Що нового?

Набір учасників Корекції по Васту. Тариф "Самостійно" (Олександр Гаценко, Дар'я Коваленко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6140 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6385.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

В результаті курсу ви:

• Внесете затишок і гармонію в свій будинок
застосовуючи технології Васту створите теплу і затишну атмосферу в домі, що дозволить відновити внутрішню цілісність і наповненість
  • Підвищіть якість здоров'я
поліпшення сфери здоров'я-це невід'ємна частина для гармонійного життя. За Васту в будинку також існують точки, що відповідають за здоров'я людини. Їх дисбаланс призводить до різних захворювань. Якщо потік енергії не блокований, тече гармонійно, без перешкод, то людина щаслива і здорова
  • поліпшити добробут
дотримання правил гармонійної архітектури Васту призводить до виправлення фінансового становища, в будинок повертаються стабільність і благополуччя. Для бізнесу це можливість підвищити прибуток, поліпшити продуктивність і працездатність співробітників
  • ефективно облаштуйте простір
завдяки Васту скоректуєте робочий простір. Адже ці знання застосовні в тому числі до офісу. Це підвищить ефективність і результативність роботи
  • почнете краще висипатися
основна цінність будинку-відновлення сил. Васту глибоко аналізує місце для сну і дає інструменти для вплив на якості відпочинку
  • покращуйте своє життя
Грамотно впливаючи на житловий простір, ви позитивно впливаєте на якість всього Вашого життя. Скорегуючи своє житло, ви знайдете баланс у всіх сферах життя

програма курсу:
БЛОК 1

Вступна частина. Свідомість мухи, бджоли. Стан достатку. Освітяни. Рівень виклику/навички. Васту і Ваасту. "Кажемость" і реальність
БЛОК 2
Космологія. Васту Пуруша Мандала. Орієнтація. Форми
БЛОК 3
Побудова карти
БЛОК 4
Першоелемент. Баланс енергетичних потоків. Планети і управителі
БЛОК 5
Визначення дефектів в зонах припливу, відтоку. Методи корекції. Корекція входів
Олександр Раценко

мій шлях почався На початку двохтисячних років. Ще студентом пішов в будівельну сферу. працював на різних посадах, включаючи керівництво компанією, в автомобільних компаніях, енергетичних холдингах, в підрозділах будівництва.

У той же час цікавився різного роду розвитком, самопізнанням, духовними практиками. спочатку, коли освоював духовні практики, став цікавитися, чи є щось у сфері будівництва, що впливає на те, що там відбувається. Почав з фен-шуй, і тоді прийшло розуміння, що є якась енергетична зв'язок, закони, які впливають на простір, і став це досліджувати. досить швидко перейшов до науки Васту, через різних людей, різні знання, через астролога, через суспільство, яке мене оточувало.

Знання на той момент було слабо розкрито в світі і доводилося збирати по зернятках. цей досвід я витягував з книг, вони були англомовні в основному. Але мене це дуже зацікавило і я почав активно досліджувати цю тему і практикувати. Коли став практикувати ,побачив взаємозв'язок між простором і тим, що відбувається в моєму житті. це стало надихати і вражати. Я продовжував досліджувати все глибше і глибше. Проаналізував все, що відбувається в світі на даний момент по цій темі.

Коли був найманим співробітником, займався Васту як хобі, вивчав для себе, вивчав авторитетів, які пов'язані з цією наукою. Коли давав консультації близьким і знайомим у мене пішли більш серйозні питання, і я зрозумів що необхідно це переводити в практику, якусь послугу, яка дозволяє робити це більш якісно, системно підходити до питання. У мене з'явилася команда, з якою проводили консультації і проектували нові об'єкти. наступним витком до мене пішов запит, щоб я розкрив це знання в колі певних людей, з'явилася група, потім друга, і переросло у все те, що зараз відбувається. Це стало однією з моїх основних діяльностей.

Маю досвід будівництва будинків по Васту. Першим уроком був власний будинок. Він дуже надихнув, я знайшов повну впевненість, що неймовірним чином це працює, на власному досвіді відчув як це, жити в будинку по Васту. побудував будинок батькам по Васту. Частина оточення також вибудовує, клієнти побудували об'єкти ,і щасливо живуть, досягають поставлених цілей.

Дуже цим натхненний і радий ділитися, передавати, структурувати знання наскільки це можливо.

навчався у перших майстрів

13 років присвятив вивченню технології Васту;

4 вищі освіти;

отримав пряме посвячення і схвалення на передачу знань;

учень доктора Ганапаті Стапаті, доктора Нарендра Сахасрабудхе, доктора Прабат Поддара;

15-річний досвід у сфері будівництва;

автор книги "гармонійний простір Васту для сучасних людей".

Дар'я Коваленко

практикуючий Васту-Спеціаліст з 11-річним стажем;

архітектор-дизайнер;

учениця доктора Нарендра Харі Сахасрабуддхе, Асі Мігдаль, Володимира Клепікова;

увійшла в 100 кращих студентів архітектурних вузів Росії;

лауреат дизайнерських конкурсів.

Рід діяльності:

підбір земельних ділянок, квартир;

проектування будинків по васту;

планування квартир по васту;

дизайн-проектування з урахуванням васту;

консультації з Васту-корекцій та васту-проекти корекцій;