Zoom-майстерня" корисний вебінар " [Юрій Курилов]
Найближчої неділі у мене був запланований безкоштовний вебінар.
Але мені так сподобалося спілкуватися з учасниками переднавчання по відеозв'язку, що я вирішив провести Zoom-майстерню замість вебінару.
майстерня Чому?
Тому що її сенс не в тому, щоб просто прийти мене послухати, а піти з неї з результатом.
в даному випадку ви прямо на ній:
Я дам вам на цей час.
І у вас також буде можливість задати мені голосом питання, які у вас виникнуть. Деяких учасників Я розберу прямо в ефірі.
що вам дасть цей метод:
Ви також зможете використовувати цей же підхід для поліпшення ваших платних програм.
Так як на цій майстерні буде багато спілкування голосом, я вирішив зробити її платною.
Щоб на ній не було роззяв і теоретиків, а були лише ті, кому це важливо.
Але ціна буде символічною.
Участь в ефірі, буде коштувати для вас всього 990 руб.При цьому, якщо ви будете протягом усього ефіру зі мною, то буде можливість отримати запис в обмін за відгук.
Ви також можете придбати запис заздалегідь без будь-яких умов. І зараз це обійдеться вам в 1990 руб.
Однак після ефіру, вартість запису буде достуна лише за 5000 руб.
Цієї неділі (26 грудня) об 11:00 по Москві.
Zoom-майстерня займе приблизно 4-5 годин. Але може і трохи більше.
І якщо ви хочете підняти рівень ваших вебінарів, то я буду радий Вам у цьому допомогти.
знаєте, у що я вірю, з чим багато фахівців з моєї області можуть не погодитися?
Я переконаний, що хороший вебінар, що продає, повинен бути корисним.
І корисним не в плані кількості контенту. А в плані його ефекту, який він створює для учасників.
Чи може продає вебінар не давати ніякої користі і відмінно при цьому продавати?
Безумовно, може.
Нещодавно я чув "Інсайт" одного експерта, який він отримав в одній з платних програм. І він полягав у тому, що вебінар, що продає, виявляється, не повинен давати користі.
Мене це покоробило.
Але навіщо взагалі морочитися з приводу користі, якщо і без неї можуть бути продажу?
У мене на це є як особисті, так і цілком раціональні причини. Другі я знайшов, звичайно ж, щоб виправдати особисті. Але це анітрохи не робить їх менш вагомими.
Почну з особистих.
Якщо ви хоч трохи на мене схожі, то думаю зрозумієте мою головну особисту причину...
Я просто не можу інакше.
Я не можу собі дозволити зібрати людей на вебінар, витратити їх особистий час, і не допомогти їм при цьому, хоча обіцяв, що допоможу.
Є така штука як совість. І ось вона, якраз, мені це не дозволяє.
Раціональні або об'єктивні причини наступні.
Якщо ваш вебінар, дійсно, корисний учасникам, то:
Однак, більшість експертів плутають обсяг контенту або порад, які вони дали, і користь.
Користь полягає не в тому, скільки і чого ви розповісте учасникам на вашому вебінарі.
А в тому, який ефект створить вебінар для них. Наскільки їм реально стане в нагоді на практиці те, що вони отримають від вас. Наскільки це освоять, і як вони до цього будуть ставитися.
Як в цілому вони будуть себе почувати в кінці вебінару. Чи буде у них лише смутне відчуття, що сьогодні вони дізналися багато чогось, напевно, важливого.
Або вони будуть відчувати, що тепер вони стали краще. Більш впевненими, більш здатними. Або у них з'явилося щось, що вони зможуть тепер застосовувати, і це дасть їм переваги.
Минулого тижня я закінчив переднавчання для учасників майбутньої січневої програми. І побачив, як непросто дається експертам такий вид мислення.
І помилки починаються, буквально, з формулювання теми і результату безкоштовного вебінару.
Ну а далі переносяться на сам контент, і як він збудований.
Я переконаний, що хороший вебінар, що продає, повинен бути корисним.
І корисним не в плані кількості контенту. А в плані його ефекту, який він створює для учасників.
Чи може продає вебінар не давати ніякої користі і відмінно при цьому продавати?
Безумовно, може.
Нещодавно я чув "Інсайт" одного експерта, який він отримав в одній з платних програм. І він полягав у тому, що вебінар, що продає, виявляється, не повинен давати користі.
Мене це покоробило.
Але навіщо взагалі морочитися з приводу користі, якщо і без неї можуть бути продажу?
У мене на це є як особисті, так і цілком раціональні причини. Другі я знайшов, звичайно ж, щоб виправдати особисті. Але це анітрохи не робить їх менш вагомими.
Почну з особистих.
Якщо ви хоч трохи на мене схожі, то думаю зрозумієте мою головну особисту причину...
Я просто не можу інакше.
Я не можу собі дозволити зібрати людей на вебінар, витратити їх особистий час, і не допомогти їм при цьому, хоча обіцяв, що допоможу.
Є така штука як совість. І ось вона, якраз, мені це не дозволяє.
Раціональні або об'єктивні причини наступні.
Якщо ваш вебінар, дійсно, корисний учасникам, то:
- Люди приходять на наступні Ваші вебінари
- Це допомагає продажам, особливо, коли у вас немає купи кейсів і регалій
- Вони краще оплачують замовлення, які роблять на вебінарі
- Вони уважніше читають вашу розсилку і стежать за вами
Однак, більшість експертів плутають обсяг контенту або порад, які вони дали, і користь.
Користь полягає не в тому, скільки і чого ви розповісте учасникам на вашому вебінарі.
А в тому, який ефект створить вебінар для них. Наскільки їм реально стане в нагоді на практиці те, що вони отримають від вас. Наскільки це освоять, і як вони до цього будуть ставитися.
Як в цілому вони будуть себе почувати в кінці вебінару. Чи буде у них лише смутне відчуття, що сьогодні вони дізналися багато чогось, напевно, важливого.
Або вони будуть відчувати, що тепер вони стали краще. Більш впевненими, більш здатними. Або у них з'явилося щось, що вони зможуть тепер застосовувати, і це дасть їм переваги.
Минулого тижня я закінчив переднавчання для учасників майбутньої січневої програми. І побачив, як непросто дається експертам такий вид мислення.
І помилки починаються, буквально, з формулювання теми і результату безкоштовного вебінару.
Ну а далі переносяться на сам контент, і як він збудований.
Але мені так сподобалося спілкуватися з учасниками переднавчання по відеозв'язку, що я вирішив провести Zoom-майстерню замість вебінару.
майстерня Чому?
Тому що її сенс не в тому, щоб просто прийти мене послухати, а піти з неї з результатом.
в даному випадку ви прямо на ній:
- сформулюєте або переформулюєте тему вашого вебінару
- скласти план вашого контенту із застосуванням того методу, який я вам дам перед цим.
Я дам вам на цей час.
І у вас також буде можливість задати мені голосом питання, які у вас виникнуть. Деяких учасників Я розберу прямо в ефірі.
що вам дасть цей метод:
- На ваші вебінари буде приходити більш підходяща для вас аудиторія
- Підніметься прибутковість
- Більше людей буде з вами до кінця вебінару
- Це також підніме ваші продажі на самому вебінарі
- Люди будуть краще ходити на ваші наступні вебінари і краще читати вашу розсилку, якщо, звичайно, ви пишіть в неї щось слушне
- Та й ваш вебінар вам буде більше подобається
Ви також зможете використовувати цей же підхід для поліпшення ваших платних програм.
Так як на цій майстерні буде багато спілкування голосом, я вирішив зробити її платною.
Щоб на ній не було роззяв і теоретиків, а були лише ті, кому це важливо.
Але ціна буде символічною.
Участь в ефірі, буде коштувати для вас всього 990 руб.При цьому, якщо ви будете протягом усього ефіру зі мною, то буде можливість отримати запис в обмін за відгук.
Ви також можете придбати запис заздалегідь без будь-яких умов. І зараз це обійдеться вам в 1990 руб.
Однак після ефіру, вартість запису буде достуна лише за 5000 руб.
Цієї неділі (26 грудня) об 11:00 по Москві.
Zoom-майстерня займе приблизно 4-5 годин. Але може і трохи більше.
І якщо ви хочете підняти рівень ваших вебінарів, то я буду радий Вам у цьому допомогти.
https://privatelink.de/?https://vk.com/online_education_school?w=wall-176562907_11113