Що нового?

Придбаний Корекція долі (Андрій Ломайский)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 83.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
це великий обсяг практичної інформації, цінність якої складно переоцінити.
Зробити корекцію своєї долі ви зможете вже сьогодні! У самий найближчий час ви отримаєте бажане: гроші, кар'єру, бізнес.
Можливо ваші бажання не пов'язані з матеріальними благами: сім'я, здоров'я, любов, відносини, діти.
Але навіть в цьому випадку цінність яку Ви отримаєте, досягнувши своєї мети буде величезна!
Увага!
Ні в якому разі не намагайтеся самостійно займатися корекційної хіромантією
за неперевіреними джерелами з Інтернету і без досвідченого наставника!
Ви можете дуже серйозно собі нашкодити!
Я гарантую, що тільки відео курс "корекція долі від Андрія Ломайського" дозволить вам безпечно і професійно проводити корекцію собі і своїм близьким.
В курсі докладно викладена інформація про лінії, пагорбах, знаках, пальцях, де саме шукати необхідні лінії і як провести корекцію.
Розглядаються всі області життя людини, після чого ви зможете вибрати саме те, що вам необхідно виходячи з ваших бажань і цілей.
Виконуйте корекцію, тривалість її дії і необхідність її повторення докладно описані в курсі.
Багато відомих людей звертаються до корекційної хіромантії, щоб зафіксувати і зберегти свій успіх. Часто буває, що справи йдуть добре і ви хочете зберегти це положення або посилити його. У процесі навчання ми розбираємо лінії і знаки, які підкажуть вам можливі проблеми в майбутньому і за допомогою корекції ви зможете їх усунути, а також попрацюєте над закріпленням і посиленням вашого успіху.
Вікових обмежень для застосування корекційна хіромантія практично немає, вона може проводиться починаючи з 9 річного віку.

Угорі