Що нового?

Придбаний Контент, який продає за вас (Ксенія Коршакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2203 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Програма практикуму:
1 день логіка побудови контент-стратегії:

• таблиця-конструктор"мозаїка".Складемо таблицю цінностей і ключових смислів, які допоможуть вам створювати корисний, цікавий контент і красиво продавати "між рядків".
  • технологія "самопіар". Як без страху і сорому заявляти про себе, свій досвід, результати і цінності. Створювати образ затребуваного експерта і притягувати усвідомлену аудиторію.
  • Метод "1000 і 1 тема для постів" - як знайти актуальні теми для постів, які будуть залучати передплатників і органічно продавати ваші послуги.
в результаті: ви зрозумієте, як легко і красиво доносити через контент цінність роботи з вами, залучати аудиторію і створювати образ затребуваного експерта. Більше не потрібно переконувати і доводити, ви просто пропонуєте у вас легко купують.

2 день маркетинговий календар. Створення плану продажів:
  • технологія "маркетинговий календар". Ви складете план продажів, який приведе вам заплановану кількість клієнтів і пропишете конкретні кроки його реалізації.
  • покроковий алгоритм створення контент-плану на 1-3-6 місяців "Контент-клієнт", який зробить ваш аккаунт цікавим, не схожим на інші, при цьому буде красиво і непомітно підводити до покупки вашого продукту.
  • інструмент "маршрут клієнта". Заснований на психології прийняття рішення і продажів. Ви навчитеся проводити свого передплатника з точки" я вас не знаю "в точку"я хочу до вас в платну роботу".
  • технологія "Прожектор" виявлення запиту клієнтів, за які вони готові платити тут і зараз.
в результаті: ви зможете скласти контент план на 1-3-6 місяців з темами про що і коли ви пишете, щоб планувати кількість клієнтів і свій дохід. Почнете отримувати задоволення від ведення блогу і з'явиться натхнення для написання постів.

3 день Секретні фішки продажів через Тексти:
  • схеми продають постів. Ви зможете швидко і легко писати тексти, так щоб потенційні клієнти готові були платити за ваші послуги.
  • техніка "розгойдування", яка допоможе посилити емоційне залучення і підвищить мотивацію до дії.
  • технологія "мовні модулі": як красиво і органічно вставляти в Тексти продаж і самопіар, щоб викликати бажання прийти до вас в платну роботу.
  • технологія "рефреймінг". Як позбутися від почуття нав'язливості і писати продають пости, які залучають, а не відштовхують клієнта.
в результаті: Ваш контент стане потужним інструментом залучення усвідомлених клієнтів і формування попиту на ваші послуги. Ви зрозумієте як "переконувати словом" і писати так, щоб кількість клієнтів, готових купити ваш продукт або піти в платну роботу постійно зростала.
https://privatelink.de/?http://kontentkotoriyprodaet.korshakova.com/

Угорі