Що нового?

Придбаний Корекція долі за допомогою правильного вибору місця життя (Інна Волкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 41
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 46.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Всі знавці китайських наук про життя в процесі свого навчання не раз задавилися питанням, чому в світі є або був тільки один Білл Гейтс, Стів Джобс, Марк Цукерберг, Альберт Ейнштейн. Адже дуже багато хлопчиків народилися з ними в один день, одну годину і навіть в ту ж хвилину.
Багато з цих хлопчиків, народжених з перспективною картою Бацзи, Ци Мен Дун Цзя, Цзи Вей Доу Шу або будь-який інший системи напевно мали схожі можливості, але досяг успіху світового масштабу одна людина з такою картою. Чому?
Я довго шукала відповідь на це питання. Звичайно, причин безліч-різні імена, прізвища, різний фен-Шуй будинку, різні люди в оточенні. Це правильні причини. Але маленька дитина не може на них вплинути, і доросла людина не може вибрати інших батьків.
Я знайшла те, на що ми можемо вплинути, і що має величезний вплив на те, за яким сценарієм буде розвиватися ваша доля.
Не всі з нас можуть стати мільярдерами, лауреатами Нобелівської премії, переможцями Олімпіади. З такою можливістю потрібно народитися, а потім використовувати її.
Я розповім, як не упустити вашу можливість. Точніше, в якому місці ви не пропустіть головну можливість свого життя. І в якому місці проживете більш тривале життя.
У кожного є різні можливі життєві сценарії і місце проживання допоможе піти по найприємнішому, найбажанішому для вас.
Я підготувала відео семінар для тих, хто хоче переїхати - в іншу країну, в інше місто, в інший район у своєму місті. А також для тих, хто хоче змінити своє життя, і готовий переміщатися.
Якщо ви плануєте все життя провести в фамільному гнізді, якщо прикуті ( або думаєте, що прикуті) кайданами зобов'язань перед іншими людьми до якоїсь нерухомості, до якогось місця, цей семінар не для вас.
Він для тих, хто має волю змінювати своє життя на краще!
Я прихильниця прямої передачі знань, я прихильниця очної моделі навчання. Але ця інформація настільки потужна, настільки змінює долю, що вона повинна отримати максимально широке поширення. Тому я підготувала відеолекцію.
https://privatelink.de/?https://feng-shui.ua/video-lesson/view.php?VIDEOID=6501

Угорі