Уявіть, що ви більше не ламаєте голову:
про що писати в соціальних мережах
Тепер ви точно знаєте, про що писати щодня протягом цілого року.
Ви знаєте, які теми і питання хвилюють ваших передплатників, як їх зацікавити і ненав'язливо з різних сторін піднести свої послуги.
Як зазвичай ведуть соціальні мережі керівники клубів:
Ніяк, хаотично постять те, що відбувається в клубі або запрошують передплатників до покупки
Наймають "дівчинку", яка постить стереотипні банальні пости. Такий фахівець не розбирається в потребах батьків і компілює інформацію з інтернету.
Взагалі не ведуть, тому що"спробували, не вийшло".
Що дає Instagram із залученими передплатниками?
Ви будете закривати запис на майстер-класи, літні табори та заходи з одного-двох постів, отримуючи заявки відразу ж протягом години після публікації
Лояльні Передплатники підтримають вас навіть у складні часи.
Завдяки Instagram в пандемію ми швидше перейшли в онлайн і навіть набрали нових клієнтів. Нас дуже підтримували ті, хто вже добре знав якість і цінності клубу.
Ви будете простіше знаходити найкращих співробітників.
Вони будуть прагнути працювати в клубі, в якому так добре і сучасно подана інформація, вони будуть писати вам в директ і прагнути відповідати тому, що ви транслюєте.
Саме так перебували співробітники останні 2 роки, як в офлайн, так і в онлайн клуб.
Відомі спікери та фахівці радять :
Вести сторіс від імені керівника, прокачувати особистий бренд. Вбудувати Instagram в своє життя і кожен день писати про себе.
Але якщо ви не кожен день в клубі, не любите публічність і не готові витрачати стільки енергії на соціальні мережі? На це часто ми чуємо відповідь:"вам варто тільки почати". І не починаємо.
Ще варіант-нам пропонують готовий універсальний контент план, який підходить для всіх бізнесів, але як це адаптувати під дитячий центр?
Знаю по собі. Я пройшла незліченну кількість курсів по SMM, копірайтингу та маркетингу, витративши сотні тисяч рублів на освіту. І розумію, що такою кількістю часу, та й, що говорити, бажанням здобувати нову професію не володіють всі керівники дитячих клубів.
Я 10 років вела соціальні мережі свого клубу, дитячого садка. І на своєму досвіді я зрозуміла: щоб людям хотілося нас читати, потрібно дуже добре розуміти, що цікаво нашим клієнтам. Потрібно писати на важливі для них (підкреслюю, не для нас) теми і вибудовувати довірчі відносини.
Що Ви отримаєте на курсі:
Більше 500 ідей і заголовків постів для дитячого центру з відео роз'ясненнями
Пости, зібрані за конкретними темами:
- Просування клубу в цілому (50+ постів)
- Просування заходів (50+ постів)
- Сезонні та ігрові пости (100 + постів)
Пости з окремих курсів
- Підготовка до школи (100+)
- Англійська мова (100+)
- Міні-сад (100+)
- Танці (50+)
- Театральна студія (50+)
- Ранній розвиток (50+)
послідовно вибудовуючи стратегію просування курсу або клубу в цілому
Схему для організації роботи з SMM-фахівцем з даного контент-плану.
Інформації та Контенту вистачить на кілька років різноманітного постингу!
Продажник
https://privatelink.de/?https://brightwe.ru/instacontent