Що нового?

Набір учасників Корисний вебінар (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Zoom-майстерня" корисний вебінар " [Юрій Курилов]

знаєте, у що я вірю, з чим багато фахівців з моєї області можуть не погодитися?
Я переконаний, що хороший вебінар, що продає, повинен бути корисним.
І корисним не в плані кількості контенту. А в плані його ефекту, який він створює для учасників.
Чи може продає вебінар не давати ніякої користі і відмінно при цьому продавати?
Безумовно, може.

Нещодавно я чув "Інсайт" одного експерта, який він отримав в одній з платних програм. І він полягав у тому, що вебінар, що продає, виявляється, не повинен давати користі.
Мене це покоробило.
Але навіщо взагалі морочитися з приводу користі, якщо і без неї можуть бути продажу?
У мене на це є як особисті, так і цілком раціональні причини. Другі я знайшов, звичайно ж, щоб виправдати особисті. Але це анітрохи не робить їх менш вагомими.
Почну з особистих.
Якщо ви хоч трохи на мене схожі, то думаю зрозумієте мою головну особисту причину...
Я просто не можу інакше.
Я не можу собі дозволити зібрати людей на вебінар, витратити їх особистий час, і не допомогти їм при цьому, хоча обіцяв, що допоможу.
Є така штука як совість. І ось вона, якраз, мені це не дозволяє.
Раціональні або об'єктивні причини наступні.

Якщо ваш вебінар, дійсно, корисний учасникам, то:

• Люди приходять на наступні Ваші вебінари
  • Це допомагає продажам, особливо, коли у вас немає купи кейсів і регалій
  • Вони краще оплачують замовлення, які роблять на вебінарі
  • Вони уважніше читають вашу розсилку і стежать за вами
Навіть на сам продає вебінар краще доходять, тому що реально корисний вебінар виділяється за описом на тлі більшості пустушок - на нього хочеться знайти час і прийти.

Однак, більшість експертів плутають обсяг контенту або порад, які вони дали, і користь.
Користь полягає не в тому, скільки і чого ви розповісте учасникам на вашому вебінарі.
А в тому, який ефект створить вебінар для них. Наскільки їм реально стане в нагоді на практиці те, що вони отримають від вас. Наскільки це освоять, і як вони до цього будуть ставитися.
Як в цілому вони будуть себе почувати в кінці вебінару. Чи буде у них лише смутне відчуття, що сьогодні вони дізналися багато чогось, напевно, важливого.
Або вони будуть відчувати, що тепер вони стали краще. Більш впевненими, більш здатними. Або у них з'явилося щось, що вони зможуть тепер застосовувати, і це дасть їм переваги.

Минулого тижня я закінчив переднавчання для учасників майбутньої січневої програми. І побачив, як непросто дається експертам такий вид мислення.

І помилки починаються, буквально, з формулювання теми і результату безкоштовного вебінару.

Ну а далі переносяться на сам контент, і як він збудований.
Найближчої неділі у мене був запланований безкоштовний вебінар.

Але мені так сподобалося спілкуватися з учасниками переднавчання по відеозв'язку, що я вирішив провести Zoom-майстерню замість вебінару.
майстерня Чому?
Тому що її сенс не в тому, щоб просто прийти мене послухати, а піти з неї з результатом.

в даному випадку ви прямо на ній:
  • сформулюєте або переформулюєте тему вашого вебінару
  • скласти план вашого контенту із застосуванням того методу, який я вам дам перед цим.
Для цього ви отримаєте робочий зошит, який зможете заповнювати прямо під час майстерні, щоб ви відразу ж застосували те, що перед цим отримаєте.

Я дам вам на цей час.
І у вас також буде можливість задати мені голосом питання, які у вас виникнуть. Деяких учасників Я розберу прямо в ефірі.

що вам дасть цей метод:
  • На ваші вебінари буде приходити більш підходяща для вас аудиторія
  • Підніметься прибутковість
  • Більше людей буде з вами до кінця вебінару
  • Це також підніме ваші продажі на самому вебінарі
  • Люди будуть краще ходити на ваші наступні вебінари і краще читати вашу розсилку, якщо, звичайно, ви пишіть в неї щось слушне
  • Та й ваш вебінар вам буде більше подобається
Ну і, звичайно, ваш вебінар буде давати більше користі.
Ви також зможете використовувати цей же підхід для поліпшення ваших платних програм.

Так як на цій майстерні буде багато спілкування голосом, я вирішив зробити її платною.
Щоб на ній не було роззяв і теоретиків, а були лише ті, кому це важливо.
Але ціна буде символічною.

Участь в ефірі, буде коштувати для вас всього 990 руб.При цьому, якщо ви будете протягом усього ефіру зі мною, то буде можливість отримати запис в обмін за відгук.

Ви також можете придбати запис заздалегідь без будь-яких умов. І зараз це обійдеться вам в 1990 руб.

Однак після ефіру, вартість запису буде достуна лише за 5000 руб.
Цієї неділі (26 грудня) об 11:00 по Москві.
Zoom-майстерня займе приблизно 4-5 годин. Але може і трохи більше.
І якщо ви хочете підняти рівень ваших вебінарів, то я буду радий Вам у цьому допомогти.

https://privatelink.de/?https://vk.com/online_education_school?w=wall-176562907_11113

Угорі