Що нового?

Придбаний Копірайтинг (Джо Шугерман, Тед Ніколас)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2205 ГРН
Учасників: 0 з 114
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як стати "міцним" директ-респонс копірайтером... детально опрацьована програма на 360 днів у році Два мега копірайтера - Джо Шугерман і Тед Ніколас об'єдналися і розробили цю унікальну програму. Простій... не вимагає надзусиль... зачіпає всі аспекти продають текстів-від розробки концепції (ідеї) до її реалізації в тексті... тепер доступна російською мовою

Життя сповнене сюрпризів.

Коли у вересні 2012 я вибирав черговий матеріал для перекладу мене терзали "смутні соменія". З одного боку-тренінг Джона Карлтона Simple Writing System (відмінний тренінг - Джон Карлтон все-таки, самі розумієте), з іншого - тренінг Simpleology від двох не менш відомих зірок копірайтингу - Джо Шугермана і Теда Ніколаса.

Переклад справа серйозна і вимагає пристойних витрат і грошей, і часу. Тому щоб визначитися я вирішив уважно вивчити їх (наскільки це взагалі можливо з моїм рівнем анлійского).

Так, тренінг Карлтона однозначно мені сподобався. Справа навіть не в тому, що я потрапив під вплив особистості великого копірайтера. Так, мені сподобалося, що тренінг у відеоформаті і веде його сам Джон Карлтон... плюс програма у тренінгу досить серйозна. Я вже готовий був вибрати його-чого тут думати. Проте...

Але все ж вирішив глянути одним оком другого кандидата - від Шугермана і Ніколаса.

Ставки зроблені
Не скажу, що він мені порвав мозок. Ні, не було понад одкровень. Але одна штука мене привабила...

Мою увагу привернули робочі зошити, які додаються до кожного уроку тренінгу. По-правді, я давно шукав саме такий формат, де тебе буквально беруть за дупу і тягнуть до успіху. Всі завдання і вправи настільки детально прописані, що я відразу не повірив і переглянув матеріал за всі 12 місяців. Так, реально... кожен день прописаний.

Просто бери і роби. Саме цих покрокових інструкцій мені завжди не вистачало. І саме вони визначили мій вибір. Але переваги цього тренінгу не тільки в робочих зошитах. За великим рахунком, кожен знайде в ньому щось своє.

Далі я покажу його вам з різних сторін. А вам вже приймати остаточне рішення, потрібен вам він чи ні.

Отже, поїхали... перше, на що хочу звернути вашу увагу - це...

Фундаментальний тренінг, або спосіб один раз вкластися і закрити 90% всіх питань

Угорі