зареєстрований дієтолог, ліцензований лікар-дієтолог, засновник програми розладів харчування в Дартмутському коледжі. Вона працює в цій галузі з 1987 р.і є співавтором книги The Parent's Guide to Eating Disorders. Доктор Геррін часто виступає на конференціях і пропонує нагляд іншим професіоналам. Вона має приватну практику в Ленабоне, шт. Нью-Гемпшир.

Марія Ларкін, магістр у сфері освіти, зареєстрований дієтолог, ліцензований лікар-дієтолог, керівник відділу консультування з питань харчування в Університеті Нью-Гемпшира, веде приватну практику в Дареме, шт. Нью-Гемпшир. Марія має ступінь магістра консультування зі спеціалізацією з розладів харчової поведінки. Як автор книг та ведуча семінарів, вона працює в галузі дієтології більше 30 років і спеціалізується на лікуванні розладів харчової поведінки вже більше 10 років.

https://privatelink.de/?https://www.labirint.ru/books/860530/

Угорі